Jump to content

ateistfikir

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    792
  • Katılım

  • Son ziyaret

ateistfikir kullanıcısının paylaşımları

  1. ateistfikir

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Ateistfikir adlı hesabım bir kaç yıl önce ban yedi. Saçma bir nedenden dolayı. Hesabımı tekrar aktifleştirebilir misiniz?
  2. ateistfikir

    Karşı cinse güvenememek

    Olum kız tavlayacağım diye düştüğünüz hale bak lan ahahaha. Sanırsın adam uzaylılarla iletişimi anlatıyor ha. yok dokunacaksın yok şöyle diyeceksin vs vs. Sorsan hayatında bir kızın elini tutmamıştır ama burada böyle kendini tatmin ediyor işte böyle davranarak.
  3. Aşırı utangacım insanlarla konuşamıyorum girdiğim ortamlarda hep alay ediliyorum dışlanıyorum çok pasif özgüvensizim kendimi diğer insanların yanında çok değersiz hissediyorum akrabaların yanında kalabalık ortamlarda bir köşede mal gibi oturuyorum konuşmasını bile bilmiyorum dış görünüşüm bok gibi dışarı çıkasım bile gelmiyor zaten kaç yıldır evdeyim hiç arkadaşım yok kimse benimle arkadaş olmuyor bok gibi suratım var bir sürü fiziksel sorunum var kendimi çok değersiz hissediyorum aşırı duygusalım hassasım hemen ağlarım çabuk pes ederim tüm bunların yanında beceriksizim elimden hiç bir iş gelm
  4. Çok kötü hissediyorum kendimi bunun sebebi fiziksel görünüşüm insanlar benimle hep alay etti lise yıllarımda. Başarısız biriyim hiçbir konuda yeteneğim yok bu sene üniye gideceğim ama hiç çalıştığım yok zeki birisi değilim. 1 2 tane arkadaşım var sadece ama onların yanindada kendimi çok ezik hissediyorum. İyi niyetli utangaç özgüvensiz birisiyim dış görünüşümdende nefret ediyorum. 170 beyaz tenli sivilceli birisiyim hiç kız arkadaşım olmadı. Çok çekingenim insanlarla konuşurken utanıyorum bıktım böyle birisi olmaktan. Sanki hiç düzelmeyecek hiçbir zaman iyi olamayacakmışım gibi geliyor. Her gü
  5. ateistfikir

    Afrin olayı

    Peki Fransa neyin sömürgeciliğini yapmak istiyor Petrol ve doğalgazın mı? Almanyanın İngilterenin çıkarları yok mu orada?
  6. ateistfikir

    Afrin olayı

    Bu tehditleri Pyd ile ortadan kaldırmayı düşünüyor amerika. En başından beri esada karşı bir amerika gördük. Ha amerika Rusya savaşa dahil olmadan önce Esadı kolaylıkla devirebilirdi aslında. Ama yapmadı. Daha sonra Rusya yerleşti Suriyeye. Belkide diğerlerini esaddan daha büyük tehdit görüyordu haklısın.
  7. ateistfikir

    Afrin olayı

    Esad abd için en büyük tehdit diyorsun ama vurmak istemiyor diyorsun. Vurmak ister ama Rusya dan çekiniyor bence.
  8. ateistfikir

    Afrin olayı

    Sende abartıyosun. Savaş öyle kolay bişey değil böyle basit bir olay yüzünden Rusya ve ABD neden savaşsın. Zaten istediklerini alıyorlar Suriyeden.
  9. ateistfikir

    Afrin olayı

    Rusyanın karşılık vereceğini anlayınca korktu Trump
  10. ateistfikir

    Bıktım ezik biri olmaktan.

    Bugün spora yazıldım ama o adamla konuşurken bile eziktim. Kendime güvenmiyorum insanları hep kendimden üstün görüyorum. Kendimi sevmiyorum dış görünüşümü sevmiyorum. İnsanlara kendimi ezdiriyorum hep.
  11. Herkese merhaba 18 yaşındayım normalde üniversiteye gitmem gerekirdi ama puanım düşük olduğu için gitmedim. Gerçi şimdide çalıştığım yok yine düşük bir puan alacağım. Hiçbir konuda iyi değilim her konuda başarısızım kendimi çok ezik hissediyorum. İnsanlarla konuşurken çok çekiniyorum benim ezik olduğumu hemen anlıyolar. 1 tane arkadaşım var ama oda üniversiteye hazırlanıyor her gün dershaneye gidiyor. Benim hiçbir şey yaptığım yok. Dış görünüşümüde hiç sevmiyorum. Çok çekingen bir yapım var kendime hiç güvenim yok. Bıktım artık. İnsanların karşısında ezilmekten çekinmekten başarısız biri olma
  12. ateistfikir

    Afrin olayı

    ABD ihvan hareketini bir dönem kullandı. Ama tutmayınca, Katar'a düşman kesildi. Ama Katar ve Türkiye hâlâ ihvan hareketini desteklemeye devam ediyor. Bu Arap Baharı olayları falan ABD ve Türkiyenin öncülüğünde başlamadı mı? Neden birden isyan etti orada ki insanlar? Tayyipimi beklediler. Tayyip gitti oralara demokrasiden falan bahsetti bu insanlarında gözümü açıldı. ABD'den habersiz kuş uçmaz bu coğrafyada. ABD'nin şimdiki amacı Suriye ve ırakta bulunan rezervlerin diğer yabancı ellere geçmesini engellemek. Ha düşman olarak ihvan hareketini ve İranı görüyor. Rusya ve çin falanda
  13. ateistfikir

    Afrin olayı

    Anibal saçmalıyorsun biraz. Abd kıçı kırık katarla mı baş edemeyecek?
  14. ateistfikir

    Doğuş medya satıldı

    Televizyonlarda sürekli Tayyipten bahsedilecek. Tayyipin ne kadar iyi bir lider olduğu anlatılacak. Sürekli Tayyipi öven yayınlar yapılacak. Tayyipe muhalif kimsenin konuşmasına izin verilmeyecek. Tayyip İslam Cumhuriyetinin temelleri atılacak..
  15. ateistfikir

    Afrin olayı

    İyide niye vurdu o zaman Esad'ın üssünü geçen sene? Rusya savaş gemisini getirdi taa Karadeniz'den. Zaten rusya olmasa Işid çoktan Şam'ı ele geçirmişti. Açın geçmiş haritaları bir bakın. Neredeydi senin ABD?
  16. ateistfikir

    Afrin olayı

    Gürcistanı ve Kırımı nasıl işgal etti o zaman? ABD'nin veya NATO'nun çıkarı yokmuydu oralarda?
  17. ateistfikir

    Afrin olayı

    Rusya ortadoğudaki kalesini kaybetmek istemez.
  18. ateistfikir

    Afrin olayı

    Rusya yapar. Eminim. Ayrıca, İranı ele geçirse nasıl yaşayacak orada Amerika? İran 80 milyonluk, köklü bir devlet geleneğine sahip. Yanı bir ırak, suriye olmaz iran. Öyle elini kolunu sallayarak dolaşamaz oralarda ABD askerleri.
  19. ateistfikir

    Afrin olayı

    Tamam. Madem oradaki petroller Rosneft'e akıyor, terketsin o zaman orayı. Işide karşı zaten Irak ordusu savaşıyor sahada ve canını okudular. Şuan ırakta ışid varlığı kalmadı. Ama ABD 20 yıldır orada kalmakla ne yapmak istiyor? Suriyeyle bir derdi falan yok diyorsun. O zaman Suriye ordusunu vuran israil jetleri ve ABD uçakları izini benden mi aldı? Madem bur derdi yok oradaki tek derdi ışid, silahları pyd den alıp esada versin. 7 yıldır bir ışidi bitirememiş, ben bu ABD ye iyi niyetli bir şekilde orada olduğunu kimse söylemesin. Ha orada ki iran varlığını kendine bir te
  20. ateistfikir

    Afrin olayı

    Çıksın sallasın o zaman Suriye'ye. Rusyadan çekiniyor olmasın?
  21. ateistfikir

    pek bilinmeyen bir hitler

    Osmanlı nerede soykırım yapmış? O zaman ermeni soykırımı doğru.
  22. ateistfikir

    4 bin yıl önce Anadolu da kadın hakları

    İslamı yeryüzünden silmeden bu dünyadan bir bok olmaz. İslamı yaşatan bir dünyanın benim gözümde değeri yok.
  23. ateistfikir

    İSTİKLAL MARŞI.

    Tayyip islam cumhuriyeti marşı yazılacak. Tayyip halife, Türkiyede islam devleti olacak. %99u müslüman ülkenin sonu şeriattır.
  24. ateistfikir

    türk milletin zekasını daha net gördüm

    Atatürkün bir hatası var. Oda erken ölmek. Atatürk biraz daha yaşasaydı, islamı Türkiyeden silecekti. Türklerin çoğu dinsiz olacaktı. İslamı yeryüzünden silecek bir lider lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...