Jump to content

ateistfikir

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    792
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne ateistfikir kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 12 saat önce, anibal yazdı:

     

    Dokunmalısın. Onun gibi olduğunu düşünmeli, onu anlamalısın. Ama bu anlıyorum, sen gibiyim demekle olmaz, onun söyleyeceklerini sen söylemelisin bir nevi.

     

    Olum kız tavlayacağım diye düştüğünüz hale bak lan ahahaha.

     

    Sanırsın adam uzaylılarla iletişimi anlatıyor ha. yok dokunacaksın yok şöyle diyeceksin vs vs. Sorsan hayatında bir kızın elini tutmamıştır ama burada böyle kendini tatmin ediyor işte böyle davranarak.

     

     

     

     

  2. Aşırı utangacım insanlarla konuşamıyorum girdiğim ortamlarda hep alay ediliyorum dışlanıyorum çok pasif özgüvensizim kendimi diğer insanların yanında çok değersiz hissediyorum akrabaların yanında kalabalık ortamlarda bir köşede mal gibi oturuyorum konuşmasını bile bilmiyorum dış görünüşüm bok gibi dışarı çıkasım bile gelmiyor zaten kaç yıldır evdeyim hiç arkadaşım yok kimse benimle arkadaş olmuyor bok gibi suratım var bir sürü fiziksel sorunum var kendimi çok değersiz hissediyorum aşırı duygusalım hassasım hemen ağlarım çabuk pes ederim tüm bunların yanında beceriksizim elimden hiç bir iş gelmiyor hiçbir konuda iyi değilim kendimi çok ezik hissediyorum nefret ediyorum kendimden ben dünyanın en ezik insanıyım uzun zamandır intiharı düşünüyorum ama silah olmadan yapamam silah bulduğum zaman 2 saniye bile düşünmeden kafama sıkıcam 

  3. Çok kötü hissediyorum kendimi bunun sebebi fiziksel görünüşüm insanlar benimle hep alay etti lise yıllarımda. Başarısız biriyim hiçbir konuda yeteneğim yok bu sene üniye gideceğim ama hiç çalıştığım yok zeki birisi değilim. 1 2 tane arkadaşım var sadece ama onların yanindada kendimi çok ezik hissediyorum. İyi niyetli utangaç özgüvensiz birisiyim dış görünüşümdende nefret ediyorum. 170 beyaz tenli sivilceli birisiyim hiç kız arkadaşım olmadı. Çok çekingenim insanlarla konuşurken utanıyorum bıktım böyle birisi olmaktan. Sanki hiç düzelmeyecek hiçbir zaman iyi olamayacakmışım gibi geliyor. Her gün ağlamaktan bıktım hergün ezik hissetmekten başarısız ezik özgüvensiz olmaktan bıktım. Nasıl düzeleceğim? İnsanların benimle alay etmemesini saygı görmeyi kız arkadaşın olmasını bir başarım uğraşım olmasını istiyorum. İçimdeki eziklik duygusu beni yiyip bitiriyor. Ço kötüyüm çok. 

  4. 7 saat önce, anibal yazdı:

    Fransa, eski ve devam eden sömürgesi Suriye'de gene söz sahibi olmaya çalışıyor. 

    Peki Fransa neyin sömürgeciliğini yapmak istiyor Petrol ve doğalgazın mı?  Almanyanın İngilterenin çıkarları yok mu orada?

  5. 11 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Esad büyü ktehdit, fakat oradakiler ondan daha büyük tehdit. Ötekileri pasifize etmenin de tek yolu, Esad'tan geçiyor. Rusya'dan falan çekinmez, ahmak sürüsüdür ABD'liler, umursamaz. 

     

    Garip gelebilir, ama şöyle bakarsanız, dün itibarıyla, Rus ve ABD'lilerin birbirini tehdit olarak görmediklerini hayretler içinde görebilirsiniz. Yarın bu değişebilir, ama bugün için de hala böyle. 

     

    Bu tehditleri Pyd ile ortadan kaldırmayı düşünüyor amerika. En başından beri esada karşı bir amerika gördük. Ha amerika Rusya savaşa dahil olmadan önce Esadı kolaylıkla devirebilirdi aslında. Ama yapmadı. Daha sonra Rusya yerleşti Suriyeye. Belkide diğerlerini esaddan daha büyük tehdit görüyordu haklısın.

     

     

     

     

  6. 15 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Her biri başka sebepten can atıyor. 

     

    Fransa, eski ve devam eden sömürgesi Suriye'de gene söz sahibi olmaya çalışıyor. Çünkü, şu an tek çözüm Esaddan geçiyor. bu da Suriye'yi açıkca rusya'ya kaptırmak demek. Çıkarlarına ters. ABD'nin çıkarları yoktur diyoruz da, Fransızlar öyle değil. Fransız çıkarları, sınırötesi sömürgeciliğe dayanır, ABD'nin bilmediği. 

     

    ABD, Esad'ı vurmak falan istemiyor. Trump'a kalsa çoktan vururdu. Hemde sırf eğlence olsun, egom tatmin olsun diye. Fakat ABD tek kişini ağzına bakmaz. Ama şu an o bölgede tek çözüm, Esad. Bu sorunu çözersin, bu çok başlı, berbat, at izi it izine karışmış sorunu, ki bu çözüm Esad, onda sonra gider Esad'ı ayrıca çözersin. ABD ve Türkiye için aklın yolu bu. ABD için Esad bir tehdit, zira, Esad sapına kadar irancı. Bugün İrancı, Şia tabanlı koca bir ordu var Suriye'de. 

     

    Şu an bölgedeki sorunların en büyük sebebi Türkiye'dir, ardından ABD'nin beceriksizliği gelir. Salak bir vahşi bizon gibi batağa dalıp, hem suları bulandırmış, hem otları ezmiş, hemde kendisi batıp öyle kalmış haldedir. Türkiye ise, arap palası sallamak uğruna, kendi çıkarlarına hiç uymadığı halde, bölgedeki islamcılık adına oradaki yangına körük basmaktadır. 

    Esad abd için en büyük tehdit diyorsun ama vurmak istemiyor diyorsun. Vurmak ister ama Rusya dan çekiniyor bence.

  7. 4 saat önce, spartaküs abaküs yazdı:

    Trumpla alakası yok arkadaşım.trumpu yöneten derin abd yönetimi izin vermiyor

    Eğer trump izin alırsa iste o zaman vayy insanlığın haline dedim.gercek kıyamet neymiş hepimiz görürüz.bana göre esad kimyasala devam ederse büyük olasılıkla abd suriyeye salduricaktir.rusya karşılık verirse nato  ülkelerinin tamami rusyaya saldirir al sana 3.dünya savaşı uyanın artık iş çok ciddi.bu saka değil benimde korkum bu .olan fakirlere yani bize olucak zenginler yeraltında siginaklarda yaşarken başımıza bombayı yiyen sen yada ben olucaz.

    Sende abartıyosun. Savaş öyle kolay bişey değil böyle basit bir olay yüzünden Rusya ve ABD neden savaşsın. Zaten istediklerini alıyorlar Suriyeden. 

  8. 7 saat önce, anibal yazdı:

    Üç kuruşluk suriye'nin başında bu leş kargaları asla birbirini yemez, merak etmeyin hiç.

     

    Trump, kendince sempati toplama derdinde, hepsi o. Kuzey Kore tosuncuğuna bile bir halt yapamadı, Ruslara mı yapacak?

    Rusyanın karşılık vereceğini anlayınca korktu Trump :D

  9. 4 dakika önce, Thegodzeus yazdı:

    Bunu bir teselli olarak algılama tek diyeceğim şey spora başlaman ve herkes bir konuda iyidir spor kendini geliştirmek için iyi bir yol ama böyle şeyleri bu forumda yazman bence pek iyi değil amacımız doğrultusunda hareket etmemiz lazım

    Bugün spora yazıldım ama o adamla konuşurken bile eziktim. Kendime güvenmiyorum insanları hep kendimden üstün görüyorum. Kendimi sevmiyorum dış görünüşümü sevmiyorum. İnsanlara kendimi ezdiriyorum hep. 

  10. Herkese merhaba 18 yaşındayım normalde üniversiteye gitmem gerekirdi ama puanım düşük olduğu için gitmedim. Gerçi şimdide çalıştığım yok yine düşük bir puan alacağım. Hiçbir konuda iyi değilim her konuda başarısızım kendimi çok ezik hissediyorum. İnsanlarla konuşurken çok çekiniyorum benim ezik olduğumu hemen anlıyolar.  1 tane arkadaşım var ama oda üniversiteye hazırlanıyor her gün dershaneye gidiyor. Benim hiçbir şey yaptığım yok. Dış görünüşümüde hiç sevmiyorum. Çok çekingen bir yapım var kendime hiç güvenim yok. Bıktım artık. İnsanların karşısında ezilmekten çekinmekten başarısız biri olmaktan bıktım. Kendimi çok ezik hissediyorum. Bıktım artık bu hayattan. 

     

  11. Bir saat önce, anibal yazdı:

     

    Sorun Katar - ABD mevzusu değil, Türkiye - Katar mevzusu. Yeterince basit aslında. ABD'nin Katar ile derdi yok, en azından askeri güç falan kullanmaya çıkacak. Hala, ABD'nin eski kafa emperyalist ayaklar peşinde koştuğunu düşündüğünüzden, mevzuyu anlamak zor oluyor sizin için. 

     

    Evet, neden petrol falan derdinde olan adam, Katar veya Kuveyt'i iç etmektense, gariban Irak ve Suriye ile uğraşsın? 

    ABD ihvan hareketini bir dönem kullandı. Ama tutmayınca, Katar'a düşman kesildi. Ama Katar ve Türkiye hâlâ ihvan hareketini desteklemeye devam ediyor. 

     

    Bu Arap Baharı olayları falan ABD ve Türkiyenin öncülüğünde başlamadı mı? Neden birden isyan etti orada ki insanlar? Tayyipimi beklediler. Tayyip gitti oralara demokrasiden falan bahsetti bu insanlarında gözümü açıldı. ABD'den habersiz kuş uçmaz bu coğrafyada. ABD'nin şimdiki amacı Suriye ve ırakta bulunan rezervlerin diğer yabancı ellere geçmesini engellemek. Ha düşman olarak ihvan hareketini ve İranı görüyor. Rusya ve çin falanda buna dahil.

     

    Ama çıkıp demokrasi falan getirmeye çalışıyor diyorsun. Fetullahı 20 senedir besleyip büyüten ABD mi demokratik? Fetullah sümüklüsünü 400 dönüm arazide yaşatan ABD mi ülkelerde demokrasi isteyecek. Her ülke gibi onunda amacı kaynaklara erişim ve rakip ülkelerin önüne geçmek. Demokrasi, gelişmişlik falan olmasada olur. Hatta olmasa daha iyi olur, hiçbir ülke kendine rakip istemez. 

  12. Televizyonlarda sürekli Tayyipten bahsedilecek. Tayyipin ne kadar iyi bir lider olduğu anlatılacak. Sürekli Tayyipi öven yayınlar yapılacak. Tayyipe muhalif kimsenin konuşmasına izin verilmeyecek. 

     

    Tayyip İslam Cumhuriyetinin temelleri atılacak..

  13. 4 dakika önce, anibal yazdı:

     Yani, ABD'nin emperyalizmi gibi bir rüya görüyorsun, Rusya'nın ortadoğuda falan bir ülkeyi savunmak için, ABD karşısına dikileceğini düşünüp. Suriye'de bile yapamıyor,  farkında değil misin? ABD elini kolunu sallayarak geziyor işte Suriye'de. 

    İyide niye vurdu o zaman Esad'ın üssünü geçen sene? Rusya savaş gemisini getirdi taa Karadeniz'den. Zaten rusya olmasa Işid çoktan Şam'ı ele geçirmişti. Açın geçmiş haritaları bir bakın. Neredeydi senin ABD? 

  14. 6 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Orası İran, Rusya'nın kalesi değil. Ve kaybettiğinde, kaybetmiş olacak zaten. Amanda olmadı diye, birde moskova'yı falan da mı kaybetsin? 

     

    Rusya ile ABD'Nin kapışması, kazananı olmayan bir savaş olacak. İran için bunu neden göze alsın Rusya?

     

    Bak, Afganistan için alabiliyor mu mesela?

     

     

    Gürcistanı ve Kırımı nasıl işgal etti o zaman? ABD'nin veya NATO'nun çıkarı yokmuydu oralarda? 

  15. 3 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Neden yapsın Rusya? Üç beş iranlı için ülkesini tarumar ettirdiğine değer mi?

     

    80 milyon kişiyi öldürmek, ABD veya rusya için çok zor değil. Neden öldürmesin ki, kim hesap soracak?

     

     

    Rusya ortadoğudaki kalesini kaybetmek istemez. 

  16. 8 saat önce, anibal yazdı:

    Ama hala cevap verebilmiş değilsin, farazi bir şey soruyoruz, ABD bugün, mesela İran'ı dümdüz edip, ki edecek gücü var, savaş olsa belki yenemez, o ayrı mesele... Evet, İran'ı mesela dümdüz edip, birde işgal ve ilhak etse, burası artık ABD toprağı dese, kim çıkıp, ne yapabilir? 

    Rusya yapar. Eminim. 

     

    Ayrıca, İranı ele geçirse nasıl yaşayacak orada Amerika? İran 80 milyonluk, köklü bir devlet geleneğine sahip. Yanı bir ırak, suriye olmaz iran. Öyle elini kolunu sallayarak dolaşamaz oralarda ABD askerleri. 

  17. 13 saat önce, anibal yazdı:

     

     

    Ne derdi var ki sallasın Suriye'ye? Tamam, Rusya elbette bir faktör olacaktır. 

     

    Ama mesela, Vietnam'da, ABD en büyük tepkiyi kendi halkından gördü. 

     

    Bizde Tayyip girince, hakimler ayağa kalkar, alkışlar. ABD'de Obama girince, hakimler duruşunu bile bozmaz. Ve ABD'de kimsenin başkanlığı, bir sonraki seçimler çantada keklik değildir. Ve sen neden orada insanları öldürdün diye sormaya hevesli ve muktedir çok adam var ABD'de, başkana vs. 

     

    Bir cevap veren çıkmadı... Rusya, bir zamanlar gitmiş, dünyanın yarısını, inanmayan açsın baksın eski bir atlas, görsün SSCB sınırlarını, işgal ve ilhak etmiş, resmen kök söktürmüş. Daha dün Gürcistanı işgal etmiş, ilhak etmiş, ardından Kırım'ı işgal ve ilhak etmiş. Kimse çıkıp Rusya'ya gık etmez. Ama tarihi boyunca, bir karış bir yeri dahi ilhak etmemiş ABD'ye sayarda sayar. 

     

    Efenim, kaynak, petrol falan... Kuzey Irak'ı kim kurdu? Ha, ABD'mi kurdurdu, pek iyi, pek güzel.. Ne var Kuzey Irak'ta? Petrol var dimi, her yerden petrol, petrodolar fışkırıyor di mi? ABD bunun için yaptı di mi? Tabi, tabiii... Ama nedense, K.Irak petrolleri, bugün ruslara, Rosneft'e akıyor, onlara yarıyor, bunu hiç düşünen var mı peki? 

     

     ABD, bugün, emperyalist ülkeler için en büyük oyun bozan durumunda. İşte tüm mesele bu. 

     

    Cevap verilmeyen soru... Bugün, ABD dalsa İran'a, bir gecede dümdüz edebilir, buna gücü yeter. Rusya ise, bağırıp çağırmaktan başak bir şey yapamaz, çünkü, tamam ABD'yi feci hırpalar, ama kendisi yok olur. Kim çıkıp, ne yapabilir, İran'ı dümdüz edip işgal edip, burası ABD'nin bilmem kaçıncı eyaletidir dese? Biz, kıçı kırık Afrin'e girip kendimizi "Afrin Fatihi" falan ilan ederken, ABD bizi veya İran'ı mesela, Fethetse, kim ne diyebilir? 

    Tamam. Madem oradaki petroller Rosneft'e akıyor, terketsin o zaman orayı. Işide karşı zaten Irak ordusu savaşıyor sahada ve canını okudular. Şuan ırakta ışid varlığı kalmadı. Ama ABD 20 yıldır orada kalmakla ne yapmak istiyor? 

     

    Suriyeyle bir derdi falan yok diyorsun. O zaman Suriye ordusunu vuran israil jetleri ve ABD uçakları izini benden mi aldı? Madem bur derdi yok oradaki tek derdi ışid, silahları pyd den alıp esada versin. 7 yıldır bir ışidi bitirememiş, ben bu ABD ye iyi niyetli bir şekilde orada olduğunu kimse söylemesin.

     

    Ha orada ki iran varlığını kendine bir tehdit olarak görüyor diyebilirsin. Müslüman kardeşler de aynı şekilde. E madem ABD nin iranı bir gecede dümdüz esecek gücü var, bir ültimatom versin irana, iranda hemen çeksin askerlerini veya hizbullahı oradan. Aynı seyi katara da yapsın. Hiç uğraşmasın pyd ile falan.

  18. On 19.03.2018 at 21:35, anibal yazdı:

     

    Çok şeyi, çok karıştırıyorsunuz. 

     

    Sorun ABD iyi, kötü değil. Sorun, milletin kendi kabahatini, kendi embesilliğini ABD'ye yüklemeye çıkması. 

     

    Sana basit bir şey sorayım, ABD gelse, sallasa bombayı, ortalığı yıksa, acaba kim çıkıp ne diyebilir? 

     

    Çıksın sallasın o zaman Suriye'ye. Rusyadan çekiniyor olmasın? 

  19. 17 saat önce, democrossian yazdı:

     

    Ben Atatürk'ün bu kadar hatasız olmasına inanamıyorum.

    Atatürkün bir hatası var. Oda erken ölmek. Atatürk biraz daha yaşasaydı, islamı Türkiyeden silecekti. Türklerin çoğu dinsiz olacaktı. 

     

    İslamı yeryüzünden silecek bir lider lazım. 

×
×
  • Yeni Oluştur...