Jump to content

Yurt

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    910
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yurt kullanıcısının paylaşımları

  1. Yurt

    Kültürel "Irkçılık"

    Bal gibi de trolluğunu yaptın. Her türlü bel altı şeyi denedin sünnetsizden kıllıdan zenciye kadar geldi konu Böyle yazınca biraz komik oldu ama öyle. Zaten en baştan bu konuya alakasızca kadın muhabbetiye girmenden belliydi. Dediğim gibi sen trollsun.
  2. Yurt

    Kültürel "Irkçılık"

    Ulan salak aynı videonun Türk erkeklerine sorulmuş olanı da var siyahi bir kadınla sevgili olur musunuz diye ara bul. Siyahi insanların yaptığı basit bir roportaj bu TR de ırkçılık var mı acaba siyahiler hakkında akıllarınca bunu ölçmeye çalışıyorlar. 100 kişiye sorarsın 50 si cevap bile vermez geri kalanından işine gelen cevapları videoya koyarsın. Olmazsa birilerini oynatırsın youtube anket videoları bu şekilde işler. Kadınların yarısı ingilizce konuşuyor zaten ne kadar kofti bir video olduğunu oradan anla. Ne manyakça youtube halk röportajları, anketleri var sanırsın TR değil bamb
  3. Yurt

    Kültürel "Irkçılık"

    Ayyuka çıkan konu yok. Hangi motivasyonla yazdın o saçmalıkları bilmiyorum ama ülke gerçekleriyle, sosyolojisiyle uzaktan yakından alakası yok. Erkekler kıllardan kurtulmaya çalışıyor, ülkenin eskort fahişesi bile elit bey (kıllı olmayan ) arıyor. Bence senin hayat boyu edindiğin istatistiklerden çok fantezilerin var. Büyük ihtimal konuya bozuldun Türk kadınını için işine katarak bel altı vurmaya çalıştın.
  4. Yurt

    Kültürel "Irkçılık"

    Olum bu kadar saçmalamayı nasıl başarabiliyorsun? Nasıl bir iç dünyan var? Konuyu nereye çektin? Özellikle ''sahip olduğundan daha fazla kıl kısmı''
  5. Yurt

    Kültürel "Irkçılık"

    Sana, ailene ve milletine zarar veren, yaşam şartlarını kötü etkileyen hiç bir kültürü sevmek zorunda değilsin.
  6. Yurt

    Çok yalnızım kimsem yok

    Kız arkadaş mı o da nesi?
  7. Yurt

    İkinci tura İnce mi yoksa Akşener mi kalmalı?

    Meral Akşener. Tayyib İnce' nin aday olmasından gayet mutlu. Ak medya İnce'ye doğru düzgün sataşmıyor bile. Tayyip için rakip Akşener idi. CHP tayfası gene ne yaptı etti işi karıştırdı. Bak yukarıda biri hala HDP ile AKP yi geçebileceğini düşünüyor. HDP ile yan yana gelerek seçim kazanamazsınız, bu ülkeyi yönetemezsiniz hala anlamadınız.
  8. Yurt

    Sosyalizm Hakkında Bir Soru

    Başlamış gene ''ezilen halk'' palavraları. İslamcılıkdan beteri de var o da sosyalizm. Sokayım sosyalizme.
  9. Yapıyor yapmaz mı? Hem de onlarca erkekle. Hepsi demiyorum ama önemli bir kesim yapar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, boşanmalar, aldatmalar tavan yapmış durumda. Tabi özgürlük deyince batı kültürünün etkin olduğu batı dünyasından bahsediyorum. Arap palavraları ve şeriatı beni ilgilendirmez ama öyle özgürlükle falan da aile ortamı pek kalmaz.
  10. Yurt

    Şarap Ve Yararları

    Zararlı http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-43751396
  11. Yurt

    Insanoglu tek bir kulture mi uyarlaniyor?

    ''uluslararası havalimanı'' gibi
  12. Yurt

    Bıktım ezik biri olmaktan.

    Spor salonuna git, ağırlık çalış. Faydası olur.
  13. Yurt

    Türkiyenin ingilizce ile imtihanı

    Bu ortamda ne öğrenilir?
  14. Yurt

    Afrin olayı

    Olay budur. Rusya neden Suriyede ise, ABD nin de orada olmasının nedenleri benzerlik taşır.
  15. Kürtçe ile farsça ayrı diller.. Türkçe de Kürtçe sözcük yok. İran evet bir bölge adıdır. Zaten benim dediğimle yani asırlarca Türklerin yönetmiş olması ve o bölgenin yarısına yakınının Türk olmasıyla çelişmiyor. Osmanlı devletinin resmi dili Türkçe dir. Aynen bu şekilde geçer. Evet Farsça Selçuklu dan beri bilim edebiyatta kullanılır ama halkla Türklükle bunun alakası yok. Farsça kelimelerin olması da sorun değil zaten. Farsça nın içinde de bir o kadar Türkçe kelime vardır. Gayet doğaldır.
  16. Bak Alman istihbaratçı Udo Steinbach ne diyor. Bu adam eski akp sevicilerinden. Bu fikirler nerelerden geldi son on yıldır anlarsın. “Sorun, Atatürk’ün bir Paşa fermanıyla yarattığı yapay bir ürün Türk devleti ve Türk Ulusudur. Sorun, Kemalizm ve Kemalizmin ulusçuluk ve laiklik ilkeleridir. Sorun, uyduruk, zorlama ve yapay Türk ulusudur. Böyle bir ulus yoktur. Olmadığını, Türkiye’de yaşayan Kürt-Türk, Müslüman-Laik, Alevi-Devlet çatışmalarında görmekteyiz. Bu uyduruk ulusu Atatürk nasıl kurdu? Önce Ermenileri yok ettiler, sonra da Rumları. Kürtleri şu güne kadar neden yok ett
  17. Öyle bir realite yok. Kafamıza kuma gömdüğümüz de yok. İran kültürü yaşanıyor diyorsun İran'ın neredeyse yarısına yakının Türk olduğunu biliyor musun? İran'ı asırlarca yönetenlerin Türkler olduğundan haberin var mı? Kürt kültürü nedir? Türkçeye kaç tane Kürtçe kökenli sözcük geçmiş? SIFIR. Hangi kültür?
  18. Olum siz piyangodan mı çıkıyorsunuz başımıza içinde Türk geçen her konunun altına gelip Türk yok diyorsunuz yıllardır. Cins misiniz? Genetik Türklük seviyemizi de çıkarmış maşallah. Bizans, irani kültürü yazmış bir de bilmediği şeylerle yorum yapıyor.
  19. Yurt

    Allah sadist mi ?

    Evet. Kendi yarattığı insanları din adına birbiriyle savaştırıp, sonra da 30-40 yıllık dünya hayatı için sonsuz cehennem cezası veriyor.
  20. Yurt

    Çiftlik Bank ve koyunlar

    Sözde faşizmden rahatsız olanlara bak beğenmediği görüş olunca hemen defol git çekiyorlar. Sen defol git. Burası liboş forum değil. Afrin olayı başlığında da Kürtçülüğe prim veren yazılarını okudum. Sonra gelip burada Turancılıktan şikayet ediyorsun. Sanki ülkede Turancılık yapılıyor böyle bir gündem varmış gibi.
  21. Yurt

    Erkek Hakları Aktivistleri ve Red Pill Teorisi

    Aslında benim de bu konuları araştırmam yeni sayılır. En çok hukuk sistemindeki haksızlıklar dikkatimi çekmişti. Zaten bu Men's Rights olayı da boşanma davalarında erkeklere zarar veren kararlar yüzünden çıkmıştır.
  22. Yurt

    Erkek Hakları Aktivistleri ve Red Pill Teorisi

    En önemlisi nası bir sistemde yaşadığının farkında olmak. İnsanların saçmalıklarına daha az katlanıyorsun. Geçmişte, yıllar önce yaptığın saçmalıklar, kullanmadığın fırsatlar aklına gelince insan eski haline gülüyor.
  23. Yurt

    Erkek Hakları Aktivistleri ve Red Pill Teorisi

    red pill internette okuyabileceğin en önemli şeylerden biridir.
  24. Yurt

    Afrin olayı

    Yok öyle... Direnişine selam yolladıkları, sırtlarını dayadıklarını iddia ettikleri örgüt insanlarımızı öldürüyor ve biz bunlara karşı savaş halindeyiz. Hukuk devletinde HDP gibi bir partiye yer yoktur. Yasal olmaması gereken bir partidir. Zaten yapabilecekleri her türlü yasadışılığı örgüt yapıyor bunlar da sözcülüğünü... Demokrasi ve hukuk istiyorsanız HDP olmayacak. Nefret suçu yayan kriminal oluşumlarla bağı olan partilere izin verilmez.
  25. 80 sonrası medya yoluyla propagandası inanılmaz seviyelere geldi ve yaygınlaştı. Evet hastalıktan başka bir şey getirmez. Kanser dahi oluyorsun. Özellikle kadınlar için. İnsanlar için hiç bir faydası yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...