Jump to content

NotFound

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    813
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

NotFound Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

2.012 profil görüntüleme
  1. Dunya uzerinde bu kadar duz dunyaci var, hepsi aralarinda 3er 5er lira toplasa uzaya bir kamera gonderip ogrenebilirler aslinda gercegi, bunu da yapmiyorlar...
  2. NotFound

    Babamı kaybetmek üzereyiz

    Hepinize tesekkur ederim. Bugun toprağa verdik babamı. Aslinda durum daha da kötü. Babamın haberi gelmeden 15 saat önce eşimin babasını da trafik kazasında kaybettik. Bizim icin yıkım oldu resmen. Bir günde iki babamızı da kaybettik malesef. Işıklar iciniçinde de uyusunlar. Acımız büyük. İyi dilekleriniz için yine teşekkür ederim..
  3. NotFound

    Babamı kaybetmek üzereyiz

    Hepinize tesekkur ederim. Haci abi babam icin de kabul ediyorum siirini, tesekkur ederim. Babam az once hayata gozlerini yumdu, uyurken kalbi durmus, acisiz ve agrisiz bir ölüm oldu onun icin. Benim icin de bir yikim oldu resmen, yok ben atlatamam bu aciyi Gencecikti, dipdiriydi, biricik babam isiklar icinde uyusun..
  4. Merhaba dostlar. Uzun süredir forumda aktif olarak bulunamıyorum. Sebebi degisen hayat tempom ve babmin kanser olmasiyla yogunlasan islerden baska birşey degil.. Babam öksürürken ciğerlerime jilet atıyorlar sanki dedi, hastaneye gitmesi ve film cekilmesi konusunda karar aldik. Akcigerinde bir bulaniklik cikti, tehlikeli olabilir dediler. Daha sonra bir cihaza daha soktular, akciger kanseri oldugunu, beyni ve kemikleri de dahil vucudunun her yerini sardigini soylediler. Babam cok dinctir, 60 yasinda fakat genc gibidir, vucut dinamikligi 30 yasinda bir delikanliya denktir. Bu ha
  5. NotFound

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Kemal bugün tayyibi paket edecek belgeler sunacak. Hem de cok iddiali. Bekleyip göreceğiz, bakalım bu sefer yine kendini mi rezil edecek yoksa tayyibin aklını mı alacak hepimiz göreceğiz..
  6. NotFound

    Bazı UFO ve Kaçırılma Vakaları Hakkında

    Hepimiz uzayda yasiyoruz. Dunya disinda, galaksi veya galaksilerde milyonlarca zeki ve zeki olmayan canlilarin yasadigina inaniyorum. Bu, tanri inancina benzer birsey degil. Bunu tanri inancina benzeten kisilerin oldugunu gormek beni sasirtiyor acikcasi. Neil de grasse tyson abimizin dedigi gibi; evrende baska canlilarin olmadigini soylemek, okyanustan bir avuc su alip bu suda bir canli olmadigini soylemek gibi birsey. Bizden daha gelismis canlilar olabilecegi gibi bizden binlerce yil geride olan canlilar da olabilir. Bu canlilar bize benzeyecek diye birsey yok. Kendi gezegenlerinin sartlarina
  7. NotFound

    Alim-i Mutlak

    Alim-i Mutlak Saffat 139-148: Şüphesiz Yûnus da peygamberlerdendi. Hani o kaçıp yüklü gemiye binmişti. Gemidekilerle kur'a çekmiş ve kaybedenlerden olmuştu. Böylece, Yûnus kendini kınayıp dururken balık onu yuttu. Eğer o, Allah'ı tespih edip yüceltenlerden olmasaydı, mutlaka insanların diriltileceği güne kadar balığın karnında kalırdı. Derken biz onu hasta bir halde sahile attık. Üzerine geniş yapraklı bir ağaç bitirdik. Biz onu yüz bin yahut daha fazla insana peygamber olarak gönderdik. Nihayet onlar iman ettiler. Biz de onları bir süreye kadar geçindirdik. Ayette
  8. NotFound

    Bu Adam Türkiyede kimlere rüşvet verdi?

    Bu meyanda lahey'de binlerce dosyasi oldugu soylenen malum kisi mi yargilanacak yoksa ulkemiz agir yaptirimlara mi maruz kalacak? Gercekten buyuk paralar dönmüş. Bu adamlar 30lu yaslarinda milyar dolarlarla oynadilar fakat oyun bitmeden aglamaya basladilar..
  9. NotFound

    kuranda dünyanın şekli.

    Benim anlamadigim, bu duz dunyacilar neden gunesin balciga battigi yeri gidip fotograflandirip bu oyunu bozamiyor? Ellerindeki kanitlar, diger kanitlari curutmeye calismaktan baska bir bok degil. Kendilerine ait somut bir kanit yok. Ayin uzerine dusen golgeden bile dunyanin yuvarlak oldugunu cozemeyen beyin fukarasi tipler. Kitapta olani gunumuze uygulamaya calisiyorlar fakat galileo dahi zamaninda kurani curutmus. Gunumuzde bu iddiaya bilimden uzak kabilelerde inanlar bulabilirsin fakat medeniyet adina emeklemeyi birakmis ayaga kalkmaya calisan ulkelerde yasayan insanlar bile bu deli sacmasin
  10. NotFound

    kuranda dünyanın şekli.

    Yaziyi kaldirdi..
  11. Fitik olabilir. Bende de var. Lakin bacagimda cekme gibi bir agri oluyor, yanma veya donma hissi yok. Bunu yasadigimda sadece agrinin gecmesini bekliyorum, baska carem olmuyor cunku..
  12. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama hicbiri turkceyi akici konusamiyor. Bildigin anadolu comari hayati boyunca medeniyet yuzu gormemis, insanin uzerindeki atleti bile terbiyesizlik olarak degerlendirecek kadar geri kafali. Adam en dogal hali ile, siradan ve ortalama insan nasil bir hayat yasiyor ise o sekilde gorunuyor..
  13. İslam'da ensest buyuk gunahlardan.. Yalniz sorun su ki adem ile havvadan olanlar da ensest bir sekilde cogaldi.. Madem ensest allahin nezdinde kotu birsey, madem bu durumdan hoslanmiyor ve kiziyor, neden ilk cogalma yoluna ensest ile gitti? Madem cogalmak sart, adem ile havvayi yarattiktan sonra bir de ferhat ile sirini yaratsaydi.. Olmazmiydi?
  14. NotFound

    İngilizlerin islam aşkı..!

    Elin ingilizi boyle buyuruyor diye oyle mi olmak zorunda? Gitmesin islama, dinlemesin ingilizi. O kadar kafasi yoksa islam kucakliyor, kosa kosa gitsin. Islam dini altinda bir "mal" gibi yasamak istiyorsa kosarak gitsin. Sorun ingilizlerde degil, kole olmayi kabullenebilen kadinlarda. Ingilizler akilli ve assaglik, cok rahat suistimal edilebilecek bir dini kullanarak bu dine murid topluyor. Sonra da onlari kopek gibi kullaniyor. Onlari islama davet eden ingilizlerin neden bir islam ulkesinde yasamadiklarini sorgulamaktan aciz beyinlere hersey mustahak..
  15. NotFound

    Soğuk Füzyon Saçmalık mı ?

    Fuzyon; nukleer kaynasma. Bence sacmalik..
×
×
  • Yeni Oluştur...