Jump to content

ourplanet

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ourplanet Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. ourplanet

    Kürt Sorunu ve Kürdistan Sorunu

    Bir sazan atladı. Her şeyi bildiğini sanıp konuşma. Cahil.
  2. ourplanet

    Kürt Sorunu ve Kürdistan Sorunu

    Cahiller. Oysa diğer canlılardan bir beyin olarak farkınız vardı. Soyunuzu 50 -100 yıl olarak mı görüyorsunuz da kürt türk meselesini tartışıyorsunuz. Belki bir kaç yüzyıl önce babalarınız aynıydı. Ama şuan ne olduğunuz belli değil.
  3. ourplanet

    Gerçek İslam "İŞİD"

    Evet onlarda aynı bokun laciverti. Foruma giren müslümanlara göre yazdım. Sen zaten neyin ne olduğunu biliyorsun. Gerçek olmadığını söylesen nolur. Yorum yazmak için kurcalamanıza, detaylı açıklamaya gerek duymayın. Ve gerçek olmadığını söylerken başka bir yerde gerçek olmayanın üzerinden tartışmaya girip, Muhammed böyle yaptı diyebiliyorsun. Konunun amacından uzaklaştırmadan yorumlamayı öğrenin.
  4. ourplanet

    Ey Aptal Oğulları!

    Herkesin Tanrı'sı para olmuş
  5. 1400 yıl önce İslam nasıl yayıldı ise, İŞİD onu tekrar gündeme sokan gerçek İSLAMCI toplumdur. İŞİD İslam'ı gerçek anlayan, yaşayan, yaşatandır. "Gerçek müslüman bunlar değil" klişesinden artık bıktım. 7.yy'da kamera gibi teknolojik aletler olmadığından, Muhammed'in nasıl dini tebliğ ettiğini bilmeyen cahil müslümanlar. İŞİD, İSLAM'I EN İYİ ŞEKİLDE YORUMLAYAN MÜSLÜMANLARDIR. GERÇEK MÜSLÜMANLARDIR. EĞER İŞİD'E KARŞIYSANIZ KUR'AN'A VE MUHAMMED'E DE AYNI ZAMANDA KARŞI GELMİŞ OLURSUNUZ. DOĞRUYU YANLIŞI KUR'AN'A GÖRE AYIRT EDİYORSANIZ HADİ EDİN BAKALIM!!! Allah'ın Şeriat Kanunları'ndan sadece 1'i
  6. ourplanet

    Bugün Kadir Gecesi

    Sıkıntılı.. Sen Kur'an ı okuyup dogru yola giriyorsun. Dindarlar okumuyor, okusa da yanlış yola giriyorlar ama dogru yolda olduklarını söylüyorlar. İslam'dan çok çekiyoruz çok.. işte bu yüzden günün birinde keşke diyorum farklı bir gezegenden dünyanın doğuşunu, inananların boğuşunu izlesem..
  7. ourplanet

    Bugün Kadir Gecesi

    Evet biliyorum. Din adamları ne derse onu yapıyorlar. Gerçekte Tanrı'ya inanmıyorlar. İnansalardı(Kur'an a bakıp) din adamlarının Tanrı'dan daha akıllı olduğunu görürlerdi.
  8. ourplanet

    Bugün Kadir Gecesi

    Evet arkadaşlar bugün Kadir Gecesi. Bildiğiniz gibi Kur'an'ın indirildiği gün. O kadar ki sayısız sevaplar yazılır her dua ettiğinizde veya başka şeylerle uğraştığınızda. Haydi gelin bari bu gece insaflı olun da Tanrı'yı üzmeyin. Onun dediklerini yapın. Kendiniz için, çünkü ona giren çıkan olmadığını söylemişti. Demek şimdi ölceğimi bilsem, bu gece bir duayla tüm günahlarımı silebilir, ırmaklı gölgeli, hurili şaraplı eğlenceye bilet alabilirim. Ya ama Tanrı yine bir hata yapmış(taş**k geçmiş.) Kendi sözleri bulunduğu Kitabın'ın birinde demiş ki " Melekler ve Cebrail miktarı elli bin bir gün
  9. ourplanet

    Tanrı öldü mü?

    Tanrı ölmedi. O yaşıyor. O buralarda bi yerde saklanıyor. Kullarının görmemesi için elinden geleni yapıyor.
  10. ourplanet

    Suriye ve Irak'ın Geleceği Ne Olacak?

    Ortadoğu kadınlarının çoğu içindeki benliklerini gizlemektedir. İnsan gibi yaşamak isterler ama ellerinde değildir. Halk şeriatı yüksek derecede benimsediği için adım atamıyorlar. Korkuyorlar. Günün birinde şeriat yönetimi kalkacak olursa, zorunluluk olmadan ilk medeni olacaklar kadınlardır. Bakmayın kara çarşafa.. Tanrı'ları bile onların dışına bakmıyor.
  11. ourplanet

    Plüton ve Allah

    Yok artık o da yenmez ki :-D
  12. ourplanet

    Plüton ve Allah

    Bu neden aklıma gelmedi bilmiyorum
  13. ourplanet

    ethylex

    Umarım kurtulursunuz. Hiçbir şey geç değil.
  14. ourplanet

    Plüton ve Allah

    Gizemli Plüton’ü keşfe çıkan New Horizons uzay aracı cüce gezegenin en son ve şu ana kadar en yakından kaydedilen görüntülerini Dünya’ya yolladı. Hedefine ulaşmak için 9 yıl önce yola çıkan New Horizons, 14 Temmuz’da sırlarla dolu cisme en yakın mesafede olacak. http://tr.euronews.com/ haberine göre böyle… Ama bizde /// Ve şimdi bulutlarda, ağaçlarda, meyve çekirdeklerinde, hayvanlarda vs.. gördüğümüz arapça “Allah” yazısı Pluton’da da ortaya çıkıyor! “O” her yerde! - Yorumu size bırakıyorum.
  15. Maide - 5 "Biz Tevrat'ta onlara, cana can, göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş ve yaralara karşılıklı kısas (ödeşme) yazdık. Bununla beraber kim kısas hakkını bağışlarsa, bu kendi günahlarına keffaret olur. Ve kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir." Tevrat Mısır'dan çıkış 23-25 " Ama başka bir zarar varsa, cana karşılık can, göze karşılık göz, dişe karşılık diş, ele karşılık el, ayağa karşılık ayak, yanığa karşılık yanık, yaraya karşılık yara, bereye karşılık bere ödenecektir." Muhammed doğru söylüyor. Tevrat değişmemiş.
×
×
  • Yeni Oluştur...