Jump to content

BerkOktay

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    258
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

BerkOktay Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

814 profil görüntüleme
  1. BerkOktay

    Akıl

    Bugün kendime izin verdim.. Sigarayı bırakmama rağmen artık zevk alamamaya kadar içtim... İçki desen, çakır keyif derler ya hani sapıtmadan bir kıdım önce, verebileceğ,, rahatlığın ve mutluluğun pik yaptığı noktaya kadar içtim. Kapımda Ferrari, Bugatti yani para ile satılan her türlü araç mevcut.. Olmadı canım sıkıldı..Akşam 6 çayını Paris Şanzelize'de içmek istesem, uçağım ve pilotum emrimi bekliyor.. Çok güzel şarkı söylüyorum..Dünyada milyonlarca hayranım var.. Parmağımı şıklatsam "göğüsleri henüz tomurcuklanmış" fanlarım akşama yatağımda.. Çok da güzel
  2. BerkOktay

    Biraz nostalji

    Tarihli bir gönderi..2008 tarihli..Forum 2008 de bu görünümde..
  3. BerkOktay

    Biraz nostalji

    image 2010 da üretilmiş diyor ama sanırım evet 2009
  4. BerkOktay

    Biraz nostalji

    Bu forum nurcu şakirtlerden çektiği kadar kimseden çekmedi
  5. BerkOktay

    Biraz nostalji

    Oğuz, mantık, deicide vs falan vardı bir zamanlar..
  6. BerkOktay

    Biraz nostalji

    Çoook eski zamanlardan..HD bozulmak üzere..Bazı veriler gittigidiyor..Bir kurtarma operasyonu yaptım..Neler neler çıktı.. Yeniler bilmez..Süper zenci olayı vardı Eskilerden gelenler varsa hatırlayacaklardır..Hey gidi günler heyyy
  7. Yaklaşık 1 haftadır twitter da gündem oluyor. Bunun yanında bir çok kişi bir çok şey söylüyor. Konuyla ilgili detaylı ve devamlı haberler odatv den takip edilebilir. O yüzden ben konuyla ilgili detaylara girmeyeceğim ama bu iddianın ortaya otomatik olarak çıkardığı belki de herkes tarafından sorulan soruyu soracağım; Eğer diploma gerçek ve var ise, iddia sahipleri CB na sahtekar, kalpazan, yalancı vs. demiş oluyorlar. Peki ama lise öğrencine hakaret davası açan CB bu iddiayı dillendiren özel şahıslara neden dava açmıyor?
  8. BerkOktay

    Tayyip İle İlgili Haberler, Küfürler ve Yorumlar

    Cumhurbaşkanın diploma sorunu başlı başına komedidir aynı zamanda bir ülke için onur kırıcı vakıadır. Konunun detaylarına girmeyeceğim ama geçen bir haberde okuduğum detayı yazayım; CB nın diploması sahte söylencelerine muhalefetten bir itiraz geldi, Chp li Aydın Ayaydın ben dersine girdim, hatırlıyorum gibilerinden bir çıkış yapmıştı. Herkes fikrini söylemekte özgürdür, ancak Ayaydın ın kardeşinin Reza Zarraf la iş ortaklığı yapmış olması bu özgürlüğe gölge düşürüyor gibi.. Eğer bu detay doğru ise ülkede bilmediğimiz çok pis işler dönüyor demektir ve diploma olayı o pis işlerden sadece b
  9. BerkOktay

    Dünya dışı zeki yaşam..

    http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/ingiltere-savunma-bakanligi-uzayli-belgelerini-yayinliyor-1120819/ Bekliyoruz...
  10. BerkOktay

    YARATICIYA AÇILAN KAPILAR~ATEİZMİN YANILGILARI...

    Sanki bu cevabı ateizm değil de teizm veriyor gibi.. Tarihe kronolojik olarak bakarsak mesela, Teizm, dünya düz ve burada, güneş onun etrafında dönüyor, gerisini araştırma veya insan burada ve var, kendin şahsına münhasır, ne maymundan gelmesi, araştırmaya gerek yok demiştir. Dahası da var ancak kısa ve öz yazarsam, bir açıklama aramamalıyız diyen ateizm değil teizmdir.
  11. BerkOktay

    Öldükten sonra tamamen yok olma düşüncesi

    Yaşım 28 in ikiyle çarpılmasından da fazla. Bu tip düşünceler bende de hep vardı ve var. Sanırım her insanda da değişik şekillerde dile getirilse de olur. Bana bu tip ruh halim tavan yaptığında Hayyam ın rubaileri iyi gelir; Tertemiz geldik yokluktan kirlendik; Sevinçle geldik dünyaya, dertlenik. Ağladık, sızladık, yandık, yakındık: Yele verdik ömrü, toz olup gittik. Daha nice büyük göreceksin kendini? Hep varlık yokluk mu düşündürecek seni? Şarap için şarap: Bu ölüm yolculuğunda Bulamazsın sarhoş uykulardan iyisini.
  12. BerkOktay

    Cahilin zihni berrak olur..

    Çok şey yazılıp çizilebilir konu hakkında ama Ali Nesin habertürk te şu anda çok güzel yediriyor malum şahsa söylediklerini..
  13. BerkOktay

    ÖLÜM...

    Neyle kıyaslayacağız? iyi kötü güzel çirkin gibi kavramlar sadece insanı ilgilendiriyorsa buna Tanrı yı veya ahiret denilen düşünsel ortamı bulaştırmanın ne manası var?
  14. BerkOktay

    Bebek ve Çocuk Şantajı.

    Sen kaç yaşındasın? Bunları yazdığına göre henüz anne ya da baba değilsin.. Olmadığın ve olamayacağın vasıfları burada tek tek sıralamanın bir faydası yok ancak içinde bulunduğun durum fanatik Hristiyan kafası..
  15. BerkOktay

    ÖLÜM...

    İnsanın varlığını sürdürmek istemesi, kararsız bir atomun kararlı hale gelip varlığını daha uzun süre sürdürme faaliyetinden başka bir şey midir?
×
×
  • Yeni Oluştur...