Jump to content

Suhus

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Suhus Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Yiyorsa sokağa çıkın diyin bunları,diyemezsiniz. Çünkü götü ustunde klavye ateistlerisiniz.
  2. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Muslumanlara Muslu demeyi bırak artık şerefsiz! Sanki hayvana ya da bir nesneye hitap eder gibi. Sizin gibileri öldürmek gayet caizdir!
  3. Suhus

    MÜJDE - MÜJDE - Faiz artık haram değil ! :D :D

    Bazı hadislerin iç tarafı vardır,bazıları da çıkmıştır.Bunlari inkar edemezsiniz. Sana yazmalarınin tarihi 660 lara gider.Muslumanlar dış belgelerden birine gore bugün İslam Devleti nin de kırdığı gibi hac kirmislardir.Bunlar başka bir dine mensuptur.Anladın mi NOLAN?Kilisenin siparişi üzerine ısmarlanan yalanları bırak artık!
  4. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Sizin dusunce özgürlugunuz varsa bizim de olmali. Ayet cimbizlama hemen. İslam öldür diyorsa oldururuz.İslam kötülüğü silmeye geldiğinden savaşı emretmiştir.Yeryüzündeki tüm zorba ve somurucu krallari ve sistemleri indirmek ve yok etmek için cihad sarttir.
  5. Suhus

    Evren ve Matematik eşgüdümlü.

    Bugünkü bilimin gerçeklikle alakası yoktur,tamamen kurgudur ve modeldir.
  6. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Sen democrossian,kibrin beden bulmuş bakışın ve bencilsin. Evet Ateistler her şeyi yaparlar,yapabilirler.Kötü kelimeler sizin manevi evreniniz. Ateizm psikolojik bir sorundur.Bir fikir ya da dusunce akımı değildir.Ateizmin getirdiği duyguları hepinizde görüyoruz,saldirgansiniz.
  7. Suhus

    Kuranı çürüten bir ayet daha

    Derviş kardeşim,bence bırak bunlarla ugraşmayı.Ha bire hakaret ve alay.
  8. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    ya kardesim ne evrimi. Kanıt mı var?gözlem mi var? Sanal düzenegi olan bir teori bu,düzenegini de canlılar üzerine kurgulayıp fantezi yapıyor. Evrim sürecini kim gözlemledi?Ahlak ın evrimin bir sonucu oldugunu kim izledi? Bugünkü bilim,bilim degil tamamen kurgudur ve sanaldır.
  9. Suhus

    Kuranı çürüten bir ayet daha

    Allah kalplerinizdeki kini cok iyi biliyor.Biz de az biliyoruz ama biliyoruz. Mehdi gelecek ve bu karanlıgı dagıtacaktır.Karanlık sizin gibi ömrünü İslam a muhalefete adamış kafirlerin başına çökecektir. Vallahi ki Suriye de binbir türlü örgüte ses cıkarmayan Avrupa nın ve Asya nın söz konusu İslam Devleti olunca nasıl da ürktügünü ve titredigini görüyorsunuz!İNKAR ETMEYIN,BU SİZE APACIK BİR ÜYARIDIR!SİZE SERT DAVRANDIGINIZ İÇİN SERT DAVRANIYORUM!
  10. Suhus

    "Ya Varsa" ... deha ve yalancı tanrı..

    Ateistleri tir tir titreten sorudur.
  11. Suhus

    Kuranı çürüten bir ayet daha

    Allah ın bize vaat ettigi günler cok yakında dogacak. Muhammed Nebi ahir zaman hadislerinde bu günleri haber verdi,inancınızdan dolayı ezileceksiniz dedi. Ahir zaman alametleri birer birer cıktı.İnsanlar kat üstüne kat cıktılar,zaman kısaldı,zina ve sehvet arttı,dinsizlik arttı. Müslümanlara ilim ve bilim verilecektir.
  12. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Zavallı aforizma kasmış,alkışlıyoruz:)) Dünya toz pembe bir yer degil.
  13. Suhus

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Ahlak dinle ilgilidir ve ateizm yapısı geregi dinden,dinin ve maneviyatın getirdiklerinden soyutlanmayı gerektirir. Bizim ateistler Müslümandır ve sünnetlidir.Yalnız annesine küsmüs cocuk rolunu oynuyorlar.Büyüyünce gecer yani Ateizm.
  14. Suhus

    Kuranı çürüten bir ayet daha

    Size artık cevap vermiyorum. Kininizle geberin! (Kuran) Bu kitap kafirin küfrünü Müminin imanını arttırır diye demiyorlar boşuna.Siz sabah akşam buralarda yazıp bilim adamı,filozof oldugunuzu düiünüyorsunuz ya,evet işte siz sadece Allah ın dedigine uyuyorsunuz.Allah deyince ürküyor ve Allah dedikçe küfrünüzü arttırıyorsunuz,kuduruyorsunuz.Hakaretleriniz,alaylarınız boşa,bu yolda kürek çeken girdaba yakalanacak. Benim sert olmamın sebebi sizin sertliginizden.Alay ediyorsunuz ve alay edileceksiniz.Sakın refah icinde kendinize birşey dokunmaz zannetmeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...