Jump to content

Örtüme Dokunma

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Örtüme Dokunma Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Örtüme Dokunma

    Atatürk'ün hataları..

    sen önce -de eklerinin nerede ayrıldığını ve ayrılmaması gerektiğini, üstüne de birazcık saygılı olmayı öğren, ondan sonra bana soru sorarsın. "oğlum". buradaki konu atatürk idi, ben de onunla ilgili yazdım. adem'den sonra nasıl ürediğimizle ilgili bir konu varsa onu da gidip orada yazarım. hepinizin ağzı niye böyle bozuk, niye hemen hakaret edip aşağılıyorsunuz ki? üzülüyorum ve yazma hevesim kaçıyor. hoşçakalın.
  2. neden hakaret ediyorsunuz ki? ben inanmayanlar yanacak demedim. böyle düşünmüyorum. rabbin işine karışacak kadar dinden çıkmadım. bilirim ki kimin yanacağını yanmayacağını en iyi o bilir. inancı ne olursa olsun iyi, dürüst, erdemli, kalbi güzel insanın yanmayacağını düşünüyorum. ama ben bilemem, allah bilir. ben şu anda böyle yorum yaparak bile şirk koşmuş olurum. bana aptal demeniz beni aptal yapmaz ama sizi kaba biri yapmaya yeter de artar bile.
  3. ne kadar korkunç bir video!!! ancak aklı saf, arı insanların yorumlayabileceği güzel ayetlerimizi çarpıtmış çarpıtmış rabbimi ve peygamberimi kötü hakaretlerle suçlamışlar. niyet kötü olunca gerçekler de kötü görünür tabi. kalbinizin karalığı yorumlarınıza aksetmiş. yüce rabbim gönüllerinizi de akıllarınızı da aydınlatsın. amin.
  4. Örtüme Dokunma

    Atatürk'ün hataları..

    onun dünyaya gelmesi hata diyeceğim ama yüce rabbimin yarattığına böyle deme hakkım olmadığı için diyemiyorum. atatürk islam düşmanı bir kafirdi ve kadınlara en büyük zararı o verdi. kadınlarımızı başlarını açmaya zorlayan ve islamdan uzaklaştıran bir kimse için hata yaptı yaptı demek bile çok yetersizdir. Rabbime şükürler olsun ki artık özgürüz. örtünmenin ne kadar güzel birşey olduğunu vijdanlı kadınlar da gördü ve kapandı. Atatürk devri bitti.
  5. savlayamazlar ki. neye dayanarak "tanrı kesinlikle yok" diyebildiklerini kendileri de bilmiyor ama konuşmaktan da geri kalmıyorlar. bu ateistlerin hepsinin agnostik olması lazım gelir çünkü agnostikler olmadığını ıspatlayamayacaklarını bildikleri şeyler için kesin konuşmazlar. ateistler için cidden çok üzülüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...