Jump to content

Ulas1905

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ulas1905 kullanıcısının paylaşımları

  1. Ulas1905

    Evet Çıkarsa Maalesef Tayyip Kazanmıştır

    Ben de sana katılıyorum. Referandumda hayır çıkacağını biliyorlar.Daha 2 ay var, çok kötü şeyler olacak.komplo teorileri üretmeye başlayabiliriz.! :-D
  2. Ulas1905

    Bir ateistin HDP'yi desteklemesi

    Hdp seçmeni için faşizan ve aşağılık kelimeler kullanan kişiyi kast ettim.
  3. Ulas1905

    Bir ateistin HDP'yi desteklemesi

    Ateistforum u uzun zamandır takip ediyorum. Son zamanlarda çok dinci ve faşist üyeyle dolduğunu görüyorum. Ne olursanız olun, sizden olmayanlara saygı duymalısınız. Hdp tabanını tanımadığın gibi, ateistliği de kavrayamadığını görüyorum. Yazık.!
  4. Ulas1905

    Nüfus artışı ve dolaylı etkileri

    Burda yazılanları insanlar okuyor. Bir bilgi paylaşıyorsanız, bunu iyi araştırıp paylaşın lütfen.G.Afrika ilk 30 da bile olmayan bir ülke, yapmayın.!
  5. Ulas1905

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Ortada çok enteresan bir durum var. Herkes kendine göre bir düşünce ortaya koymuş. Okuduklarım arasında mantıksız olduğunu düşündüğüm teori, Atatürkçü subayların darbeye kalkıştığı. Atatürkçü subaylar böyle acemice ve plansız bir darbeye kalkışmaz. Balyoz ve ergenekon davalarıyla tırpanlandıkları için böyle bir kalkışma başarısız olmuş olabilir.Ama bu subaylar kendi halkına ateş etmez, kendi askerini bu denli rencide etmez, halka linç ettirmez. Bu gerçekten bir darbe girişimi ise bunu Fethullahçı yapı gerçekleştirmiştir.Belki çok abartılı gelecek ama Erdoğan bile yaptırmış olabilir. Çünkü çok
  6. Ulas1905

    İlk ramazan dayağı

    Benim favorim Yozgat. Yozgat kadar yobaz bir şehir görmedim. Ramazan ayında giderseniz aç kalırsınız, hiçbir yer size yiyecek birşey satmaz.Türkiye de yobaz şehir arıyorsanız İç Anadolu Bölgesi'ni karış karış dolaşın.! :-D
  7. Ulas1905

    Dinsiz şehir ve semt tavsiyeleri..

    Ankara için Çankaya semti iyidir.Ama en rahat edeceğiniz yer Çankaya ilçesi sınırları içindeki Oran Sitesi'dir.kimse kimseye karışmaz.hatta camii bile olmadığından ezan sesinden rahatsızlık duymazsınız. En dindar derseniz tabiki Sincan. Ramazanda dışarda sigara içen insan göremezsiniz.İçerseniz büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. :-D
  8. Ulas1905

    AKP darbe planlıyor

    Doğu savaş halinde,Büyük şehirlerde bombalar patlıyor,insanlar ölüyor. Daha nasıl bir kaos ortamı bekliyorsun..!!
  9. Ulas1905

    İlber Ortaylı Celal Şengör açıklaması

    O konuda hemfikiriz. Kendi alanlarında değerli insanlar. Ama ilber ortaylı müze müdürlüğü yaptığı sürede hiç gıkı çıkmıyordu. Ne zaman emekliye ayrıldı, sallamaya başladı. Biraz her devrin adamı izlenimi uyandırıyor bende.
  10. Ulas1905

    İlber Ortaylı Celal Şengör açıklaması

    Benim için İlber Ortaylı hiçbir şey ifade etmiyor.cumhurbaşkanı olabilmek için yaptığı yalakalık benim gözümde ilber ortaylı yı bitirdi. Aynı şey celal şengör içinde geçerli.deniz gezmiş için eşkıya diyen bir insana saygı duymam.
  11. Ulas1905

    Seçim sonuçlarında son durum

    Ya kimse sorgulamıyor. Bu saatte nasıl olurda sandıkların %95 i açılır.bu seçimde hile var.
  12. Ulas1905

    Sonuçlar için mutluyum

    Fazla söze gerek yok. Yazıklar olsun.!
  13. Ulas1905

    Cumhuriyet ve Mustafa kemal Ataturk

    Ben sadece daha yakın buluyorum.Atatürk'ü gerçek anlamda anlayan kimse olmadı bu ülkede. Menderes denen şerefsizle başlayan karşı devrim şuan halen devam ediyor.!
  14. Ulas1905

    Cumhuriyet ve Mustafa kemal Ataturk

    Atatürk'ün izinden giden bir tane parti bulamazsın. Ama en yakın dsp ve vatan partisidir. Bunların aldığı oy oranından da belli zaten çünkü bu halk Atatürk'ü hiçbir zaman sevmemiştir. Sorunun kökü halktır.!
  15. Ulas1905

    Cumhuriyet ve Mustafa kemal Ataturk

    Chp altıok dan sapmış, dinci ve yobazların dolduğu bir partidir. Şuan sol parti değil, sağ ideolojili bir parti konumundadır. Kılıçdaroğlu nun Atatürk düşmanı Ekmeleddin ve bekaroğlu nu partiye sokması, dersimli Kemal im demesi bile bu partinin hangi yolda ilerlediğini gösteriyor.
  16. Ulas1905

    1 Kasım için tahminleriniz?

    Amaç hdp nin baraj altında kalması.ama bizim gibi 3.dünya ülkelerinde 5 ay gibi kısa bir sürede büyük bir değişim olmaz.sonuçlar aşağı yukarı aynı çıkar.Ben akp ve mhp nin oy kaybedeceğini, CHP ve hdp nin ise oy artıracağını düşünüyorum.
  17. Ulas1905

    Askerlik hakkında

    Bu sene bitirdim demişsin. Yani 2 yıl tecil ettirme hakkın var.ne şekilde olursa olsun okuduğun sürece askere alınmazsın.tabi 29 yaşına kadar :-D
  18. Ulas1905

    Askerlik hakkında

    Mezun olduktan sonra zaten otomatik 2 yıl tecilin var.askerlik şubesi seni muayeneye gönderir,muayeneden sonra ister askere gidersin istersen 2 yıl tecil ettirirsin.sonra da gider eğitimine devam edersin.
  19. Ulas1905

    Ginger bisikletle Kabe'yi tavaf eden adam

    Tekerlekli sandalye ile koşana koptum yaa. :-D
  20. Ulas1905

    Rica

    Ben bu foruma yeni üye oldum. Ama uzun zamandır takip ediyorum.burada ateistten çok müslüman var ve genelde hakaret etmeden tartışamıyorlar. Biz onların arasına girdiğimizde ise yine aynı şekilde hakaretlere maruz kalıyoruz hatta atılıyoruz.Burda herkes fikrini özgürce söyleyebiliyor ve burayı özel yapanda bu zaten. Yoksa onlardan bir farkımız kalmaz.!
  21. Ulas1905

    Türk milleti neden futbolu bırakmıyor?

    Bizim gibi 3.dünya ülkeleri,iyi bir jenerasyon yakaladığında başarılı olur. İtalya,Almanya,Fransa,İngiltere,İspanya değiliz. O yüzden türlü bahaneler aramayalım. Sorun her alanda olduğu gibi boktan olmamız.üst üste katıldığımız turnuva yok :-D 2002 dünya 3.lüğü ve 2008 Avrupa 3.lüğü. Zaten katıldığımız iki turnuva da bundan ibaret.!
  22. Ulas1905

    İrlandalı turist esnafa karşı

    Esnaf gerektiğinde polistir,hakimdir.gerektiğinde dayak da yer :-D şakası bir yana bu adamın sonu ali İsmail korkmaz gibi olabilirdi. Kartopu yüzünden öldürülen nuh köklü gibi olabilirdi.gericiliğin,cehaletin kalesi esnafın yaptığı bir utançdır.!
  23. Ulas1905

    İnanmıyorsan da saygı duy!

    Mekke döneminde daha ılımlı, hoşgörülü ayetler varken,Medine döneminde güçlenince daha sert ve tamamen tersi ayetleri olan bir dine mi saygı duyacağım.Yanlış,çelişkilerle dolu olan birşeye saygı duymam, duymak zorunda da değilim.
×
×
  • Yeni Oluştur...