Jump to content

agnostikman34

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

agnostikman34 kullanıcısının paylaşımları

  1. agnostikman34

    mehdimi üstündür yoksa muhammedmi???

    bu dediğin ayrı bir tartışma konusu. bu zamana kadar mehdi>muhammed diyen olmamıştı. caner taslaman, mehmet okuyan, bayındır vb. kişilere sormak lazım. o zaman mehdi gelince ona inanırsak sorun kalmayacak bizim için. ne de olsa daha büyük.
  2. agnostikman34

    Kuran'ın toplanması

    Osman etraftaki tüm kuranları yaktırıp elindeki kuranı çoğalttırarak dağıttı.
  3. Yobaz haklı. kendileri pedofili oldukları için bari kızlarımıza sulanmayalım diyerek bu düşünceye sahip olmuş gavad.
  4. " Deccal dünyada 40 gün kalacak, bir günü 1 yıl gibi, diğer 1 günü 1 ay gibi, diğer 1 günü 1 hafta gibi, ve geri kalan diğer 37 gün bizim normal günlerimiz gibi olacak.” (Hadisi Tirmizi " Bu dedir allah (?) aşkına nasıl bir fantezi yapmış araplar. birgün 1 yıl 1 hafta 7 yıl salla dur atış serbest...
  5. agnostikman34

    Dinsiz şehir ve semt tavsiyeleri..

    Kırklareli ve Edirne unutulmuş sanırım. Buraların çoğu deist takılır ve iyidir.
  6. necibin oğlu buna hakaret emiş, bu da necibe yerleştirmiş cemaat-akp kavgası gibi.Şarlatanın biri kısaca https://www.youtube.com/watch?v=4zxesALltI0
  7. agnostikman34

    toplu taşımada dini vaaz

    Arkadaşıtebrik ediyorum. Öyle yada böyle tepki vermiş. Bu itlere tahammül ettikçe hep bir tık öteye taşıyacaklar misyonerlik hareketlerini.
  8. agnostikman34

    Cübbeli En Bilgili ve En Kıvırmayan Alim'dir

    Ama bence cihat konusunda kıvırıyor. Azıcık ışidvari görüşlerini ortaya çıkarırsa tam müslüman olacaktır allahın izniyle.
  9. agnostikman34

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Benim milliyetçiliğim Atatürk milliyetçiliğidir. Milliyetçilikten kastımız kafatasçılık olmamakla birlikte ülkemizin ve milletimizin iyi konumda olması için pozitif ayrımcılık yaparak kendi insanıma öncelik vermemdir. Genel çerçevede sen evrensel düşünüyor olsan da dünya genel çerçeveye bakmıyor maalesef. Yani dünya henüz o durumda değil. O yüzden ütopyayla değil de gerçeklerle yaşamak isteyenler için bu iş böyledir.
  10. agnostikman34

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Senin beyninin büyük olduğunu profil resminden anlamalıydım. Ama geniş çaplı düşüneceğim diye ülkendeki liderleri es geçip tamamen farklı bir kültüre ait adamlara biat etme bence. Seninde arapçıl muhammed hayranı insanımızdan farkın yok. Senin milliyetçiliğe baktığın pencereyle benim baktığım pencere tamamen farklı. Sanırım sana bunu anlatmak cübbeliyi dinsiz yapmaktan daha zor.
  11. agnostikman34

    Muhammed Efsanesinin Doğuşu

    cübbeli detaylı şekilde anlatıyor masalı http://www.haberturk.com/video/haber/izle/hz-muhammedin-dunyaya-gelisi/108878
  12. agnostikman34

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Milliyetçi ateist, agnostik vs. bal gibi olur. Akrabasını daha çok seven ateist yok mu?Hümanist olmak herkesi eşit sevmek midir? Sen anneni mi daha çok seversin şu kadını mı sorusuna ateist ne cevap verir. Haa sen dersen ki şu kadınla annemi aynı derece severim, o senin problemin. Milliyetçiliğinde anne, eş, dost sevgisinden farklı bir yanı yok. Çünkü vatanım varsa ben ve aliem var, vatan yoksa onlar da yok!
  13. agnostikman34

    PKK'lı Edip Yüksel

    @yeterartık1 cevabını almıştır sanırım. teşekkürler tolonbey!
  14. agnostikman34

    Ateist-Teist Yanılgılar

    Benim anlamadığım nokta neden ahlak kavramını reddetmek ateizmin ön koşularından biriymiş gibi sunuluyor. Bir takım masallara inanmadık ve ateist olduk. Ahlak ve namus kavramlarının dinlerden geldiğini düşünmüyorum. Sadece uyanık dinler bu kavramları sahiplendi. Mesela kimilerine göre insanın 4 karı alması da ahlaksızlık? Demek ki dinin her kuralı çoğu kişiye göre ahlaki olmayabilir. Dinden bir haber müslüman bile bunu ahlaksızlık olarak görebilir farkında olmadan. Nolan bu konuda aşırı materyalist düşünüyor ve duygu aile ve toplum gibi kavramları birer araç gibi görüyor. Böyle bir yaşam sürm
  15. adamlar haklı. kadının insan olduğuna dair ellerinde kaynak yok. bu zamana kadar köle cariye olarak görmüşler
  16. agnostikman34

    okul zilini salavat yaptılar

    daha neler göreceğiz. şaka gibi.
  17. dindar bunları islami forumlarda yaz da millet bilgilensin.buradakiler için faydası yok
  18. agnostikman34

    Şeytandan sonra yaratılan insan

    Senin bu anlattıklarını Muhammedi mezarından kaldırıp söylesek diyeceği laf ; " bunlar benim bile aklıma gelmedi olur. Konuşamayan allahın kafana göre avukatlığını yapıp kurana salama meal verip duruyorsun.
  19. agnostikman34

    Şeytandan sonra yaratılan insan

    heralde yaşın genç. lafa bakar mısın " hadi ihtiyarlama, çürüme " ne demek. madem senin allahın yapıyor. hadi ihtiyarlatmasın çürütmesin bakalım seni. ben kendi kendimi yaptım mı dedim. Canlıların nasıl ürediği zaten ortada. Bunları bile kafan almıyorsa biyoloji dersleri alman gerekebilir. Peki allah mükemmel tasarlıyorda arada çıkan bozuk tasarımlar ne oluyor. sakat doğumlar. çift başlılar vs. bir sürü örnek var
  20. kızı namaz kılıyomuş. reklamı azaldı heralde salağın, çocuğunu kullanmış.
  21. agnostikman34

    bazı seçmeli derslere özel afiş

    Bunlar iyice zıvanadan çıktı. Başka önemli konu yok sanki. Milleti sorgusuz papağana çevirmeye çalışıyorlar.
  22. agnostikman34

    Şeytandan sonra yaratılan insan

    vay be adem baban önce tasarlandı demek )) hokus pokus yok mu ya. ol derim olur. Seni kim tasarladı peki. milyonlarca spermden 1 tane şanslı geldi seni oluşturdu halbuki. tasarım filan yok ortada. demek allah baban dediki ben ademimi yapayım. gerisini o getir he ))
  23. agnostikman34

    Kuran'ın Hristiyanlara İftirası

    Türk müslümanlığı diye din çıkardın tebrikler. Yani sen araplara inen kitaba tam inanmıyorsun galiba. Ayrıca sen böyle erkeklerle konuşman ve kızım demen dine uygun değil. Kızsan evinde oturup bekleyeceksin. başka görevin yok
  24. agnostikman34

    İslam'ı Neden Aşırı Ciddiye Alıyoruz?

    şahsın biri evde cübbeyle oturuyor.(cübbeli ahmet tayfasından) dedim evde de mi çıkarmıyorsun. yok dedi mekruh. erkekte başını örtmeliymiş. dedim sen ışide katılman lazım gerçek din onların. onlar mezar yıkıyor dedi. neyse kuran okudu. millet ne okunduğunu bilmeden sarhoş oldu. bazen islamı eleştirmek için ortamlarda kendimi tutamayıp sivriliyorum sonra frenliyorum. apaçık söylesen olmaz söylemesen gönül razı değil. işte bu yüzden ciddiye alıyoruz !!!
  25. agnostikman34

    Kuran Diye İncil Okutulursa

    Bu periscope zımbırtısında 2 tane ilahiyat fakültesi öğrencisi kamera açmış soruları yanıtlıyoruz diye. Ben de peygamber niye evlatlığının karısını almış yazdım . eleman ne dese , yok öyle bir şey uydurmadır o
×
×
  • Yeni Oluştur...