Jump to content

agnostikman34

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne agnostikman34 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Kimseye biat ettiğim yok. Ben bilmiyor muyum Che'nin homoseksüellerle, zencileri sevmediğini. Doğru mu düşüncesi? Tabiki de yanlış. Ben yanlış olduğunu bile bile arkasında duruyor muyum? Hayır durmuyorum.

    Bu profil fotoğrafı da herkesin gözüne batıyor nedense.

    Benim size anlatamadığım şu; sizin milliyetçilik sandığınız şey kendi vatan toprağının sevgisi. Ancak bu sevgi diğer insanların haklarını ellerinden almaya yetecek kadar asla büyük değil.

    Küba'nın ülke sloganı nedir? "Patrio o muerte" Ne demek hiç biliyor musun? "Vatan yahut ölüm!"

    Burada sorun şu ki, takip ettiğiniz medya, etrafınızda bulunan toplum size bu milliyetçiliği öyle bir aşılıyor ki, milliyetçi olmayanları insandan bile saymıyorsunuz.

    Durup düşünün. Sadece durup düşünmeyi unutmayın.

    Kimse seçemediği şeyler yüzünden yargılanamaz.

    Böyle böyle sizi önce süslü faşizme aşık edip, arkasından gerçeği ortaya çıkaracaklar. Bu bir teori ya da düşünce değil. Bu bir olgu.

    Almanya'da Hitler'in yüzde kaç oyla seçildiğini biliyor musun?

    O kadar az bir oranla seçildikten sonra neden tüm halkının ona itaat ettiğini hiç düşündün mü?

    Çünkü onlara da bu faşizm enjekte edilmişti. İşte bunlara da "toplumun dip sesleri" denir.

    Siz de aralarına katılmayın diye bir şeyler anlatmaya çalışıyorum.

    Benim milliyetçiliğim Atatürk milliyetçiliğidir. Milliyetçilikten kastımız kafatasçılık olmamakla birlikte ülkemizin ve milletimizin iyi konumda olması için pozitif ayrımcılık yaparak kendi insanıma öncelik vermemdir. Genel çerçevede sen evrensel düşünüyor olsan da dünya genel çerçeveye bakmıyor maalesef. Yani dünya henüz o durumda değil. O yüzden ütopyayla değil de gerçeklerle yaşamak isteyenler için bu iş böyledir.

  2. Küçük bir beyinle karşı karşıyayız sanırım. Neyse sen geniş çaplı düşünmeye başladığında bana haber verirsin.

    Tüm dünya görüşüyle, akraba sevgisini bir tutarak zeka seviyeni baştan belli ettiğin için teşekkür ederiz.

    Senin beyninin büyük olduğunu profil resminden anlamalıydım. Ama geniş çaplı düşüneceğim diye ülkendeki liderleri es geçip tamamen farklı bir kültüre ait adamlara biat etme bence. Seninde arapçıl muhammed hayranı insanımızdan farkın yok. Senin milliyetçiliğe baktığın pencereyle benim baktığım pencere tamamen farklı. Sanırım sana bunu anlatmak cübbeliyi dinsiz yapmaktan daha zor.

  3. Milliyetçi ateist, agnostik vs. bal gibi olur. Akrabasını daha çok seven ateist yok mu?Hümanist olmak herkesi eşit sevmek midir? Sen anneni mi daha çok seversin şu kadını mı sorusuna ateist ne cevap verir. Haa sen dersen ki şu kadınla annemi aynı derece severim, o senin problemin. Milliyetçiliğinde anne, eş, dost sevgisinden farklı bir yanı yok. Çünkü vatanım varsa ben ve aliem var, vatan yoksa onlar da yok!

  4. İşte böyleee,

    İlkel ilkel konuşuyorsunuz.

    Türkler ,220,000 kişilik Bizans ordusuyla 40,000 kişiyle savaşarak bu ülkeyi kurdular.Türkler Bizans ordusuyla savaşırkan Kürtler dağların tepesinden bakıp gülüyürlerdi bu İNEKLER niye savaşıyor deye.

    Fellahu azamlarda çölde KERTENKELE avlıyorlardı SAVAP kazansınlar deye.

    Şimdi söyle bakıyım TÜRKÜN HAKKI degilmi bu ülkede NEMUTLU BANAKİ TÜRKÜM demeye?

    Elin kurduğu firmaya seni patronmu yapsınlar istiyürsün?

    Varmı öyle yağma?

    Ben savaşıp ölecem öldürecem,sen dağdan beni seyredecen,sonrada gelip bana deyecenki,sen nemutlu banaki Türküm deyemezsin,dersen bende nemutlu banaki Kürdüm,Arabım derim.De AĞZINA TORBAMI TAKTIM.

    Ama oğlun sana sormazmı baba sen nasıl söylüyürsün nemutlu banaki KÜRDÜM deye.Onlar dünyanın heryerinde 36 devletler yüze yakın hanlık ve beylikler 3 imparatorluk inşa ettilerde diyürler sen neye dayanarak diyürsün derse ona yanıt verebilecenmi?

    Serbessin,çık minereye NEMUTLU BANAKİ KÜRDÜM Yahutta ARABIM DEYE BAĞIRDIĞINDA camaat seni alkışlarmı yoksa gülmekten yerlere yatarlarmı :-))))))) babişko.

    İngilterede bir Pakıstanlı nemutlu banaki Pakistanlıyım deye kilisenin tepesinden bağırsa İngilizler gülmekten Altına işemez valla SIÇARLAR gülmekten.

    Yarışı kazananımı överler.Yoksa hiç yarışa girmeyenimi? :--))) mamişko.

    Biraz ne konuştuğunuzu anlamaya çalışın lütfen.

    Dedeşko:-)))

    NOT:Neden ASLANA ormanların kıralı deniyürde TİLKİYE denmiyür.

    Bir İtalyanda övünse hakkıdır derim.

    Niyemi derim,gittiklerri ülkelerde yaptıkları muazzam eserler hala yaşamaktadır çoğunlukla.

    Çoğuda kullanılmaktadır.Binlerce yıl önce yapılmalarına rağman.

    Ama bir HABEŞ övünse,övünmezde çoh çoh gülerem.Gülişko

    @yeterartık1 cevabını almıştır sanırım. teşekkürler tolonbey!

  5. Benim anlamadığım nokta neden ahlak kavramını reddetmek ateizmin ön koşularından biriymiş gibi sunuluyor. Bir takım masallara inanmadık ve ateist olduk. Ahlak ve namus kavramlarının dinlerden geldiğini düşünmüyorum. Sadece uyanık dinler bu kavramları sahiplendi. Mesela kimilerine göre insanın 4 karı alması da ahlaksızlık? Demek ki dinin her kuralı çoğu kişiye göre ahlaki olmayabilir. Dinden bir haber müslüman bile bunu ahlaksızlık olarak görebilir farkında olmadan.

    Nolan bu konuda aşırı materyalist düşünüyor ve duygu aile ve toplum gibi kavramları birer araç gibi görüyor. Böyle bir yaşam sürmek robot olmaktır. Her toplumun farklı ahlak kuralları olabilir. Seni ilgilendiren yaşadığın toplumun kuralları. Karısını satan adamı hoş görmek değildir ateizm.

  6. Allah kuranda diyor ki kime uzun ömür veriyorsak onu yaratılta tersine cevriyoruz Hala anlamıyorlar mı yaşlandıran gençleştirirde... :D

    bozuk tasarımlar içkili sarhoşken karısını hamile bırakanlar yüzünden.. allah içkiyi boşna mı yasak diyor kitabına almış yazmış zararı var...

    olamasa yasak demez... sohoşken hamile bıraktın mı kadını yandın.. taaaa 10cu torunana kadar muhakkak bir tane torununda eksilik olur yada çocuğunda olmadı onun çocuğunda olur.. olmadı taa 10 kuşakta olur.. 10 kdar yolu var

    sonra felsefi olarakbakarsak. bir ressam en güzelini yaptığı gibi en çirkini yapamazsa ona resaam denmez

    allahta en güzelini yapıp en çirkinini yapamazsa Aaa demek ki kudreti yok derler

    Allah kuranda sakatlara güçlük yoktur diyor.. sakat insana serbestlik vermiş allahı manayı inkar edebilir... vesaire...

    sen dini bilmediğin için şem şümlüyorsun napıyım öğren! kimden öğrenicen bende mesela yazıştığında öğreniyorsun

    ben üçret alayım diyorum sana öğretirken ama almıyorum bediiiihava :D

    :) Senin bu anlattıklarını Muhammedi mezarından kaldırıp söylesek diyeceği laf ; " bunlar benim bile aklıma gelmedi olur. :) Konuşamayan allahın kafana göre avukatlığını yapıp kurana salama meal verip duruyorsun.

  7. kardeşim kendini kendin mi yapıyorsun...

    muhitin mi seni yapıyor yani senden daha alim bedenin mi bedenindeki cismin küçük ruhen çok büyük canlılar mı seni yapıyor tetkik edecek olursan muhitin senden aciz... ölüyorlar

    ve içindeki kuvvet elektirklenince kainatın altını üstüne getiriyorsun bu kuvvet bu azamet 50 -60 kiloluk zayıf naif kan ve kemik torbasında mı sana geliyor sanıyorsun..

    kendini kendin mi yaptın.. kendin kendin mi? evet dersen o zaman neden ihtiyarlıyorsun seni süreki tasarlıyor allah çocuktıun genç yaptı hergünde seni değiştiriyor yaşlı yapıyor...

    eğer senin elindeyse hadi ihtiyarlama çürüme

    kendi kendine ait değilsin.. neyine güveniyorsun.. aklına mı... bunayanlar sözü anlamayanlar biliyordunda niye unuttun.. bunadın...

    erzel-i ömre reddeilenler bunar aklı gider söz anlamaz unutmalar başlar.. eski haline gelince ye kadar yaşatılır bebek haline gelinceye kadar hatta sineğini kovamaycak hale gelinceye kadar... ilk doğun ana kadar erzeli ömre reddedilirler bazılar kuranda öyle der erzel-i ömre reddediyorum onları..

    her gün güzelliğinde bir parça atılırken tasarlayan seni her gün tasarlayıp değiştirirken senin elinde mi buna mani olmak

    hadiiii hadiii hadiii cürümesene ihtiyarlamasaha bu tasarıma mani olsana hadiiii hadi hadi hadiii yeeeeeaaaa

    teşekkürler teşekkürler alkışlamayın sapıtmayın yeter :D asasas:P

    heralde yaşın genç. lafa bakar mısın " hadi ihtiyarlama, çürüme " ne demek. madem senin allahın yapıyor. hadi ihtiyarlatmasın çürütmesin bakalım seni. ben kendi kendimi yaptım mı dedim. Canlıların nasıl ürediği zaten ortada. Bunları bile kafan almıyorsa biyoloji dersleri alman gerekebilir. Peki allah mükemmel tasarlıyorda arada çıkan bozuk tasarımlar ne oluyor. sakat doğumlar. çift başlılar vs. bir sürü örnek var

  8. şimdi allah gibi bir öğretmen adem gibi bir öğrenci olsun sonra allah ademe bütün eşyanın isimlerini öğretsin

    O isimlerde ismi mudil (din hırsızı) ismine mazhar olan şeytan gelsin ademi kandırsın ne kadar acaip

    hakilkatte adem şeytanın ayağını kaydırmıştır. adem cenette bir iken şimdi girlecek cennette sayısı allah malum adem ile cennete girip cenneti tezyin edecek...

    bu 1

    ikinsine gelince: Allah melekler ben yeryüzünde bir halife yaratacağım dediği zaman henüz adem yaratılmamıştı... adem babamız cennetten çıkışı yaratmadan önce tasaarlanmıştı zaten kapiiş ko ok hevri badi

    vay be adem baban önce tasarlandı demek :))) hokus pokus yok mu ya. ol derim olur. Seni kim tasarladı peki. milyonlarca spermden 1 tane şanslı geldi seni oluşturdu halbuki. tasarım filan yok ortada. demek allah baban dediki ben ademimi yapayım. gerisini o getir he :)))

  9. bu adamın ve senin söylediklerinine benim müslümanlığımıonm uzaktan yakında alakası yok

    ben Türküm kızım

    sureiyeli yada ırak afgan değilim

    Türklerin müslümanlığını bilmiyorsan öğreteyim bak laik cumhuriyet hükümeti çatısı altındasın. ve diledğin gibi kuran hadis hakkında şahsi yorumlar yapıyorsun

    bizim müslümanlığımız böyle kıymetini bil su istimal etsenede hoş görüyoruz hahahaha yeeeeeaaaaa asasmahsjaghsjashakj:D

    Türk müslümanlığı diye din çıkardın tebrikler. Yani sen araplara inen kitaba tam inanmıyorsun galiba.

    Ayrıca sen böyle erkeklerle konuşman ve kızım demen dine uygun değil. Kızsan evinde oturup bekleyeceksin. başka görevin yok

  10. şahsın biri evde cübbeyle oturuyor.(cübbeli ahmet tayfasından) dedim evde de mi çıkarmıyorsun. yok dedi mekruh. erkekte başını örtmeliymiş. dedim sen ışide katılman lazım gerçek din onların. onlar mezar yıkıyor dedi. neyse kuran okudu. millet ne okunduğunu bilmeden sarhoş oldu. bazen islamı eleştirmek için ortamlarda kendimi tutamayıp sivriliyorum sonra frenliyorum. apaçık söylesen olmaz söylemesen gönül razı değil.

    işte bu yüzden ciddiye alıyoruz !!!

×
×
  • Yeni Oluştur...