Jump to content

Cold water

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    606
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cold water kullanıcısının paylaşımları

  1. Cold water

    DARBE

    haci, sana kufur etmek yakismiyor ya
  2. Cold water

    Gündemi bir bütünün sonucu olarak değerlendirmek.

    Siz, bu sitede eski bir uye olan, Turan Dursun sitesinde de yazan evrensel-insan nikli uye misiniz?
  3. Cold water

    Camilerden okunan selalar

    Evet, ben de nefret ettim. Kendimi arap ulkesinde gibi hissettim. Su dinler olmasa, ne guzel olurdu dunya
  4. Cold water

    DARBE

    Ne guluyorsun? Cok mu komik geldi olanlar?
  5. Cold water

    DARBE

    Ben hersey fetodan ibaret demedim.
  6. Cold water

    DARBE

    Tamam, bundan sonra Tayyip, bunlara goz actirmaz bence. Ne dersin? Fetocular daha tehlikeli cunku.
  7. Cold water

    DARBE

    Tayyip, bu fetoculari askeriyeden temizlememis miydi? Sanirim bundan sonra fetoculari iyice temizler, sen ne dusunuyorsun?
  8. Cold water

    DARBE

    Oyle bi' dedin ki, gercekten uzuldum. Keske burada dogmasaydim. Biraz akli olan insan, dine inansa bile Allah deyince hipnoz olmaz ama bunlara n'oluyor da boyle oluyor anlamiyorum. Gercekten uzuldum.
  9. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Nerden bileyim, 3 saat sonra tekrar yazinca, filmi izledin sandim. Darbe olduysa, 3 saat sonra gelip avatarim hakkinda yorum yapma oyleyse.
  10. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Haha, o sahne ile alakasi yok aslinda. Bu arada filmi simdi mi izledin ve yazdin? Bir onceki mesajin 3 saat once yazilmis. Film 2 saat 30 dakika olduguna gore, sen bi' yarim saat o sahneyi basa sarip sarip izledin sanirim
  11. Cold water

    DARBE

    Gercek oldugunu nasil anladin haci? Neden boyle dusundun?
  12. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Bu dediklerin senin bir abaza oldugunu gosteriyor Avatarim, bir filmden, Mulholland Drive. Izlemediysen mutlaka izle. "O sahneye" senin gibi bir abaza, bayilacaktir.
  13. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    democrossian, tam abaza ciktin sende.
  14. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Burada bir seyi aciklamam gerek. Kadinlarin cirkin suratini gormek istemiyorum derken, kadinlari ezmek istememistim. Cumleyi yanlis yazdim. Aslinda kadinlari severim, sadece bakimsiz kadinlarin cok kotu gorundugunu vurgulamak istemistim. Gercekten bakimsiz kadin cok kotu gorunuyor. Kadin dedigin bakimli olur Ben de kadinlarin daha estetik oldugunu dusunuyorum ama yunan tanrilarinin heykellerine baktigimda erkekler de guzel ve estetik. Eski insanlar kasliymis. Bu yuzden erkekler spor yapsa, kadinlar ile kiyaslanabilir dedim. Gunumuzde bu kiyaslama yapilamaz bence. Kadin vucu
  15. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Yanlis yazdim, kusura bakmayin. Sporun depresyona etkisini diger konuda konusmustuk. Konulari karistirdim.
  16. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Makyaj ile guzel olunur. Kadinlarin makyajsiz ve makyajli hallerine bak, anlarsin. Neden sporu abarttigimi dusunuyorsun? Ben spor ile birlikte guzel bir diyet yapilirsa, depresyonun buyuk olcude gidecegini savunurum. Benim tanidigim insanlar da boyle diyor. Ben spor yap, kitap okuma mi dedim? Bana neden sadece vucudunu gelistirmek onemli degil diyorsun veya benim sadece spor yaptigimi nereden cikariyorsun?
  17. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Evet, var oyle kadinlar. Neden olmasin? Ama bircogu makyaj ile guzel oluyor. Erkekler spor yapsa, kiyaslanmasi abes olmaz. Kendisini sevmiyorum ama bu adami ornek verebilirim. Su an hayatta degil.
  18. Hercumerc, Senin bu sorunlarini bodybuilding cozecektir. Insanlar psikolojik olarak kendilerini senden zayif goruyor. Hatta ben gecen sene bir yerde sira bekliyordum ve orada bir kadin, benden bahsederken "abi" dedi, haha. Hala unutmuyorum. Cok sasirmistim cunku. Kadin benden en az 15 yas buyuk. Demem o ki, vucudun guzel olunca, insanlarin sana saygisi artiyor, kendilerini daha yetersiz goruyorlar filan. Sen dedigimi yap mutlaka.
  19. Fotoşop degildir, oyle kadinlar cok var. Sadece resimde buyuk gorunuyor.
  20. Cold water

    Ani Ölümler

    Oldugunu anliyor mu demek istemis. Bence olabilir. Eski zamanlarda savas aninda bir kisinin kafasinin kesildigini dusunelim. Bu kisi belki hemen olmuyor ve kafasinin kesildigini biliyor?
  21. Cold water

    Ani Ölümler

    Demek istedigini tam anlatamamis. Bir kisi, kafasindan vuruldugu zaman direk oluyor mu diye soruyor. Gozleri kapali, hareket etmiyor ama bi' 3-4 saniye daha yasayip kendisine ne oldugunu anlayabiliyor mu diye merak etmis sanirim.
  22. Kitap okuyup da bunalimdan gayet cikabilir. Neden cikmasin ki? Bir iki kitaptan bahsetmiyorum ama. Yuzlerce kitap okusa, gercekten bilgi sahibi olurdu. "Bilgi" de depresyondan cikarabilir. Neden depresyona girdigine bagli. Bir seyi dogru demissin, spor. Bodybuilding, depresyonu neredeyse yok eder. Kiz olmasi da bunu degistirmez. Genelde erkekler yapiyor, o yuzden soyledim. Soyle bir vucut, depresyonu yok edecektir.
  23. Cold water

    Hz Muhammed kadına dayak

    Nedense sesli guldum Musluman olunca, boyle seyler normal.
  24. Cold water

    Hz Muhammed kadına dayak

    Kuranda kadinlari dovun diyor. 2 kadinin sahitligi bir erkegin sahitligine esit. Daha baska baska seyler de var. Yuce bir guc tarafindan gonderilen kitap, bir tane bile hata icermemeli. Ornegin ben 20 sene boyunca dusuncelerim hakkinda bir kitap yazmis olsaydim, burada cesitli tutarsizliklar bulacaktin. Kuran da boyle...
  25. Cold water

    Müslümanlık çirkin insanların dinidir

    Ne yapalim? Ne oneriyorsun? Kizlara makyaj yapma mi diyelim, cirkin suratini goster mi diyelim?
×
×
  • Yeni Oluştur...