Jump to content

Cold water

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    606
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Cold water kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 8 dakika önce, epoché yazdı:

    Toplumun sosyo-kulturel yapisidir, kisi basi milli gelir de buyuk bir etken. Turkiye'deki is gucu, her daim istihdam hacminden genis olmustur.  

    Son tahlilde, soyutlama cehaletinden kurtulamamis, haliyle bilimsel dusunceye gecis yapmamis cogunluklarin yasadigi cografyalar, gerek global, gerek bolgesel kodaman ve demagoglarin oyun sahalari olmaktan kurtulamazlar, hele hele Turkiye gibi bir cografya, hic kurtulamaz. Ataturk, bolge insaninin genetik ve zihinsel niteliklerini, egitimin yapisini degistirerek bir evrim surecine sokmaya calisti, malesef buyuk olcude basarisiz oldu. 

    Bu cercevede, sokaklarda avaz avaz tekbir ceken insanlar, sahis olarak degil de, psikiyatrik birer vaka temelinde irdelenirse, suregiden toplumsal sizofreninin temelleri daha iyi gozlemlenecektir. Bu gibi toplumlar, kole olarak yasamaya, gudulmeye mahkumdur; "milli irade", varliksal gerceklerden kopuk durumda olup, icerigini dahi bilmedigi ideolojik saiklere, haliyle konjonkturel depresyonlara tam-teslim haldedir. 

    Basit ifadesiyle ulkeyi bu duruma getiren, islam basta olmak uzere, egitim sistemine de buyuk olcude dayali, toplumsal bilincin durumudur. 

    Siz, bu sitede eski bir uye olan, Turan Dursun sitesinde de yazan evrensel-insan nikli uye misiniz?

  2. 8 dakika önce, bhdr yazdı:

    Kalkisma anindan beri camilerin bagira bagira okudugu seladan ve seladan sonra yapilan cihad cagrilarindan nefret ettim. Bu nedir arkadas, sabahin korunde basladilar bir cami su saate kadar en az 5 sela okumustur. Artik kafam sisti, bunalima giriyorum resmen. Gormez de selalar okunacak demiyor mu hepten kafayi yiyiyorum. Camilerin siyasetin hoparloru ve erdoganin emrinde oldugu cok acik. Camilerden okunan selalar cihad cagrisidir, kara gunler yaklasiyor..

    Evet, ben de nefret ettim. Kendimi arap ulkesinde gibi hissettim. Su dinler olmasa, ne guzel olurdu dunya :(

  3. 13 dakika önce, Kuranınizinde yazdı:

    SON DAKİKA

    Tayyip evinde halay cekerken görüntülendi :D Bu işten en karlı çıkan odur. Senaryo iyiydi. Ama biraz daha ekşın katabilirdin tayyip. Neyse tereyağından kıl çeker gibi hallettin.

    3000 subay ve 2800 küsür hakimi akarte ettin. Ümmetin lideri bir belayı daha defetti :D Gelsin başkanlık yuppiiiii!! Götünün kılıyız ustaaaaa! :D

    İşte bu kadar. Tayyibin çetesi iyi iş çıkardı. Artık devlet tamamen faşist bir çetenin eline geçti. Hepimize kolay geleee :D

    Ne guluyorsun? Cok mu komik geldi olanlar?

  4. 4 dakika önce, Robespierre yazdı:

    Temizlenmemişti kardeşim. Bu Yüksek Askeri Şube'de biraz kafaları kırpılacaktı. Askeri liseleri ele geçirmişler. Yayınlarımızı okursanız, TSK'daki Fethullahçı casusların nasıl faaliyette olduğunu görebilirsiniz.

    Ergenekon Balyoz kumpaslarında, kendilerinden olmayan askerleri tasfiye etmeye kalktılar. O olaylardaki belgeleri TSK'daki bu it sürüsü hazırlamıştı. Mehmet Baransu'ya o bavulu bu itler vermişti.

    Kellelerinden tepeler yapacağız!

    Tamam, bundan sonra Tayyip, bunlara goz actirmaz bence. Ne dersin? Fetocular daha tehlikeli cunku.

  5. 10 dakika önce, Robespierre yazdı:

    Tüylerinizin biraz daha dikenleşmesini istiyorsanız, bombalanan meclisimize bakın. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayanlar işgalci bir düşman güçtür. Düşmanlıklarının karkşılığını ve hakkını alacaklardır. 

    Tayyip, bu fetoculari askeriyeden temizlememis miydi? 

    Sanirim bundan sonra fetoculari iyice temizler, sen ne dusunuyorsun?

  6. 22 dakika önce, teflon yazdı:

    Her taraftan ezan okunuyo. Bu kadar çok beyinsiz teistin bulunduğu ülkeden hayır gelir mi? Hayır aradaki bahtsız bedevi biz oluyoruz.

    Bunca yıllık insanlık, galaksi ve evren tarihinde tayyiple aynı jenerasyona denk geldiğini düşününce insanın kendini beceresi geliyor..
     

     

    Oyle bi' dedin ki, gercekten uzuldum. Keske burada dogmasaydim.

    Biraz akli olan insan, dine inansa bile Allah deyince hipnoz olmaz ama bunlara n'oluyor da boyle oluyor anlamiyorum. 

    Gercekten uzuldum.

  7. 1 dakika önce, democrossian yazdı:

    Olum sen salak mısın! Darbe oldu lan darbe, ne filmi, ne izlemesi? Darbe olmuş, çocuk filmi mi izledin diye soruyor yahu!

    Bu arada ben bu darbe işinden bir şey anlamadım. Tam "du bakem nolcek" işi bir iş...

    Nerden bileyim, 3 saat sonra tekrar yazinca, filmi izledin sandim.

    Darbe olduysa, 3 saat sonra gelip avatarim hakkinda yorum yapma oyleyse.

  8. 4 dakika önce, democrossian yazdı:

    :lol: Abaza mabaza... İşine gelene böyle... Ülen benim nerem abaza, güzel kadınları tanrıça gibi görüyorum, yatar taparım güzel kadına ben! Benim bildiğim kadınlara değer vermeyen, saygı göstermeyenlere abaza denir. Bak sen bile avatarına lezbiyenleri koymuşsun. Laf aramızda değil, açık, öpüşen kadınlardan daha başat olanı, yani sarışın olanı enfes bir kadın... Taparım ben öyle kadına. Lezbiyen kadınlar itici gelmez. Ama homolar öyle değil...

    Gelsin Charlize Theron, sadece elinin parmaklarını tutayım, yeter. Elimi yıkayasım gelmez! Zaten kadınların elini asla avuçlamam öyle abaza gibi! Parmaklarından tutarım toka yaparken. Kadına çok büyük saygım vardır. Güzel bir kadın kadar değerli ve eşsiz bir şey daha, yoktur. Güzel bir kadın tanrıçadır. Tanrı diye bir şey ise yoktur. 

    Bu dediklerin senin bir abaza oldugunu gosteriyor :)

    Avatarim, bir filmden, Mulholland Drive. Izlemediysen mutlaka izle. "O sahneye" senin gibi bir abaza, bayilacaktir.

  9. On 12.07.2016 at 01:25, Cold water yazdı:

    Yuzunde kil cikiyorsa tabi alacak, cocugunda da cikiyorsa o da alir. Ne yani, yuzumde kil var, bu dogal diye almayayim mi?

    Ayrica kadinlar makyaj yapsin zaten, cirkin suratlarini gormek istemiyorum.

    Universitede bi' kizlar var sanirsin cok guzel, ama degil iste.

    Burada bir seyi aciklamam gerek.

    Kadinlarin cirkin suratini gormek istemiyorum derken, kadinlari ezmek istememistim. Cumleyi yanlis yazdim.

    Aslinda kadinlari severim, sadece bakimsiz kadinlarin cok kotu gorundugunu vurgulamak istemistim. Gercekten bakimsiz kadin cok kotu gorunuyor. Kadin dedigin bakimli olur :)

    Ben de kadinlarin daha estetik oldugunu dusunuyorum ama yunan tanrilarinin heykellerine baktigimda erkekler de guzel ve estetik. Eski insanlar kasliymis. Bu yuzden erkekler spor yapsa, kadinlar ile kiyaslanabilir dedim.

    Gunumuzde bu kiyaslama yapilamaz bence. Kadin vucudu dogal olarak guzel, hatta yuzleri de daha estetik.

  10. 39 dakika önce, Mırnaw yazdı:

    Makyaj ile güzel olunmaz, makyaj ile sadece yüzün güçlü, güzel hatları ön plana çıkarılır. 

    Güzelleştirmek dediğin plastik cerrahların işi. Orantısız ya da estetik olmayan bir görüntü varsa makyaj ile zaten kapatılamaz. 

    Erkek spor yapsa ne demek yahu? Erkek kadın farketmez, 6 ay düzenli spor yap, yediğine içtiğine, uykuna vs. dikkat et canavar gibi olursun. 

    Sen bu spor işini de fazla abartıyorsun, insanın geliştirmesi, forma sokması gereken tek yer vücudu değil. 

    Makyaj ile guzel olunur. Kadinlarin makyajsiz ve makyajli hallerine bak, anlarsin.

    Neden sporu abarttigimi dusunuyorsun? Ben spor ile birlikte guzel bir diyet yapilirsa, depresyonun buyuk olcude gidecegini savunurum. Benim tanidigim insanlar da boyle diyor.

    Ben spor yap, kitap okuma mi dedim? Bana neden sadece vucudunu gelistirmek onemli degil diyorsun veya benim sadece spor yaptigimi nereden cikariyorsun?

  11. On 13.07.2016 at 02:17, democrossian yazdı:

     Saçmalamayın. Hiç makyaj yapmadan son derece güzel olan kadınlar var. Kadın, bilinen en güzel yaratıktır. Daha güzeli yok. Kaplan, leopar, ceylan, tavus, bunlar son derece güzel yaratıklar ama kadın kadar güzel olmaları söz konusu bile edilemez. Erkek güzelleri de oluyor ama kadın güzelliği ile kıyaslanması bile abestir. Ben onu bunu anlamam, güzel bir kadın akan suları durdurur, onunla kıyaslamaya bile girecek bir güzellik olamaz.

    Müslümler mevzusuna geldiğimizde, müslümler son zamanlarda modern müslüm imajı yaratabilmek için yapmadıklarını bırakmadılar. Başarılı oldular mı,  bilemiyorum. Az daha zaman geçmesi lazım. Bunların modernleşmesi olanaksız gibi bir şeydir. Bunlara ne olacağını kestirmek çok güçtür. Nerde yobaz damarları çekecek, nerde bir anda ne tarafa çark edecekler, hatta rüzgar gülü gibi fır fır mı dönecekler, bunlar neyin nesidir, takiyyeci midir nedir bilinmez. 

    Ben islam kadar kaypak bir zemin daha bilmiyorum. Bunların kalabalıkları alabalıklar gibi,  ne yana dönüverip akacaklar bilemez ve kestiremezsin. Bunları gütmek çok kolaydır. Tek diyeceğin ya allah ya bismillah. Sürü gibi akarlar. Bunlar nerde döner, nerde ne yapar ben hiç kestiremem ve ne halleri varsa görsünler. Bit kadar bile umrumda değiller.

    Evet, var oyle kadinlar. Neden olmasin? Ama bircogu makyaj ile guzel oluyor.

    Erkekler spor yapsa, kiyaslanmasi abes olmaz.

    Kendisini sevmiyorum ama bu adami ornek verebilirim. Su an hayatta degil.

    maxresdefault.jpg

  12. Hercumerc,

    Senin bu sorunlarini bodybuilding cozecektir.

    Insanlar psikolojik olarak kendilerini senden zayif goruyor. Hatta ben gecen sene bir yerde sira bekliyordum ve orada bir kadin, benden bahsederken "abi" dedi, haha. Hala unutmuyorum. Cok sasirmistim cunku. Kadin benden en az 15 yas buyuk.

    Demem o ki, vucudun guzel olunca, insanlarin sana saygisi artiyor, kendilerini daha yetersiz goruyorlar filan. Sen dedigimi yap mutlaka.

  13. 11 dakika önce, teflon yazdı:

    Soru karşılıksız.

    Ölüm bir süreç değil ki; sonuç, nihayet.

    Öldüğünü hissetmek? Böyle birşey yok. Ya dirisindir ya ölü. Arası yok. Ölümle mesela, bayılma ya da derin uyku (REM dönemleri falan hariç tabi)arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ölümü değil ama en fazla bilinç kaybını, bilincini kaybetiğini falan hissedersin, hissedebilirsin.

    Bu soru belki bilinç/bilinç düzeyi/bilinç kaybı cinsinden düzenlenebilir. Belki de bi nevi senin dediğine geliyoruz.

    Ama ve lakin, acıya katlanmak ya da kendisine ne olduğunu anlamayı ölümü hissetmek olarak nitelemek pek isabetli gelmiyor bana..

    Oldugunu anliyor mu demek istemis. Bence olabilir.

    Eski zamanlarda savas aninda bir kisinin kafasinin kesildigini dusunelim. Bu kisi belki hemen olmuyor ve kafasinin kesildigini biliyor?

  14. 4 dakika önce, teflon yazdı:

    en son ani öldüğümde bi titreme gelmişti ama diğer ani ölenlere de sormak lazım.

    Demek istedigini tam anlatamamis.

    Bir kisi, kafasindan vuruldugu zaman direk oluyor mu diye soruyor. Gozleri kapali, hareket etmiyor ama bi' 3-4 saniye daha yasayip kendisine ne oldugunu anlayabiliyor mu diye merak etmis sanirim. 

  15. 4 saat önce, exnihilo yazdı:

    Abicim kitap mitap okuma felsefe yapma bir ise yaramaz. Kitap okuyup da bunalimdan cikan gorulmemistir. Doktor moktor da hikaye iki derdini dinler sunu bunu yap basar antidepresani. Ona verecegin parayla asagida siraladigim seyleri yapabilirsin

     

    Spor yap bol bol seks yap gez toz dolas bitane yavru kedi al onu cocugun gibi gor ailene yemek yap muzikle ugras ot ic alkolun dibine vur kampa git ..........

    Kitap okuyup da bunalimdan gayet cikabilir. Neden cikmasin ki? Bir iki kitaptan bahsetmiyorum ama. Yuzlerce kitap okusa, gercekten bilgi sahibi olurdu. "Bilgi" de depresyondan cikarabilir. Neden depresyona girdigine bagli.

    Bir seyi dogru demissin, spor. Bodybuilding, depresyonu neredeyse yok eder. Kiz olmasi da bunu degistirmez. Genelde erkekler yapiyor, o yuzden soyledim.

    Soyle bir vucut, depresyonu yok edecektir.

    fit-and-sexy-girls-fitness-girl.png

  16. 4 dakika önce, Sexy tony yazdı:

    Bu konusduklarinizin hepsi yanlis uc bes uyduruk masalari dinliyorsunuz buraya yaziyorsunuz size söyle örnek veriyim 

    bugun bir kadina el kalka biliyormu hayir peki bizlerin kactane esi var 1 peki o degeri insanin kactane esi vardi 7 Peyhamberimiz Muhammed sav eger eslerini 

    döven birisi olsaydi ayetlerde yaziyor bakara suresi acin bakin esleriniz size emanet dir diye insan emanetini dövermi yani bugun size bir cocuk emanet 

    etseler ve o cocuk da yaramaz olsa siz döveceksiniz yani iste böyle bir ziniyetle yasadiginiz beli 

    yani bence siz maymundan ureme dedikleri homosapens denlinen turden geldiginiz inkar etmesiniz sizi kefereler

    Kuranda kadinlari dovun diyor. 2 kadinin sahitligi bir erkegin sahitligine esit. Daha baska baska seyler de var.

    Yuce bir guc tarafindan gonderilen kitap, bir tane bile hata icermemeli.

    Ornegin ben 20 sene boyunca dusuncelerim hakkinda bir kitap yazmis olsaydim, burada cesitli tutarsizliklar bulacaktin. Kuran da boyle...

×
×
  • Yeni Oluştur...