Jump to content

aero

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

aero Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

488 profil görüntüleme
  1. Cocuklarim olmasaydi evet ama 1000 yil sonra derdim. Simdi ise kesinlikle evet diyorum.
  2. aero

    Kurana neden +18 sınırı getirilmiyor

    Arkadaslar din konusunda cocularin nasil yetistrilmesi gerektgi hakkinda fikirlerinizden yada tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Biliyorsunuz cocularin sorulari bitmiyor ve okulda ogretilenleri adeta ailesine tasdik ettirme ihtiyaci duyuyorlar. Ben inanmiyorum tamam ama cocugun dengesinide bozmakda istemiyorum. Yani iki ucu oklu degnek. Eger bu konuda yararlanabilecegim bir link varsa lutfen paylasirmisiniz.
  3. aero

    Bu Forum Sayesinde İslam Bataklığından kurtulan Var mı?

    Evet zaten uyanmistim ki bu forumu buldum. Ama bu forum sayesinde ayaga kalktim diyebilirim. Kapasitemin yettigi kadariyla buradaki yazilari takip etmeye calisiyorum. Buradaki arsiv ve forumlarda belirtilen kaynaklara daha cok vaktimi ayiracagim. Tek dilegim bu sitenin kapanmamasi.
  4. aero

    Askerlik hakkında

    Yorumun için teşekkür ederim ne demek istediğini anlıyorum ama olaya sadece diğer arkadaşlara ayıp etmiş olurum diye bakarsam benim koca 2 buçuk senem gitmiş olacak okulla birlikte o da minimum yani. bu şekilde ise bir senem gidecek maksimum. Hem zaten arkadaşlara çok yük olacağımı da düşünmüyorum nöbetimi paşalar gibi tutarım ağır iş olmadığı sürece yaparım. yazıcı olma ihtimalim de var. Ben bu savaş çıkacakmış gibi dönemde kısa dönem yerine uzun dönem yapmayı tercih etmişim onlar daha karlı bence hani kısa dönem yapacak olsam sakat gitsem baya ayıp olur ama ben kısa döneme uzun dönemi terci
  5. aero

    Askerlik hakkında

×
×
  • Yeni Oluştur...