Jump to content

MİNESON

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne MİNESON kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. AKP nin bir numarali kaleleri imam hatipler.Adana da merkezde yasiyorum,bulundugum ilcede imam hatip liselerinin sayisi giderek artti yaklasik 5-6 sene once buraya tasindigimdan beri.Bu yetmedi,bilinclice kurgulanmis teog skandaliyla ogrenciler aldiklari puanlardan daha dusuk yerlere ozellikle imam hatiplere zorla gonderildiler.

    Turkiye de iktidardaki İslamci otoritenin kesinlikle Musluman sayamayacagi az sayilmacak kadar cok sekuler,batici kitle var.Adam seriati kabul etmemis,belki Seriati inkar etmis hatta seriatin dinde yeri yok diyen dolayisiyla hic Musluman olmamis cahil kitlenin sayisi bu ulkede 20-35 milyon.Eee sen niye İslam i dayatioyorsun bunlara?Yanit yok.Bunu erdogan a oyle sormak isterdim ki.Yanit verebilecegini sanmam.Bir kere bu ulkenin yuzde doksanin Muslumanin oldugu istatistigi uydurma,yuzde 5 lik bir kisim varsa var,iste bu yuzde bestir Musluman kitle.Geri kalan kitleye karsi tepeden inme bir İslami devrim onceki hallerinden daha beter bir sonuc dogurur.Yukaridakilerin de dedigi gibi yavas yavas ilerleme en makul olan gorunuyor,iktidar da bunu uyguluyor senelerdir.

  2. Putin ''radikalleşiyorsunuz'' diyor,bizimki ''olur mu canım,bu ülkenin %99'u müslüman'' diyor.. :blink:

    Tayyip'in zekasına hayran olmamak mümkün değil..Lep demeden,leblebiyi anlıyor :D

    Türkiye'nin şeriate kayması söz konusu değil..Böyle birşey olamaz..Türkiye,yakın gelecekte çok ciddi ekonomik krize girecek..Rusya bu krizi tetikleyecek..Diğer taraftan ışid olsun,pkk olsun;hiç rahat bırakmıyacaklar bizi..

    Türkiye'de yakında bir darbe olması muhtemel..Böyle bir ihtimal az da olsa var..Darbe olursa ve iyi bir şekilde yapılırsa,Türkiye'nin geleceği kurtulabilir ama aksi durumda bu topraklarda yeniden sınırlar çizilmesi kesindir..

    Tayyip BOP eşbaşkanıdır,unutmayalım..Tayyip,emperyalizme hizmet eden bir kukladır ve Tayyip'in derdi şeriat değil,emperyalistlerin emir ve direktifleridir..Emperyalistler Türkiye'ye şeriatın gelmesini istemez ama Türkiye'nin rol model olmasını da istemez..Bu yüzden bu ülke ne şekilde olursa olsun zayıflatılmalıdır..Bunu dinle,terörle yapıyorlar işte..

    Olaysız bir hafta geçiremiyoruz..Çünkü emperyalizm istiyor bunu..

    Siz hala darbe bekleyin.Ordu zaten tasfiye edildi,devletin tum kurumlari akplilerle dolduruldu,elini sallasan akpliye carpiyor ulke.Sen darbe,ekonomik kriz beklerken dikkat et de yarin(gelecek anlminda degil,bldigimiz yarin) akp ordusuyla darbe yapmasin,yapmamasi icin imkan mi var?Her gece tedirgin yatiyoruz.

    Bir yandan da Akp nin darbeyi coktan yaptigini dusunuyrum.Partinin ve lidenin astigi astik kestigi kestik.Hala darbe mi bekliyorsunuz???

×
×
  • Yeni Oluştur...