Jump to content

tunahan94

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    181
  • Katılım

  • Son ziyaret

tunahan94 kullanıcısının paylaşımları

  1. Hatta belkide buhari bile yaşamadı. 2 aşamalı bir plandı biri kuran biride hadis ve başarılı olunmuş.
  2. Herkese çok teşekkür ederim, artık bende Muhammedin yaşamadığına neredeyse kesin gözüyle bakanlardanım...
  3. 21 Temmuz 810 yılında günümüzde Özbekistan'da bulunan Buhara şehrinde doğmuş, 869 yılında ölmüştür. Genç yaşta annesinin terbiyesi altında Arapçayı ve Kur'an'ı öğrenmiştir. Mekke'ye ilk gidişi hac amacıyla 16 yaşında annesi ve kardeşi ile birlikte olmuş, annesi ve kardeşi Buhara'ya dönerken kendisi ilim öğrenme isteğiyle Mekke'de kalmıştır. Babasından kalan servet, onun hiç kimseye muhtaç kalmadan ilim öğrenmesine vesile olmuştur. Wikipedia'da böyle bir kaynak gördüğüm için, sizin dediğiniz hiç aklıma gelmemişti. Dediğiniz gibi geçmişi olduysa ailesi ismini Muhammed koyarlar mıydı
  4. Muhammed yaşamadı konusunda aklımın almadığı tek konu cilt cilt oluşturulan hadis kitapları. Buhar-i ömrünü bu işe adamış. Nasıl oluyor da yaşamayan birisi hakkında bu kadar kapsamlı bilgiler veriyor yüzlerce insan. Mesela hadis verenlerden, Muhammed'in yanındaki insanlardan dedeleri olan insanlar var. Eğer @haci veya başkası bu konu hakkında bana bilgi verirse, artık bende Muhammed'in yaşamadığına kesin gözüyle bakacağım. Dediğim gibi aklıma tek takılan soru, hadisler.
  5. Neden eskiden kendisini belli ediyordu ? Şimdi ki zamanda ne değişti ? Allah kendisini belli ettiği zamanlarda da inkarcılar olduğunu söylemiyor mu islam tarihi.. Ve kendisini gösterdiğinde bile inkarcıların inanmayacaklarını cehennemlik olacağınıda belirleyen tanrı değil midir ? Hem kendini göstereceğini biliyor hemde kendini gösterdiğinde inanmayak kulları yaratıyor çok komik değil mi?
  6. tunahan94

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Kuranın içerisindeki ayette kuran değiştirilmedi dediği için kuran değiştirilmemiştir. İnkar eden allahın ayetini inkar eden kafirdir.
  7. Herşeyi ve herkesi aynı anda görebilen tanrı sıkıldığı zamanlarda sigarasını yakıp yanında çerezi ile beraber alkol alıyor mudur ?
  8. tunahan94

    İslamda Ramazan Saçmalığı

    Tamam da 1 gün 2 gün hadi olsun 3 gün bu Mahonun derdi neydide kocaman 30 günü bize bela etmiş
  9. tunahan94

    İslamda Ramazan Saçmalığı

    Muhammed ramazanı hangi kafayı yaşarken hangi amacı için çıkardı acaba
  10. tunahan94

    Ankarada yine patlama!

    Eğer bir iç savaş olursa ki yaza aktif bir şekilde olucak halk kendini savunmak için silahı nereden bulacak ?
  11. tunahan94

    Kuran muhammedin sözüdür / uydurmasıdır..

    Savaşlar, onu görüp anlatanlar kulaktan kulağa gelen şeyler gibi bunların hepsini yaşamayan bir insanın arkasından yaymak bu kadar kolay olabilir miydi ?
  12. Giriş izni istiyorum, teşekkürler.
  13. tunahan94

    Resimler - Karikatürler - jpg formatında yazılar...

    Bu bölüme girip, 2-3 saatini ayıran bir insan eğer tekrar müslüman olarak çıkıyorsa gerçekten bi beyin problemi vardır.
  14. tunahan94

    Merak edenlere sorular

    Birde mesela şarap içerek kafamızı güzelleştireceğimize içmeden hep güzel kafayla gezme seçeneği sunmamışlar. Cenette şarap içip sarhoş olunca çok .... başı dağıtmışsak bizimle kim ilgilenecek. Huriler bizi istemesse yerine başka huri ile değiştirebilecek miyiz ? Benimde en çok merak ettiğim konu acaba kadınlara ne olacak cennette onlarda mı huri olacaklar ? Olacaksa kimin hurileri olacaklar
  15. Giriş izni istiyorum.
  16. tunahan94

    Üçüncü Dünya Savaşı (Nükler savaş)...

    Bizim ebabil kuşlarımız varken bize hiç birşey olmaz hayırlısı buymuş demek ki. Mehdi gelecek inşallah ebabiller havadan destek verecek bize.
  17. tunahan94

    Musa Asasıyla Kızıl Deniz'i Yardı mı?

    Kuranda yazıyorsa kesin yarmıştır
  18. Giriş izni istiyorum.
  19. tunahan94

    TANRIYI OYNAYAN ADAM

    Bilinen IQ dereceleri = 0-25 arası ağır gerilik
  20. tunahan94

    Türkçe Ezan

    Siz İŞİD terörünü mantıklı buluyorsunuz değil mi ? arap muhammetle aynı dili konuşup anlıyorlar. Hani senin noktası değiştirilmeyen kitabını en iyi onlar anlıyor işte. Türkçe bir kitabı bizden başka kim daha iyi anlayabilir ki ?
  21. tunahan94

    Türkçe Ezan

    Siz kendi içinizde bile bir bütün değilsiniz ki her cemaat birbirine kafir diyor. Her müslüman diğer din adamlarına kafir diyor. Hepiniz bir kural çıkartıyorsunuz kafanıza göre tekrardan islam yaratıyorsunuz. Cübbeli tarikatıda senin sevdiğin hocaya kafir diyordur. Biz hangi kurana hangi din adamına hangi cemaate inanacağız. Kuranı kendimiz okusakda dinden çıkıyoruz. Hristiyanlığı beğenmessiniz islam daha beter
  22. tunahan94

    TANRIYI OYNAYAN ADAM

    Müslümanın kafası insanın yaratılmasını kafası almıyor. Hiç bir şey 0 dan olmaz felan diyor da senin tanrın bir başı olmayan tanrın acaba nereden gelmiş. Bir de meşhur şeyleri vardır pilot kalem ateizmi çökertirler kendi aralarında hahaha Bir sanatçı derler bunların sanatçıları acaba bunların başlangıcı olmayan tanrınları bunları nasıl akıl etmiş, ortada bir sanatçı varsa birde bu sanatı öğreten usta vardır. Bir insan tanrı tanımını nasıl mantıklı bulabiliyor ben anlamıyorum. + Başlangıcı olmayan. + Doğmayan, doğurmayan. + Eşi ve benzeri olmayan. + Bütün evreni yaratan avucunda tutan.
  23. tunahan94

    Türkçe Ezan

    Sana mı inanalım diyanete mi ? Bu ezan Türkiyede okunan ezandı işte aynısı. Gerçi sizin kutsal kitabınızın 50 den fazla türkçesi var, birde sen yorumla 51 olsun ne fark eder ki Cübbelinin kuranlarıda yakında raflarda olur bi o kutsal kitap yazmamıştı zaten hahaha Kendi ağzınla söylüyorsun herkes arapçayı farklı şekilde anlıyor sen haydi diyon diyanet koşun diyor elmalılı şimdi diyor diğer tevsirci yürüyün diyor. Birtanesi yılan der diğeri ejdarha bitaneside çıkıyor fil diyor hahaha Birde kaç yaşındasınız yeni konuşmayı öğrenmiş bir çocuk gibi mesajlara bir şeyler ekliyorsunuz. 2 binden f
  24. tunahan94

    TANRIYI OYNAYAN ADAM

    Bana komik gelen kısım, her ayet bitti şimdide sıra buna geldi. Bize açıklayamadıkları yüzlerce ayet var, cevapları olan bilmedikleri ayetlerle dini savunuyorlar. Çok değil 50 sene sonra bu kişilerin çocukları ateist olacak, dinler ileride gelişecek bilim ile tamamen zıt düşecekler şimdiki gelişen bilimle bile tamamen zıtlar. Müslümanlara anlattıklarımız bir kulaklarından giriyor diğerinden çıkıyor, onlar için tek gerçek ayet. Sürekli başa sarıyorlar, sene 2004 deki forum arşivinde ki müslüman modeli ile 2016 daki müslüman modeli hiç değişmemiş. Edit: Normal karşılıyorum ilerleyemeyen müsl
×
×
  • Yeni Oluştur...