Jump to content

author

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

author Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. author

    Yetiştirdiğim canlılar neden evrim geçirmiyor?

    Aslan, Kaplan, deniz aslanı, fok balığı, yunus balığı, balina. Penguen. Çamur zıpzıpı. Yarasa. Bunlar göze daha keskin çarpan evrim örnekleri ama Celal Şengör ünde dediği gibi çevrendeki her yerde her türde evrimi görebilirsin. Bakmak ve görmek farklı şeylerdir her bakan her şeyi görecek diye bir şey yok.
  2. author

    Ordu Neden Müdahale Etmiyor?

    Kıbrıs harekatında Amerikayı dinlemeyen ordu Amerikan devletinde büyük soru işaretleri uyandırır. Gelecekte sınırları birleşecek olan İsrail ve Türkiye devletleri için Türkiye ciddi bir tehtidtir. Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri İsrail büyümesini sürdürürken olabildiğince oyalanmalı güçlenmelerine izin verilmemelidir. Özellikle Türkiye çalışkan halkı ile tüm engellemelere rağmen kabuğunu çatlatma ve filizlenme emareleri gösterir. Türkiyenin başına Kürt sorunu bela edilirken, halkın zaafından yararlanılıp çetin ceviz olan orduya siyasal islam ve feto kanseri enjekte edilir. Tüm bu
  3. author

    çocuğunuz doğduğunda çeyiz hesabı açtırın

    20 yıl sonra o para enflasyon karşısında pul olur.Ben almayım teşekkürler.
  4. author

    sanırım dinler haklı - dünya düzdür !

    http://www.ateistforum.org/index.php/topic/63319-sanyrym-dinler-hakly-dunya-duzdur/?p=1318682 https://i.hizliresim.com/pz5vRr.png
  5. author

    Yaşamın Bilimsel Bir Anlamı Var Mıdır?

    Bilimsel açıdan yaşamın amacı çok basit yaşamın nereye gittiğine baktığımız zaman soruyu zaten cevaplıyoruz. Yaşamın amacı seyrelen enerjinin donup sıfıra yaklaşması yani çok uzak gelecekte atomları bile titremeyen durmuş bir yaşam var ve buraya doğru yol alıyor yaşam.
  6. Bu yazdıklarınız 14 milyar ışık yılı çapındaki bir evren için geçerli sanırım. Henüz bize bilgileri ulaşmayan uzaklıkta galaksi ve yıldızlar da var, onların ise sayısının ne olduğunu bilmiyoruz.
×
×
  • Yeni Oluştur...