Jump to content

malta erigi

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    5.586
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

malta erigi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

4.539 profil görüntüleme
  1. Muho'nun sahne isimlerinden biri Kibariyeymiş ?
  2. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Bu arada hiç bir geçerli sebebin olmadan böyle bir tehditte bulunduğun için kendinden utanmalı ve benden özür dilemelisin. Yetişkin bir insanın farklı düşüncelere karşı bu kadar tahammülsüz olması bir tür sosyopat olduğuna işaret olabilir. Sen meslek icabı benden daha iyi bilirsin.
  3. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Haaa, işte bak zaten beklediğim buydu. Çünkü senin yapabileceğin anca budur. Kapasiten benimle tartışmaya yetmez. Sıkışır forumdan atarsın. Tek kural çiğnemedim, herkes okuyor. İsrarla hakaret ettin, cevap alamayınca yüzsüz falan diye tahrik ettin ama olmuyor, olmuyor... Basitliğine karşılık basitlik göremiyorsun... Çünkü ben seni kalitemle döverim Türk Ateist. Irkçı ve faşist olduğunu söylememi "dost acı söyler" mottosu ile algılamanı tavsiye ederim. Binlerce mesajım var. Kürtçü, AKP yalakası, Pkklı vs olduğumu ispata davet ediyorum seni. İyi geceler.
  4. malta erigi

    Akıl ve mantık dini

    Kireç'e fazla bel bağlama. Senelerdir onun neci olduğunu hala anlayamadık. Kendisinin de bildiğinden şüpheliyim.
  5. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    @bilgivehis şunu da ekleyeyim ki, türk ateist ablamızı tetikleyen ırkçı duyguları. Benim türklerin yarısına giydirirken türk-kürt diye ayırmak aklımın ucundan dahi geçmedi ama o bu şekilde anladı ve üzerine kurtlerin %99'una giydirdi karşılık olarak. Ayrıca onun iddiasını destekleyecek tek mesajım olmadığı halde ısrarla bana kürtçü yaftası yakıştırıyor. Ben medeniyetciyim, türk-kürt umrumda değil. Hatta iş seçmeye gelse, ege ve trakya hatrına türkçü olurdum. Takip eden biliyordur zaten ama işte napayım bazen hezeyanlara dahi cevap vermek durumunda kalıyoruz adamına göre.
  6. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Abi burada kendinizi kandırıyorsunuz. Maddi çıkar karşılığı dincilere oy veren %10 bile değil bu ülkede. Iddia zaten biraz düşününce dahi mantıksız çünkü böyle bir kaynak yok. 80 milyonluk ülkede yaşıyoruz. Lütfen istiklal mahkemeleri zamanını hatırlayın. Sonra "ehven-i şer" diyerek oy verdikleri Menderesi. Milliyetçi cepheyi. 90'larda şu işareti hatırlarsınız: ?. Tayyit istanbul belediye başkanı olduğunda etekli, başı açık kadınlara saldırıları hatırlayın. Şimdiki durum da belli 17 senedir. Özal hıyarı bile islam pisliğinin hatrına aldı onca oyu. Bu milletin yuları ne zaman gevşetilse is
  7. malta erigi

    Herkesin Bir Kur-an'ı Var.

    Allah'ın g.tün teki olduğunu itiraf edebilseniz, böyle bir g.tün tanrı olamayacağını ve dolayısı ile ortada bir tanrı olmadığını idrak edebileceksiniz.
  8. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Öyle zaten. Senin gerçeklikle bağın kopuk.
  9. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    ???
  10. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    O yüzsüzlük değil, sallamamak. Çok komik bir dinozorsun. ? Radikalleşmiş 1 avuç insanken mekanın sahibi gibi davranmanız, gülmeyle acıma arası bir his uyandırıyor bende. Bülent benim neden kankam olacakmış? Ben sadece söyleyen yerine söylenene bakıyorum. Fanatikler anlamaz. Sen liberale değil, özgürlüğe düşmansın. Komünistler ve naziler gibi çağdışı kaldınız.
  11. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Bana Bülent'e inanan keriz diyorsun ama sen de Diyarbakır hdp binası tiyatrosuna balıklama atlamışsın. Nagehan da oradaymış şimdi. Sen de katıl bence. Ps: pislik yazmamın tek sebebi, lafını iade. Yoksa senin gibi bayağı, lümpen ve şovenist değilim Allaha şükür
  12. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Sevgili pislik, Bülent Arınç hıyarının bile bu mahkumiyet ile ilgili yorumlarını izlesen, acaba faşoluğundan utanır mısın? Sanmam ama ara bul izle. Bülo kadar olamıyorsun. Öldün hasedinden Atatürk taciri.
  13. malta erigi

    Allah olsaydınız ne yapardınız?

    Kendimi öldürürdüm
  14. 90'larda Bardakçı hürriyet gazetesinde Osmanlı dönemi eşcinsel şiirlerden örnekler yazmıştı. Birisi berberin pembe topuklarından bahsediyordu şiirinde. Demek ki escinsellerde de var bu fetiş.
  15. malta erigi

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Artık iyice komik oldun. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi hain ilan eden tiplerden hiç bir farkın yok. Ben insan olarak kürtlere tahammül bile edemiyorum, sen bana Kürtçü diyorsun. Benim tek yaptığım, bu insanlara tahammül edemesem dahi evrensel insan haklarının ihlal edildiğini gördüğümde lehlerine yazıp konuşmak. Yoksa o cahil berdelci lavuklarla hiç işim olmaz. Gerçek ırkçı sensin. Kürtlere olan nefretin yüzünden standart bir reisçi gibi yazıyorsun. Tayyitin mahkemeleri adaleti katlediyor, sen canan'a duyduğun haset sebebiyle bayram yapıyorsun. Onlar gibi "domuz yiyormuş" diyemiyorsun, duvar
×
×
  • Yeni Oluştur...