Jump to content

serhax

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

serhax kullanıcısının paylaşımları

  1. serhax

    Atatürk & Kemalizm ?

    1930 lu yılların tıbbı alkollü içeceklerin faydalı olduğu yönünde hemfikirdi diye hatırlıyorum. hatta ve hatta sigara bile sağlığa yararlıdır yönünde beyanların olduğu bir dönem olmuştu diye duymuştum ama tam araştırmadım.mesela zamanımızda da kolesterolün zararlı olmup olmadığı konusunda tıp dünyasında farklı sesler yükselmeye başladı.
  2. serhax

    Din ve Eğitim

    bence bu yaptıkları boşuna bu çağda insanların bilgiye ulaşması artık çok kolay. istedikleri kadar dini eğitim versinler nafile. din adamları insanlara çocukluklarından itibaren din hakkında hep hoşlarına gidecek hikayeleri anlatırlar, diğerlerini bilirler(örn:varaka, cüveyriyye , ayşe , köle zeydin karısı Zeynep vs .....) ama insanlar uzaklaşır korkusuyla anlatmazlar. ama artık zamanımızda benim gibi bir zamanlar dindar olan insanlar bu bilgilere ulaşıp kendilerini bu karanlıktan kurtarabiliyorlar. şimdi düşünüyorum 90lı yıllarda olsaydım nereden aklıma gelecekti de buhari hadislerini ar
  3. serhax

    Bu Milletin Adam Olacağına İnancınız Var mı?

    ben sizin kadar umutsuz değilim, özellikle genç nesil okuyor,merak ediyor ve öğreniyor. internet çağında yaşıyoruz herhangi bir konuyu merak ettiğinizde bilgiye ulaşmanız bir tık ötenizde. tam olarak ulaşamadığınız konu olursa en azından hangi kaynaklardan o bilgiye ulaşacağınızı hemen öğrenebiliyorsunuz. biz 90lı yıllar gençliği için böyle şeyler mümkün değildi.
  4. serhax

    cennette öküz beslendiğinide öğrenmiş olduk..

    yalnız bu allah öküzleri boğazlansınlar diye yaratmış,hayvanlara ne bu dünyada ne de öbür dünyada rahat yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...