Jump to content

Dalgalı Anafor

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dalgalı Anafor Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Keh keh kehhh... Yazdıkların benim için sinek vızıltısından ibaret. Söylediğim gibi önce Türkçe yazmasını öğren, ondan sonra milleti cehalet ile suçla.
  2. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Ben çocuk yaşlarda sokakların fethine çıktım. Senin misket oynadığın yaşlarda ben lise önlerinde bildiri dağıtıyordum. Yani hayat tecrübem ve yaşadıklarımın yanına bile yaklaşamazsın. Senin gibi kitap okumaktan ibaret değiliz.
  3. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Sana ne oluyor, pıtrak gibi ortaya çıktın birden? Zamanında sana da iyi yerleştir mişim demek...
  4. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Sen defol git lan hırbo, sen kimsin? Önce türkçe yazmasını öğren sen, ondan sonra iktisat okudum diye artislik taslamaya çalış, mal kafalı.
  5. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Benim parti yöneticiliğim, semt ve bölge komite başkanlığım var. Madem bana etiketçilik yapıyorsunuz ben size kralını yaparım. O yüzden söylediklerin benim için bir sinek vızıltısından ibaret. Ben lise zamanında Bakunin, Proudhon, Marx, Lenin, Stalin çoktan okumuştum hepsini. Sen lise zamanı anca tommiks okuyacak bir zekaya sahipsindir muhtemelen.
  6. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Hadi ya! Bilmiyordum... Ya bir defol git.
  7. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Sana ne lan hırbo! Etiketçilik, şekilcilik meraklısı kapitalist özentisi malın tekisin. İktisat okumuş, aman ne büyük bir olay, hayran kaldım sana!
  8. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Benim abilerim, önderlerim o kitapları Marx, Engels, Darwin, Lenin, Stalin, Mao daha onlarca ideolog, teorisyen okuyarak, analiz ederek, diyalektik ederek yazdılar mal kafalı. Senin gibi, götü boklu hocaların zırvalarını dinleyerek senin gibi malak biri olmadılar yani. Sen en iyisi aldığın o diplomayı, sıçtıktan sonra kıçını silerek kullan, bir işe yaramış olsun bari.
  9. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Bana ne lan, ne okuduysan okudun, soran mı oldu? Senin okuduğun boktan okulun benim için bir anlamı ve önemi yok. Bizim görüşlerimizi, savunduklarımızı okumak istiyorsan THKP-C ile ilgili kitaplar oku. Sana burada saatlerce siyasi vaaz veremem, burada daha çok yüzeysel takılıyorum.
  10. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Benzer bir soruya cevabı vermiştim bu başlık altında daha önce. O yüzden sizin gibi, papağan gibi tekrar tekrar yazamam aynı şeyleri. Şu anda yaşadığın sistem nasıl Burjuvazi diktatörlüğü ise sende buna karşı gelmeyip bunu özgürlük, ilericilik diye savunuyorsan isen bizlerin kuracağı Proleter diktatörlüğünde yaşayıp, sınıfsız topluma geçmenin aşamalarında yer alacaksınız sadece, senin gibi embesillerin fikrini almayacağız yani.
  11. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Parlemento'dan medet umsak silahlı mücadele vermezdik geri zekalı. Dünya tarihinde ne zaman Parlemento'dan devrim çıkmış? 2 tane sosyal demokrat şaklabanı bize devrimci diye yutturacak o küçük aklıyla.
  12. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Her ülkenin kendi dinamikleri, farklı şartları vardır. Biz Sovyet yanlısı olsaydık THKP-C safında değil emirlerini Moskova'dan alan TKP saflarında yer alırdık. Yani kimsenin Sovyetler de uygulanan salt politikaları birebir kopyalayıp, uygulayacak hali yok. Bu değil demek ki Stalin'i sahiplenmiyoruz; Stalin her zaman faşizmi ezen önder yoldaşımız olarak kalplerimizde yerini alacaktır.
  13. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Ben sana İşid'e karşı savaşmak için geldiler dedim Ateizm için değil zaten o yüzden kapat çeneni. Ayrıca yüzlerce Enternasyonalist savaşçı var ve ezici çoğunluğu ateist ve sosyalist.
  14. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Kehh kehh çok komikmiş... Çok derin bir siyasi analiz ve yorumlama yapmış gerçekten. Biz sizin gibi sömürülen 3. dünya ülkesi özentisi değiliz. MLSPB olarak; Avrupa'da Raf ve Kızıl Tugaylar gibi silahlı oluşumlar dışında bir hareketle temasta filanda bulunmadık. DHKP-C bulunduysa bizi ilgilendirmez. Topraklarımızı ve Anadolu yurdumuzu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Avrupa'dan daha ilerici ve gelişmiş bir konuma sokacağımızdan şüphemiz yok.
  15. Dalgalı Anafor

    Perinçek-İşid dayanışması..

    Ben senin gibi özentice bir Avrupa sevdalısı, aşığı vs. değilim. Hareketimiz Enternasyonal bir yapıda olduğu için ilerici Avrupalı haklar ile dayanışma içinde oluruz her zaman. Avrupa tek yapı değildir Faşizm ve biraz daha katı hali olan Nazizm de, ırkçılıkta Avrupa kökenli oluşumlardır. Senin gibiler Avrupanın bu gerici kanadında yer alır anca.
×
×
  • Yeni Oluştur...