Jump to content

bosyinebos

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    636
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bosyinebos Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

2.163 profil görüntüleme
  1. bosyinebos

    Darbeyi kim yaptı?

    orduda fethullahçılar var ama oranları max. yüzde 25 civarıydı. yüzde 70 ancak fantezi olur. şu anda general ve amirallerin üçte birinin tutuklandığını unutmayın. (149 tane) ki onların bile çoğu suçsuzdur. şişkin göstermek için içeri atılmışlar. ama orduda gülenciler var evet. örn. 2011'de genelkurmay başkanı ışık koşaner ve 4 kuvvet komutanı toplu olarak istifa etmişti. o ara koşaner'in gizli bir ses kaydı dağıtıldı. kayda alanlar o mekanda bulunan subaylardı. bu da koşaner'in istifa mektubu. normalde 2 yıl daha görevde kalması gerekiyordu.
  2. bosyinebos

    psikolog doktorları her zaman doğru karar verirmi??

    doktorlar arasında en yüksek intihar oranı psikiyatristlerde. öyle söylenir. çoğu gerçekten delidir veya bir tır dolusu psikolojik rahatsızlıkları vardır. ama onlara teşhis koyacak doktor yoktur. psikologlar da aynı durumdadırlar. daha yakınlarda kadın bir psikolog bir alışveriş merkezinde kameraların önünde intihar etti. scientology tarikatı bunların pisliklerini az dökmedi ortaya..
  3. bosyinebos

    Darbe Sonu CHP Nasıl Bir Tutum Sergilemeliydi?

    katılmıyorum. şu anda zaten baskıcı, erdoğancı, helal internet kullanıyoruz. daha kötüsü gelemez. kim olursa olsun darbeciler özgürlükçü olmak zorundalar. 1960 darbesi ve sonrasına bak. darbe ile ülkeye huzur ve özgürlük geldi.
  4. bosyinebos

    Canlı Delil

    Başbakan Binali Yıldırım Yenikapı'da gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitinginde açıklama yapmış.
  5. bosyinebos

    Darbe Sonu CHP Nasıl Bir Tutum Sergilemeliydi?

    Kılıçdaroğlu çok ağır ve ideolojik bir konuşma yaptı. hiçbir şey anlamadım. baykal da yıllarca hep böyle konuşup durmuştu.. sağcı solcu fark etmez eskiler chp'ye "halk partisi" derler. çünkü chp "halk partisi"dir. ama Kılıçdaroğlu böyle konuşursa chp asla halk partisi olamayacak. Erdoğan'ın meydan okumalarla dolu, içi boş, hamasi ve anlamsız söylemlerini halk seviyor. Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı örnek almalı.
  6. bosyinebos

    Canlı Delil

    Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar yakışıklı bir adam. kadınlar ona bayılıyor. ama o koltuğun hakkını vermeli. darbe sırasında darbeci subayları tutuklama becerisini gösteremediği söylendi.. ve hatta darbeciler tarafından esir alındığı söylendi. erdoğan ailesi ile olan dostluğu zaten dillere destan. şimdi de erdoğan tarafından "canlı tanık" olarak kullanılıyor. daha fazla ne denilebilir bilmiyorum.
  7. bosyinebos

    Darbeyi kim yaptı?

    erdoğan bir ara kendini "ergenekon savcısı" ilan etmişti. şimdi ise gülencilerle yılarca çalıştığını ama kandırıldığını söylüyor. ama kandırılmış 60 bin kişiyi "gülenci" diye kovmaktan geri kalmıyor. erdoğan niye sorumluluğu kabul edip tüm görevlerinden istifa etmiyor. ne de olsa o da kandırılmış.
  8. bosyinebos

    TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ YALANI

    1-hukuk var. 2-kuru ile yaşı nasıl ayıracaksın. 3-cemaat dershanelerinde 1,5 milyon çocuk okuyordu. başarılı olanlar cemaatçe kullanıldı. cemaatçiler yıllardır temiz kalpli veya cahil müslümanları yanlarına çektiler ve erdoğan bunu her zaman destekledi. 4-cemaat; akp ve erdoğan'ın yolsuzluklarını afişe ettiği için operasyona uğradı. erdemli insan yolsuzluğa sevinmez. hasıraltı etmez. onaylamaz.
  9. bosyinebos

    Ateistlere bir soru

    kuantum aleminde determinizm var mıdır? atomaltı dünya bilimsel bir gerçektir.. unutma!
  10. bosyinebos

    Perinçek'in tekrar AKP muhalefetine başlaması

    kötü oldu. esat ile erdoğan arasında anlaşma için arabuluculuk yapıyordu.
  11. bosyinebos

    Müzikle Açalım

    "first marshal" ne demek. nette "aşağıdaki link hariç" hiçbir şey bulamadım. https://en.wikipedia.org/wiki/First_marshal_of_the_empire
  12. bosyinebos

    Buluş

    popüler edebiyatta böylelerine "çatlak profesör" veya "anti kahraman" deniyor. çünkü var olan hiyerarşik yapılanmalara pek uymayan idealist-saplantılı kişilikleri var. ne yazık ki sonunda iyi adam-süper kahraman-esas oğlan gelip bu kişileri öldürüyor. ben idealist "çatlak profesör"lerin yanındayım. bazen düzene baş kaldırmalı.
  13. çoklu evren teorileri var.. bu konu bu forumda çok konuşuldu. bu evrenin oluşması için tanrıya gerek yok...enerjiye de gerek yok. hiçlik denilen şeyin bile bilimsel olarak anlamı var. hiçlikte kuantum dalgalanmaları oluyor çünkü.
  14. bosyinebos

    Tarih ve Arkeoloji yazıları

    zehirlenerek öldürüldüğü çok açık. günümüzdeki bilimciler bunu kolayca belirleyebilirler. ama içkiden öldüğünü söyleyenler de tuhaf söylentiler yaymışlar. 4. murat bu topraklarda içkiyi yasaklıyorum diyormuş ama kendisi içkiyi "lehistan toprağı" üzerinde içiyormuş. yani adam yurtdışından toprak getirtmiş. hatta bunun için lehistan'a harp açılmış.
  15. bosyinebos

    Darbeyi kim yaptı?

    ha şunu bileydin.
×
×
  • Yeni Oluştur...