Jump to content

bredpitt

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    294
  • Katılım

  • Son ziyaret

bredpitt kullanıcısının paylaşımları

  1. bredpitt

    bi soru ...........

  2. bredpitt

    bi soru ...........

    eğer 300 yıl yaşayan varsa 1000 yıl yaşayan muhakkak olmuştur. bunda bir gaariplik yok.
  3. bredpitt

    bi soru ...........

  4. bredpitt

    bi soru ...........

  5. bredpitt

    bi soru ...........

    ap açık bir kitapdır diyor demiyorki körler görebilir.
  6. bredpitt

    bi soru ...........

    bir gün bir baba oğlına oğlum sen adam olmazsın demiş. oğlu bu sözlerinde alınırmış. sen hiç bir zaman adam olamzsın der dururmuş.Adam adam olup adam olacağımı kanıtlayacam demiş. ve çalışmış okumuş yıllar sonra kaymakam olmuş. korumalarını babasının evine göndermiş babamı alın gelin demiş. korumaları gitmiş yaşlı başlı adamı apar topar adamın karşısına getirirler. adam gördönmü ben adam ldum bak demiş. babası sen asla adam olamazsın! eğer adam olsaydın zaten beni böyleayağına getirmezdin şimdi bana bir tane haşa abir saçma ayet getir bakalım senin anlayış seviyen ne kadardır göreceğiz
  7. bredpitt

    bi soru ...........

  8. bredpitt

    bi soru ...........

    Tâhâ Sûresi 71 . firavun, “Demek, ben size izin vermeden önce ona (Mûsâ’ya) inandınız ha! Şüphe yok, o size sihiri öğreten büyüğünüzdür. Şimdi andolsun, sizin ellerinizi ve ayaklarınızı çaprazlama keseceğim ve mutlaka sizi hurma dallarına asacağım. Hangimizin azabı daha şiddetli ve daha kalıcıymış, mutlaka göreceksiniz.” daha getirecem ama bu kadar senin söylediğine yeter anlayana. sen sava şı istemezsin. halbuki Allah savaşı ( mecburi insanları zülümden ve devletiin korumak bunlar hariç ) yasaklamıştır. hal böyleyken şu andan insaf gözünü aç ve savaşanlara bak muslümanlarmı yoksa
  9. bredpitt

    bi soru ...........

    bu yukardaki kör herifin söylediği konuya baktım tam bir aabeyinsiz insanın muhakemesi. ciddiaye alınmayacak derecede saçmalamış. araştırmadan etmeden saçma sapan konauşuyor. senin sorularına gelince aslında daha geniş anlatmak isterdim ama nafile. kısa ca ageçerek gerisini senin aklına havele ederiz. Kuranda Allah ainsanı yarattı sonra ademe secde edilmesini söyledi. bu secde ibadet etmek manasında değil; Allahın böyle basit bir topraktan, insan gibi bir kudretin mucizesini takdir manasını taşıyan bir secde istedi. Allahın büyüklüğünün göstergesi olan bir mucizeye secde ettirdi
  10. bredpitt

    müslüman forumlar hakkında

    kafirin her sıfatı kafir olmadığı gibi bu zamandada genelde her müslümanın sıfatı müslüman olmaya bilir
  11. bredpitt

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    haber sadece bir suudi imam demiş başka bişi yok. haber tarihide. Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş! 27 Haziran 2008 Cuma 08:44 bu sabah 08:44 da bu doğru olmayabilir. asıl maksat çarptırılmıştır. böyle diyen bir imam yoktur . olamayacakata.
  12. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    şarkılar senin iiçin türküler senin için bilmem başka ne yapsan senin için ?
  13. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    örümcek. örümcek kadar bir kafaya sahip değilsin. bunları yukardakileri bilmeyen muslüman varmı acaba ? kurandaki cevaplar ise. bu soruyla o örümcek kafanıda kaybettin üzgünüm. çünkü insanlar kitaplardan bilgi almaya mecburdur. muallimsiz olmaz. kuran sadece kolay bulamsı için yolunu ona anlatır. dağları görürsün, onları hareketsiz sanırsın. Hâlbuki onlar bulutların geçişi gibi hareket ederler. 27,88. işte senin gibi yıldız böcekleri kendi aklına güvenirse kuranın ilmine anlacak yüz yıllar onra ulaşabilir.
  14. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    evet
  15. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    inkar etmek, görmüş olduğun zerreden, güneş sitlemlerine kadar işleyen ilahi sıfatlarla iş gören ve fazifeli memurların hakkanyetini inkar etmektir. bu mevcudatların hakkını alacaktır. çünkü onları başı boş ve fazifesizlik abesiyetle suçlaıştır. tabi daha milyonlarca var ama bunlar özettir. mesela ağaçtan alınan meyvenin allahtan olduğunu bilmezse ,ağaca vermeye mecburdur. o zaman ağacı ilaha ortak saymış gibi bir suç işleyecek.
  16. bredpitt

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    başlık tam bir şerefsizlik olmuş. Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!, Gelin görün bakın şu sapıklığa. böyle bir şerefsiz kimdir ? hangi dinde hangi vicdanda var ? sen kör bir yalancı şerefsizsin. hangi muslüman alimi 1 yaşındaki kızla evlenebilir diyebilir. ? bu yazının geçtiği site veya yazı bölümünü ver bakalım.
  17. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    evet kuranda böyle diyor zaten. eğer size verilen tehlikeli haberleri dikate almazsanız, büyük tehlikelere gireceksiniz. çünkü görevinizi yapmamakla başkaların hukukuna tecavuz ediyorsunuz. onların haklarını sizde adili mutlak yaratıcıları alacaktır. bunlarda sakının. diye öğüt verir.
  18. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    Allah neye mudahele etmiyor acaba. bunu merak ettim. söylermisin.
  19. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    sen hiç düşündünmü neden yapın diyor ? halbuki insanın ibadetine ihtiyacı yok. çünkü istese zaten herkesi kendine ibadet ettirirdi. melekler gibi sabip kılardı. burda senin düşünmemn gereken ban neden ısrarla ibadet et diyor. tabi sende bu düşünme kabiliyeti olmadığı için. sormazsın. ben sana hatırlatayın.
  20. bredpitt

    Allah dünyaya müdahele eder mi ?

    Allah bir sineğin karnına bile mudahele eder .güneş sistemini kim tanzim etmişse, pirenin midesinide tanzim eden odur
  21. bredpitt

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    mesela seninle onlar arasındaki mesafe nedir ?
  22. bredpitt

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    sen bu körlüğünl birde muslümanlara kör dersin. vay be
  23. bredpitt

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    şerefsizlik diyecek
×
×
  • Yeni Oluştur...