Jump to content

Felicitas

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

Felicitas Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Location
    Dünya

Güncel Profil Ziyaretleri

768 profil görüntüleme
  1. Felicitas

    Aynı nakarat!!!

    Kimileri hile ile bir şeyler kazanmanın peşinde, kimileri karşı tarafı suçlu çıkartmanın yani dünyanın kölesi olmuş insanlar, sadece kendi menfaatleri için çabalamakta. Evet verenlerde hayır verenlerde aynı, birbirlerinden tek farkları istekleri.Ve şimdi kimileri mutlu bir şekilde boyun eğiyor, kimileri isteksizce ama yine aynılar, birbirinden nefret eden insanlar aynı devletin vatandaşı, durumunuza bakıyorum da acınacak haldesiniz.
  2. Felicitas

    Ani Ölümler

    Orada öyle birşey mi yazıyor ? Hani öyleyse söyle bizde bilelim.
  3. Felicitas

    Öldükten sonra ne olacak

    İşte tamda buna imtihan deniliyor!! Oğlu olmadığı için üzülen bir babanın engelli bir çocuğu olunca neler yaşayabileceğinin imtihanı.Kızı olduğu için mi üzülmüş yoksa engelli bir kızı olduğu içinmi? Garip değilmi istemediği çocuğunun engelli olması? Böyle oluncada ''Tanrınız merhametsiz'' diyorsunuz öylemi ? Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük yüklemez. 15- Fakat insan; ne zaman Rabbi kendisini bir denemeden geçirse, ona bir keremde bulunsa, nimetler verse: 'Rabbim bana ikram etti' der. 16- Ama ne zaman onu deneyerek, rızkını kıssa, hemen: 'Rabbim bana ihanet etti' der. 17-
  4. Felicitas

    Öldükten sonra ne olacak

    Kardeşinin engelli olmasından dolayı mağdursun öyle mi? Ona bakmak onunla ilgilenmekmi seni mağdur ediyor ?
  5. Felicitas

    Öldükten sonra ne olacak

    Mağdur derken? Allah sana elçiler kitaplar göndermemişmi inanman için tufanlar, azaplar? Şimdi mağdur olduğunumu söylüyorsun sen ?Tüm bunlara kulaklarını tıkayan, gözlerini çeviren sizlermi mağdursunuz ? Yapmayın ya bu kadarda düşüncesizlik fazla sanki ha ne dersin? O kafanın içinde bi beyin var kullanmanı öneririm.
  6. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    O meyvelerde kalmışız sanırım hala.Diyorsun ki ''Tanrı'nın yapamadığını insan yapmış'' ne yapmış insan, zaten olan o meyveleri iğneleyip aşılamış mı? İşte insan sadece olanlarla birşey yapabilir (onu bile Allah'ın verdiği imkanlarla) yaratma gibi bir güç söz konusu bile olamaz.
  7. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Sanırım forumdaki Force'nin ve ateistdusunce'nin evrim tartışması adlı konuyu okumamışsın orada yeterince açıklanmış sanki.Ha eğer anlamadıysan orası başka ama gelip burada evrimle ilgili konulardan kaçtınız gibi cümleler kuramazsın özelliklede Force için. İlla kendinmi tartışmak istiyorsun orasını bilemem ama söyleyeceğimiz şeyler farklı değildir bunuda bil. Müslüman olmak konusuna gelince inan müslümanlarla sizden daha fazla uzağız.Allah var dediğimiz için veya Muhammed peygambere Allah'ın elçisi dediğimiz için müslüman diyorsanız aynı şekilde hrıstiyan da yahudi de oluyoruz sizin
  8. Felicitas

    Ani Ölümler

    Korkmak derken? Sizden mi? İlginç bir düşünce Bize 'müslümansınız' demeniz, bizimde size 'müslümansınız ' dememiz gibi birşey.
  9. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Şu nu bi anlayın biz müslüman değiliz !! Ya gerçekten sen bunları yazarken hiç mi düşünmedin bir okusaydın bari. Lan dünyadan başak bir yerde gece gündüz yok mu be adam? Sanırım uzaya falan gittin bunları yazabildiğine göre. Bugün meyve diye yediğin ıslah edilmiş besinlerin çoğunun doğadaki aslı öyle değildir. Yabanidir. ağzına süremezsin. İnsanlar ıslah etmiştir. Buna ne buyrulur? Tanrının beceremediğini şnsan yapmış. O yabani meyveler kimin için be saf insan. O derin uykundan uyan. Al karşıma ilk bu geldi aramada. Yazdıklarında ciddimiydin sen yoksa şaka mı yapıyorsun ?
  10. Felicitas

    Ani Ölümler

    Siz inandığınız şeyle soru soruyorsanız bende inandığım şeyle cevap veririm bu kadar basit!!
  11. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Sen okuduğunu anlamıyorsun, gördüğüne inanmıyorsun, cevapları umursamıyorsun, sen böyleyken söylermisin sana ne desem ikna olacaksın ? Ki benim amacım seni ikna etmek değil doğruları söylemek bunu ne anlarsan anla.Cahil konusuna gelirsek söylenen herşeyi alay konusu yapıp bir kanıtı olmaksızın aynı şeyi iddia edip durandan daha cahil kimdir ? Allah'ın ayetlerini yalanlayanlardan daha cahil kimse yoktur!! Artı; söyle bana bunlardan hangisini değiştirebiliyorsun ? Bunlardan birini bile değiştirmeye gücün yetmez!! 16.NAHL SURESİ 10- Sizin için gökten su indiren O'dur; içecek o
  12. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Artık diyecek birşey bulamayıp saçmalamaya başladın herhalde. Bende seni ciddiye almıştım ne yazık ki değmezmişsin sana iyi saçmalamalar. Not: Haksız olduğun konularda fazla üstüne gitmemeni tavsiye ederim ki sonucun böyle olmasın.
  13. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Dediğimin arkasındayım dikkat edersen orada verdiğim örneğe has bir kelimeydi o anlamadığın için tekrar atayım. Burada zavallı kelimesini üstüne alabilmesi için verdiğim örnekle aynı şeyi düşünmesi lazım bilmem farkındamısın.Ha eğer öyle düşünüyorsa yapacak bişey yok!!
  14. Felicitas

    Ani Ölümler

    Öncelikle o saçma ve kaba yorumunu okuduğum için kaybettiğim zamana yanmayı bırakayım. Perpetua'nın dediği şeylere katılıyorum. Bu yazdığın yorumda benim için böyle.Ancak yinede yazma gereği duydum. Diyelim ki evrim diye bir şey var, gerçekten maymundan geldik (ki haşa).Peki evrim nerde durdu mu yada yok mu oldu yada hiç bir zaman olmamışmıydı zaten ? Peki ya ahiret yoksa amacımız ne bizim bu hayatta ? İyi yaşayanda bir, yaşamayanda bir öyle mi ? Öldükten sonra bir hayat yok, iyi insanda aynı yere gidecek kötü insanda öyle mi ? Dünyada bile vardır bu düzen,
  15. Felicitas

    Kuranın Degistirilmesi? (Soru)

    Orada bir şey anlatmak için verdiğim bir örnekti. Bilmeni isterim ki o yorumu, öyle anlayıp öyle değerlendiren sensin. Ve yapmadığım bir şey hakkında bana böyle ithamlarda da bulunamazsın!! Eğer burada hakaret edeceğim biri olsaydı o kişi sen olurdun bunu unutma kapiş ?
×
×
  • Yeni Oluştur...