Jump to content

Teenagewithnogod

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Teenagewithnogod Hakkında

  • Derece
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Teenagewithnogod

    EVREN-TANRI

  2. Teenagewithnogod

    EVREN-TANRI

    Evet ilk sorun zaten evrenin mükemmel olup olmadığıdır. Bir yaratıcının işareti olarak mükemmel evren gösterilir.Bende bu konu hakkındaki görüşleri merak etmiştim.
  3. Teenagewithnogod

    EVREN-TANRI

    Teşekkür ederim,sanırım ihtiyacım olan konulardan biri buydu.
  4. Teenagewithnogod

    EVREN-TANRI

    Hayır efendim,burada kastım sizin düşündüğünüz gibi bir tanrı ya da güç değil.Demek istediğim evrenin bu potansiyele sahip olup olmadığıdır.
  5. Teenagewithnogod

    EVREN-TANRI

    Öncelikle merhabalar.kendi kendime birşeyler düşünüp aklımda birşeyler yaratmaya çalıştım.Düşüncemi daha doğrusu sorunsalımı size de açıp fikirlerinizi almak isterim.Konu şu ki "Eğer evren mükemmelse ve böylesine mükemmel bir şeyi sadece mükemmel bir varlık,güç vb. yaratabilirse, evrenin kendisi bu mükemmel varlık,güç olamaz mı? Yorumlarınız ve düşünceleriniz benim için çok kıymetli.Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
  6. Öncelikle merhabalar ablalarım abilerim.Ben 17 yaşındayım. Yaklaşık 3 yıldır tanrıyı dinleri kutsal klişeleri sorguluyordum.Sorguluyordum diyorum çünkü şu an tam anlamıyla bir atestim(ve bu içgüdüsel bişey öğrendiğim şeyler karşısında istesem de bir tanrıya inanamıyorum.)İçimdekileri sizin gibi anlayışlı insanlara dökmek için böyle bir şey yazmaya karar verdim.İlk sorgulamam kurandaki kadınlara yönelik muamelerle başladı.İnsanlara kendi ruhundan parça veren bir tanrı,hatta onları çok sevdiğini söylenen varlık(!) nasıl olurda cinsiyet ayrımı yaparak bunca yüzyıl boyunca özellikle müslüman coğra
×
×
  • Yeni Oluştur...