Jump to content

NoFate

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    78
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

NoFate Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 11-11-1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    adının özellikleri seni rahatsız ediyorsa başka nick bul kendine herneyse kapatalım gitsin. kırmayalım birbirimizi ölümlü dünya :P
  2. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    ebu cehil çok zoruna gitmiş belli üşenmeden kafana göre montaj yapmışsın. hoşuna giden yerleri kesip yapıştırmışsın nede olsa kurandan ayet kesip yapıştırmayla pratiğin vardır. o kadar zoruna gitmiş ki okşamak, kaşımak gibi laflarla hayvani dürtülerini açığa vurmuşun zavallı seni eminim ağzından tükürükler de fışkırıyordur.
  3. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    beni güldürdün valla Allah da seni güldürsün :P
  4. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    mucizeye az kaldı galiba http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/20/gun132.html
  5. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    adının özelliklerini taşıyorsun kimse inanıyoruz demiyor. körürü körüne inananla körür körüne inanmayan arasında fark yok bence bu dünyada ne varsa bilimle açıklanabilir. onun muhabbetini yapıyoruz.
  6. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    http://www.metacafe.com/watch/145550/criss_angel_levitates/
  7. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    Bu adamın yaptığını bir müslüman yapsaydı ve ben mehdiyim deseydi herkes(müslümanlar) yerdi. :P http://www.ergun.gen.tr/2008/02/29/criss-a...lini-geciriyor/ bunu çözdüm o kol zencinin kendi kolu zencinin cepteki sağ eli maket
  8. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    oto çöpü böceği inceleyen bilim adamlarının bu konuya yeterince eğilmiyorlar olması şaşırtıcı doğrusu. kişisel olarak bu evrende var olan ya da var olduğu idda edilen herşeyin somut ve ölçülebilir olduğuna ve olması gerektiğine inanıyorum Allah dahil. olmayan bir şeyi insanlar ne bilebilir ne de kullanabilir.
  9. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    bu tür konular açıklığa kavuşmadıkça, insanların kafasında hep bir giz kalacak ve bu giz de sadece dini inançlara hizmet eder. o sebeple mutlaka bir izahının yapılması somut ve ölçülebilir temellere oturtulması gerekir.
  10. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    bu basit bir ilizyon olayına benzemiyor bence. ama ne?
  11. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    havada kalmasını istemiyorum o yüzden irdeliyorum zaten. eğer birşey yapılabiliyorsa kesinlikle mantıklı bir açıklaması vardır. ama ben bu işi yapan kişinin açıklamasını söylüyorum. bize düşen bunu bilimsel olarak çürütmek. Eğer böyle cin olayı olsaydı bunu muhammet kullanırdı.
  12. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    sence de bu tanımlama havada kalmıyor mu? yani bu olayların somut ölçülebilir bir izahı yok mu?
  13. NoFate

    Bakın allah korkusuna

    Arkadaşlar kafama takılan bir konu var, starda fenomen diye bir program var seyreden olmuştur. programda insanlar ünlülerin kağıda gizli yazdığı yazıları kelimesi kelimesine biliyor. Ayrıca değişik şeyler yapıyorlar vudu bebeği vs. üniversitede yurtta bir çocuk aynı şeyleri yapıyordu(kağıtta yazılı olan şeyleri bilmek gibi) ve bunu cinler vasıtasıyla yaptığını söylüyordu. bu konuya bi açıklık getirebilecek biri var mı?
  14. NoFate

    Bu insanlar şerefsiz mi?

    Sayın OHM, müslümanların kafası iki kere rafine edildiğinden çok saftır. onlara kendini anlatmak, ateist, deist ya da agnostik vs olarak onların içinde yaşamak ızdırap vericidir. Sizin yaşama hakkınıza saygı duymazlar.(istisnalar kaideyi bozmaz). Son derece acımasız olabilirler. Allahın emridir ne de olsa onları buldukları yerde öldürmek. O sebeple Ateist bir toplantı da insanların üzerlerinin aranması konferansı dinlemeye gelen insanların şerefsiz olmasından değil araya şerefsiz insanların karışabileceği korkusundandır. Ateist insanların belki de bazıları özellikle küçük şehirlerde
  15. NoFate

    Ateistlere bir mantık sorusu.

    Öyle bir mantık kurmuşsun ki saçma sapan hele son cümlede iyice koparmışsın. Muhammed zekimiydi? en azından aptal değildi. Kitabın ve Muhammedin tutarsız olduğu aşikar bunu bütün ateistler görebiliyor. utanmasanız çelişkiyi bile Allahın bir hikmeti olarak göstereceksiniz. Kuranı ve İslamı yaşatan sizin gibi kraldan çok kralcılık yapan aptallar(kusura bakma ama daha uygun bir kelime yok). Her biriniz yanlışı nasıl doğruya uydururum diye düşünüyorsunuz. Bugün bile hala Muhammed gibi ortaya çıkıp insanları kandıran sahte peygamberler var (Allahtan :P polis fırsat vermiyor.) bir de Muham
×
×
  • Yeni Oluştur...