Jump to content

antibiyotik

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

antibiyotik kullanıcısının paylaşımları

  1. antibiyotik

    Hayatta iyiler mi kazanır kötüler mi ?

    aynı yolun yolcusuyuz ozaman. . anın tadını çıkar,ölüm diye bir şey yok,yok olmak var.
  2. antibiyotik

    Hayatta iyiler mi kazanır kötüler mi ?

    Ben iyi kötü diye değil de ateist-teist diye bakıyorum. Eğer ateist isen asla duygularına katılmaz gerekirse yalan söyler gerekirse yok edersin.Ama teist isen acır ve kaybedersin.Her zaman için çıkarlarını gözeten sağ kalır. Kötü insanlar teist olsa dahi ateist bilinç seviyesine yaklaşmış insanlardır.
  3. antibiyotik

    15 Temmuz 2016 Darbesi Çelişkileri!

    Atatürkçüleri arkalarına alabilmek için. .
  4. antibiyotik

    Roman, Edebiyat - Almak İsteyen? - Adam Olun Lan

    beyler hakan Günday kitaplarını okuyan varmı ?tavsiye edermisiniz?
  5. antibiyotik

    Soğutucular

    Biz ona kendini geliştirmek diyelim. İlk önce taklit eder daha Sonra kendin yaratmaya başlarsın...
  6. antibiyotik

    Soğutucular

    Hocam şu peltiere ne diyorsunuz.Mesela bir kabın içine peitier koyup suyu soğutsam daha sonra o suyu vantilatör tellerinin arasından kılcal borular vasıtası ile dolaştırsam bu sayede soğuk suyun ısısını dışarıya aktaramaz mıyım?
  7. antibiyotik

    Soğutucular

    Merhabalar arkadaşlar bir soğutucular üzerne bilgi edinmek ve kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.Klimalar üzerine alınmış patentleri incelemek istiyorum.Sizce işe yarar mı?
  8. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    ateistforun ailesi olarak bana kız istesek fena olmazdı aslında. Haci babam olurda annem kim olacak?
  9. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    ensesine nasıl dokunayim abi. erkek arkadaş değil ki bu. 20 yaşıma gelfim halen birisi tarafından secilmedim. Bir yerde bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum.
  10. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    Sen salla abi onları. anladım ki sex hayatın epey hareketli ama nasıl olduğunu sende bilmiyorsun ilginç allah varsa şayet galiba sadece seni yaratıp biziyse kendi halimize bırakmış. ...
  11. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    Abi bende her şey mevcut genel kültür, espri,zeka,akıl emin ol hepsi var ama işe yaramıyor.Mesela bir kızı hedefliyorum,gayet Samimi olarak konuşuyoruz. Benimle iletişim kurmaktan sıkılmıyor ama bir türlü sevgili durumuna geçemiyoruz.Tahmini 35 yaşında adamsın bir tavsiye ver.
  12. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    Arkadaşlar ne söyliyim önemli. bir türlü ne söyliyim bulamıyorum. Tanışmak biraz kolay ama onun neyi sevdiğini ne düşündüğünü nasıl öğrenicem o önemli. YOK MU YARDIM EDECEK?
  13. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    Seni seviyorum abi haklısın. .. ama işler böyle yürümüyor. Okadina ağzı en güzel laf yapan cekici geliyor.
  14. antibiyotik

    Tanışma Yolları

    Her zaman için beceremediğim şeylerden birisi. Yani özgüvenim var ama diyalog pek yok.Karşımda ki kadına ne söylemeliyim ne demeliyim.Hiç bir fikrim yok.Sizce ne yapmalıyım. Varmı detaylı bir şekilde soyleyebilecek olan?
  15. bu biraz,önemli olan boyumu yoksa islevi mi sorosuna benzedi. Boyda önemli işlevde.Her ikisine sahip olan kazanır. ..
  16. Arkadaşlar elimde çaışmayan bir laptop var niye çalışmıyor bir fikrim yok! Eğer parçalarını falan kullanırım diyen varsa yollayabilirim...Markası ACER.
  17. antibiyotik

    Ahlak inancı obsesif kompulsif bir bozukluktur.

    ÇIKAR,ÇIKAR,ÇIKAR... Her şeyi bu kelime belirliyor anlasana! Gerektiği zaman çal,gerektiği zaman çalınmasına karşı çık! Ancak,o zaman daha çok yaşayabilir ve genlerini bir sonraki canlıya aktarabilirsin...
  18. antibiyotik

    Ahlak inancı obsesif kompulsif bir bozukluktur.

    İnsanlar neden ahlak yok denildiğinde bir boşluğa düşüyor anlayamıyorum... Mesela ben bana kötülük yapılsın istemem ama çıkarım gereği sevmediğim birisine kötülük yapılmasını isteyebilirim... Çıkar:yaşam için,her şeydir!
  19. İslamiyet gerçektende zararlıdır.Ancak ateistler olarak bazı haklarımızı bilmemiz gerek. Türkiyede islamiyete yönelik hakaretlerde bulunmak yasak.Yapabileceğimiz bir şey yok. Dine hakaret denilerek hapsi boylamamız mümkün...
  20. ce yakın islama küfür etme başın belaya girer...
  21. antibiyotik

    Tanrısız Dinler

    ulan bu ahlak niye bu kadar büyütüluyor anlamıyorum. .. Mesela, elimde bir kedi var kesersem hepiniz bana nefretle bakacaksiniz ama kediye bağlı bir bomba var ve onu öldürürsem bomba patlamicak desem kesmem icin dua edersiniz eee ne oldu? hani ahlak?
  22. antibiyotik

    psikolog doktorları her zaman doğru karar verirmi??

    bazen etrafimdaki insanlar beni değişik bulur.Ama ben oldukca zeki ve istikrarlı birisi olduğumu apaçık bir gerçek olarak biliyorum. ..
  23. antibiyotik

    psikolog doktorları her zaman doğru karar verirmi??

    Alin size soru; psikolojik bozukluk nerde başlar, nerde biter?
  24. antibiyotik

    akp darbe ve feytullah gulen

    cezayakin kardeşim sorgulamaya arastirmaya devam et eğer gerçekten düşündüklerini yazdiysan aydinlanma dönemine girmiş sin demektir. Sakın ışığını söndürme. Karanlığa bir ışık tutuyorsun eğer o ışık sönerse, yaşamın öncekinden daha karanlık olacaktır. .
  25. antibiyotik

    Tanrısız Dinler

    ahlak tehlikeli bir din ve yayılma özelliği diğer dinlerden daha fazla bir antiteist olarak buna karşı mücadele etmem gerektiğini düşünüyorum. ..
×
×
  • Yeni Oluştur...