Jump to content

bayraksiz

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    511
  • Katılım

  • Son ziyaret

bayraksiz kullanıcısının paylaşımları

  1. bayraksiz

    TÜRK ARAMA MOTORU

    Aranan kelime: Domates 'Milli Motor'un yanıtı: Bunu mu demek istediniz? Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi :lol:
  2. bayraksiz

    IQ su düşük olanlar intihara meyilli

    Şimdi çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiim
  3. bayraksiz

    Şeytanın Güncesi

    İblis bir günlük tutmuş olsaydı böyle bir şey mi olurdu acaba? : 1. Gözümü açtım. Karşımda tuhaf bir tip beni süzüyordu. Meğer beni o yaratmış. Eh, teşekkürler. 2. Bu gün hayattaki ikinci günüm. Bulunduğum mekan çok rahat. Her taraf rengarenk. Ortam çok sıcak ama, ya da bana öyle geliyor. Yaratıcımın söylediğine göre hammaddem ateşmiş. Sıcaklığım ondan olsa gerek. 3. Ortama yavaş yavaş alışıyorum. Yaratan benimle epey ilgileniyor. Herşeyi öğretti bana kısa sürede. Bulunduğum mekanın adı “Cennet” miş meğer. Süper güzel bir atmosfer, ortalıkta bir sürü şirin şirin canlı var, rengarenk kuşl
  4. bayraksiz

    Kendini şiir yazarak ifade etmenin saçmalığı...

    Bazen böyle dallamalıklarım olur, ciddiye alma sevgili dostum alcapone Kesinlikle, saygılarımla. Olmaz agam olmaz tabii
  5. Tartışmalarınızı okumaya vaktim yok ama başlık dikkatimi çekti; "Taraf, Atatürk Hainliğine Devam ediyor Hala." Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tınaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan
  6. bayraksiz

    Kendini şiir yazarak ifade etmenin saçmalığı...

    Tespit: Tespit yapmak açacak konu bulamayan fakat forumda aktif-popüler üye olmak isteyenlerin yaptığı bir saçmalıktır. Zaman kaybıdır. İnsanların hiçbir şey öğrenmesine yada gelişmesine katkıda bulunmaz. Tartışmaya kapalı, tavanarası müdavimi başlıklardır tespitler. Kendisini önemli bir şahsiyet olarak gösterme çabasıdır. Sokaktaki kimseye sormaya gerek yoktur, gün gibi açık bu durum. Ssiner şiirlere bulaşmadan tespite devam et Selamlar.
  7. bayraksiz

    Kendini şiir yazarak ifade etmenin saçmalığı...

    Atış serbesssttttttttt!
  8. bayraksiz

    Kendini şiir yazarak ifade etmenin saçmalığı...

    Gel de sövme! Trol... Kaç kadın şair biliyorsun? Neyine güvenip şiir eleştirisine(ki buna eleştiri denemez) giriyorsun? Kimsin sen?!!!
  9. bayraksiz

    afrıka degıl turkıye

    Şimdi pazardan geldim, aklımdan silinmeyen bir manzarayla. Hafif yağmurlu ve rüzgarlı bir hava var dışarda. Solgun yüzlü bir adam vardı, marul, soğan gibi birkaç yeşillik olan önünde. Yağmurdan korunabilmek için ince giysisinin üzerine torba parçaları dolamış. Hasta, halsiz olduğu her halinden belli. Mecbur olduğumu hissettim ve birkaç yeşillik aldım, bir an önce bitirip gidebilmesi için. Bir tek kelime bulamıyorum söyleyecek....
  10. bayraksiz

    Doğum Gününüz Kutlu Olsun Hacı...

    Mutlu yıllar hacı, iyi ki doğdun. Sevgiler.
  11. bayraksiz

    Sihirli Küre

    Bende rastgele bakarsam hangi sembolün çıkacağını "önceden" bilebiliyorum. Gizli güçlerim mi var yoksa
  12. bayraksiz

    Filminde Kabe'yi Yıkmaya Cesaret Edemeyen Yönetmen.

    Al buyur, sonra islamın sevgi, barış, kardeşlik dütdürürüüü olduğunu söylerler.
  13. bayraksiz

    DUYGUSAL ATEİSTLER

    "Duygusal ateist" evet evet, aynen böyleyim. Maddeden kaynaklanması benim duygularımın varolmadığı anlamına gelmez, var ve beni "mutlu ediyor" duygularıma göre hareket etmek. Neden aksini yapayım?
  14. Allah yada tanrı her neyse, zamana hükmedebiliyordu değil mi? Geçççç.... a- Eğer yaratamayacaksa sonsuzluk bir çeşit "sonluluk" halini almaz mı? b- cevap verilememesinin nedeni "tanrı" kavramının çelişkiliğinde yatmaktadır. Çelişki, tanrının "sonsuzluğunda". Tanrıya kısıtlama getiriyorsun şu anda. Bunu bir teistten duymak hayret verici doğrusu... Yani? Soru da Allah'ın bunu yapıp yapamayacağı, bakkalın çırağından isteyecek değil ya. Selamlar.
  15. bayraksiz

    Japonlar ateist düşmanı mı?

    Vahşi, yanlış anladın sanırım
  16. bayraksiz

    Ramazan ve Kurban bayramı et fiyatları

    Nerde o günler
  17. bayraksiz

    TÜRK ERKEKLERİ RENGARENK NEDEN GİYMEZ

    Zevk meselesidir yahu, ben de en son ne zaman bıcır bıcır renkli bişey giydim hatırlamıyorum bile. Ne var bundaaa? Hem pembe kırmızı vd renkler giyen erkek çok.
  18. bayraksiz

    Bloğum Kapatıldı

    Durmak yok Pante
  19. bayraksiz

    Hava kabarcıkları hakkında

    Teşekkürler Kirlisakal, yeterince açıklayıcı oldu.
  20. Merak ettim, şu hava kabarcıları suyun altında nasıl kalıyorlar? Benim bildiğim özkütleden dolayı yüzeye çıkmaları lazım ama bir cisme değdiklerinde orda kalıyorlar? Teşekkürler. Selamlar.
  21. bayraksiz

    internetten bedava müzik indirmek hırsızlıktır...

    AKlıma gelmişken bir itiraf, benim sadece bir tane orjinal CD'm var. Onu da arkadaş vermişti, ki kendisine kopyasını alıp da. Şimdi ben hırsız mıyım? Vay canına
  22. bayraksiz

    internetten bedava müzik indirmek hırsızlıktır...

    ssiner tespitlerine devam et, destekçiniz.
  23. bayraksiz

    hangi kas veya kas grubunu asla geliştiremeyiz?

    'Cinsel sorunlu hastalar sömürülüyor' Uzmanlara göre cinsel sorunlu hastalar umut tacirleri kıskacında habertürk
×
×
  • Yeni Oluştur...