Jump to content

Loret_G

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Loret_G kullanıcısının paylaşımları

  1. Loret_G

    Etki -Tepki

    Arastiran sorusturan en onemlisi MERAK edenlerin yollari hicbir yerde kesismiycek herhangi bir kavramla.. Oralarda durulur elbet bir bakilir etrafa ama MERAK eden herhangi bir anlayista, birliktelikte kalamaz.. Yol uzun, yol cok genis yol, bir baska sonsuz.. Oralarda takilmak kendini sinirlandirmaktir kendini hapsetmektir..digerlerinden bir farkinin olmamasidir. Ben bir isim altinda bulunmaya karsiyim..ben herhangi bir sıfatta istemiyorum.. Her ne kadar hicbir sey olmasamda ben herseyim.. Simdi anlamadigin yada uygun bulmadiginda kaba olma.. Her canli bir ba
  2. Loret_G

    Etki -Tepki

    Kesinlikle oyle vitamin. Anlayanlarin olmasi sevindirici. ☺
  3. Loret_G

    Etki -Tepki

    Önyargın cok bağiriyor öfkede keza..yeni katilan caylağı ben bir öteleyim de oldu) bak bende bunu cikardim mesela..
  4. Loret_G

    Etki -Tepki

    evet biraz kısaca geçtim..teşekkürler en azından yapıcı bir uyarı..bu konu üzerine biraz daha uzun bir yazı yazıcam ..dövmezlerse tabi)
  5. Loret_G

    Etki -Tepki

    Ateistlere giydirme gibi bir niyetim hiç olmadı ..nelerden neler çıkarmışsın ..yok bir farket ne absürd yazı, ah bide nezaket bekle, üstüne ateistlere giydir, bak pişman olursun ) tamam sustum usta..
  6. Loret_G

    Etki -Tepki

    sizde biraz nezaket öğrenebilirsiniz belki..
  7. Loret_G

    Gerçek İslam o değil bu değil ama ne ?

    Gerçek bile bilinmezken..kiyisindan bile gecilmezken... bu fener fanatizimi nedir demek gibi bisey.. Hersey film yazarida sensin oyuncusuda.. seyirciside ayni zamanda... Din yoktur..peygamber yoktur.. Onlar idealistlerdir... Cok uzun konu ..
  8. Loret_G

    Etki -Tepki

    Ateizim? Olmıyan birşeyin olmadığını ispatlamak terörürü bir yandan .. Gerceği aslinda koklamiş, acilmislarin yolu bir yandan.. Sadece.. Kelimelerin yetmedigi kainatta ayrismak, katogorize olmak.. Bu din gibi, isim almak.. Yeni katildim bu arada Merhaba...
×
×
  • Yeni Oluştur...