Jump to content

altıok

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

altıok Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. altıok

    Kılıçdaroğlu yerine alternatifler..

    Emine Hanımı bunlardan ayrı tutarım. Çok severim ve çok da saygı duyduğum birisidir. Gerçek bir Atatürk kadınıdır. Benim favorim, listede adını göremeyince üzüldüğüm Süheyl Batum'dur. Hitabeti de çok iyi birisidir. Bu ulvi görevi layıkıyla yapacağından şüphem yoktur.
  2. altıok

    Sizce Türkiye'nin En Demokrat ve Özgürlükçü Grubu?

    Geçenlerde adını hatırlamadığım bir yazar, Saddam Hüseyin'in sonunu hazırlayan da dolar ile değil de kendi para birimiyle ticaret yapmaya çalışması demişti. Parçaları birleştirdiğin zaman, çok mantıklı geliyor.
  3. altıok

    Sizce Türkiye'nin En Demokrat ve Özgürlükçü Grubu?

    İlginç Belki de Amerikan Dolarıyla ticaret zorunluluğu bu yüzdendir. Adamların kağıdı senin ve bizim gibi milyonların emeğinden çok çok değerlidir.
  4. altıok

    Seyit Rıza posteri ile eylem yapan CHP'li vekil

    Bir Atatürkçü, bir Chp'li olarak bunlardan utanmaya başladım. Nasıl olurda, Cumhuriyet rejimine baş kaldıran bu çupulcu zihniyetin liderini anmaya çalışır aklım almıyor. Gerçi Chp Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bu zihniyetteki kişilere kucak açarken, Atatürkçüleri dışlamaya başlamıştır. Atatürk'ün kurduğu partiye, cumhuriyete yazık Chp Milletvekili Bayan madem asker katili Seyit Rıza'nın fotosunu paylaştı, bizimde Tunceli'de ne oldu bilmeye hakkımız var değil mi? Sevgili Yılmaz Özdil'in kendisine has üslubuyla... " Sene 1937... Mustafa Kemal, başbakan Celal Baya
  5. altıok

    anıtkabir in yanına park

    Defol git çok beğendin liberal ülkelerde yaşa o zaman. Burası senin liberal fantazilerini gerçekleştireceğin, Atatürk'e hakaret edebileceğin bir ülke değildir. Bundan sonra da olmayacak. Bu ülke Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu bir ülkedir, kan kardeşliği olan ybazların, siz lboşların ve k.rtçülerin bu ülkede yeri yoktur. İktidara geldiğimiz zaman, yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirceğiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...