Jump to content

tonymvelli

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

tonymvelli kullanıcısının paylaşımları

  1. tonymvelli

    Insanlar olmezse...

    Bende öyle dedim zaten ölümsüzlük diye birşey yok ancak evrendeki son enerjiye kadar kullanıp yaşamak teorik olarak mümkün.
  2. tonymvelli

    Insanlar olmezse...

    Gelişen teknoloji ile zaten insan ömrü uzuyor. Bundan 50 60 yıl sonra bütün hücrelerimizin tamamen yenilenebildiğini düşün . Veyahut insan zihnini dijital ortama aktarmak. Yaslanmak için daha kesin çözüm . tabiki eninde sonunda herşey yok olacak ama çok uzun yaşamak hayal değil.
  3. tonymvelli

    Insanlar olmezse...

    Ölümsüzlük değil ama çok uzun yaşamak olabilir , neden olmasın ?
  4. tonymvelli

    Sizce ölüm bir son mu başlangıç mı?

    Ya yalan söylüyorsun ya gerçekten madde almış sın yada birisi sizi fena kandırmış. Malesef ben yalan söylediğine inanıyorum insan bazen kendini inanılmaz güzel kandırır. Kendimden de biliyorum olmayan bir şeyi olmuş gibi yaşayabilirsin yalan olduğunu bilirsin ama kabul etmezsin .
  5. tonymvelli

    Sağlama

    Neyi kanıtlamaya çalıştın anlamadım . Burdaki insanların çoğu önceden müslüman olup daha sonra dindeki tutarsızlık ve saçmalıkları gören insanlar . Ferrari merrari özellikle o bölümde batırmışsın.
  6. tonymvelli

    İlginç yabancı dizi var mı?

    lie to me ve black mirror bence bu ikisini çok seversin
  7. tonymvelli

    "Dünya Düzdür"den sonra şimdi de "Dinozor Yalanı"

    böyle komplo teorileri dünyada olsun ülkemizde olsun hep vardı şimdi biraz celallenmiş gibi ama bişey çıkmaz bundan . müslümanlar bunu destekler çünkü onlara göre ilk insan herşeyi bilerek yeryüzüne inmiştir evrim süreci filan yaladır mason icadıdır onlara göre .
  8. herşeyin nedeninin tanrı olduğunu kabul eden kim ?
  9. tonymvelli

    Masonluğun amacı nedir?

    birde ateistler mason olamıyormuş . mason olmak için mutlaka bir tanrıya inanman lazımmış bence onlarda yoz ama zengin insanları barındırdığı için entellektüel görünüyorlar . ama nedense tarihteki entellektüel insanlara hep masonluk yakıştırması yapılıyor . benimde kafam karıştı .
  10. tonymvelli

    Kaliteli Yaşam

    insanın amacı complikedir . mesela bir iyilik yaparken aslında kendinizi düşünebilirsiniz . en büyük fedakarlıklarda bile kişisel çıkar olabilir bu nedenle charlotteyi haklı buluyorum . yani hepimiz özünde benciliz
  11. tonymvelli

    Ben neden böyleyim?

    bu neçe tespittir üstat ! kılıcımı indirdim . yanlış davrandıysak affola , izin verirsen hak ettiğim ezik kızları alıp huzurundan çekileyim .
  12. tonymvelli

    Ben neden böyleyim?

    hangi kıza yapılırmış mesela . hoşlandığın biriyle konuşmak ilk adımı atmak falan genelde çoğu kişi için işkencedir ama bunları yapmak senin için çocuk oyuncağı demek hatta ezikçe . gerçeklkten uzaksın , muhtemelen eli pipsinde gezen bir ergensin . ilk defa burada birine karşı böyle bir tavır alıyorum . kılıcımı çektim bekliyorum investor
  13. tonymvelli

    Ben neden böyleyim?

    sen hayal aleminde yaşıyon lan seni istiyorum falan kusura bakmada gerçek hayatta silik bi tipin söyleyeceği şeyler gibi geliyor bana bunlar yoksa bukadar yüksek egonun bir açıklaması olamaz .
  14. tonymvelli

    Ben neden böyleyim?

    burdaki birçok kişide topluma karşı nefret vardır sanıyorum şahsen bende var . hisetiklerinde bu yönden yanlız değilsin ama kendini hayata bir türlü bağlaman lazım . günlük yazmaya başla o nefret ettiğin insanları bi analiz et bakalım sonra gördüklerini deftere dök . varolmak iyisiyle kötüsüyle bir şanstır. bu şansı iyi kullan hayatı deneyimle derim . ha bide kendine bak oğlum dağdan inmiş gibi gezme hadi sana hayırlı işler
  15. tonymvelli

    Burçlara ve Cinlere İnanan Ateistler

    dediğin şeyler her insanda görülür . hatta bununla ilgili bir deney vardı . adı sanırsam barnum etkisi . simya , astroloji falan hepsi uydurma bilimciklerdir birilerinin ekmek kapısıdır . ciddiye almayınız .
  16. tonymvelli

    Türkiye İslamdan Kurtulabilirmi ?

    islam gibi bir dine inanan toplum her türlü yozlaşır . dinin öğretileri bile gerici zaten he ama müslümanların altın çağı yokmudur vardır . hoşgörü ve bilimde yükseldikleri olmuştur ama yine kendilerini yenileyememişlerdir ve bugünlerdeki durumlarını görüyorsun .
  17. tonymvelli

    Tanrının çalışma prensibi

    doğa tanrı değildir işte . doğa sadece kendisidir senin dediğin o adamlar doğa olaylarına yanlış yönden bakarlar .
  18. dönemin insanları için uydurulmuş birşey olduğu belli oluyor . şimdi dünyada bu saydıklarımdan bile çok daha acımasız psikolojik veya fiziksel işkenceler mevcut o yüzden bizlere ilkel geliyor . herşeye kadir olan bir varlık değilde sanki güç elde etmek için zorbalık kullanan birinin yöntemlerine benziyor .
  19. tonymvelli

    Türkiye'de başıma gelenler

    bence gayet normal duruyor kedi falan koyanlar var
  20. herşeye kadir olan allahın . ateş , zincir , kaynar su , kırbaç gibi insanlığın bile çok aciz olduğu dönemlerden kalma yöntemler uygulaması bunların hepsinin aslında uydurma olduğunu gösterir .
  21. tonymvelli

    Kuran Sadece Arap Kavmi İçindir

    islam arap gelenekleridir . insanlıkla ilgisi yoktur . insanlara hükmetmek için yaratılmıştır . roma hiristiyanlıkla abbasiler islamla insanları yönetmek istemiştir . şimdiki amerika demokrasi ilişkiside buna benzer .
  22. tonymvelli

    Türkiye'de başıma gelenler

    Türkiyede işini doğru yapan adam çok yok . arkadaşın garaja bi kapı yaptıralım dedik dandik bişey yaptı açarken elimizde kalıyordu kapı , kesin kapıyıda hurdacıdan filan almıştır . birbirimizi s*kiyoruz .
  23. tonymvelli

    Güncelleme

    güzel olmuş . modern duruyor.
  24. tonymvelli

    Gerçeklerden Sonra Boşluğa Düşmek

    ilk başta herkes öyle hisseder ancak daha sonraları özgür ve aydınlanmış hissedeceksin . bilinçli bir biçimde toplumu analiz etmek ve anlattıklarına içinden gülmek sana haz verecek. diğerlerinden farklı olduğun için egon boy göstermeye başlayacak ama çok basit ve amaçsız bir varlık olduğunu bildiğin için dengeleyeceksin. en azından bana böyle oldu.
  25. kendine haksızlık yapmış olursun . ölüm yaşamının son basamağı. bunuda en güzel şekilde deneyimleyip yavaş yavaş ölmelisin . bence böyle olması gerekir . aslında herşeyden vazgeçmek ne kadar kolaymış görmek istemiyormusun . bu güne kadar yaşadığın mutluluk , hüzün , zevk , acı , keder aslında hepsinin aynı şey olduğunu , aslında hepsinin kafa tasının içindeki sümük topunun olduğu gerçeğini somut bir şekilde görmek istemezmiydin . ben böyle düşünüyorum .
×
×
  • Yeni Oluştur...