Jump to content

ateistkız

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

ateistkız kullanıcısının paylaşımları

  1. ateistkız

    Evet Çıkarsa Maalesef Tayyip Kazanmıştır

    +1 Burda Tayyip'i ve Akparti'yi eleştirenlere bakın. Fındık kabuğunu dolduracak bir tane yorum göster bana, bundan sonra Ak Parti'ye oy vermeyeyim. Senin kötü diye nitelendirdiğin şeyi eleştiriyorsan, karşısına iyinin ne olduğunu göstermen gerekir, bunlar onu da yapmıyor. Ak Parti kötü, Chp iyi mantığıyla bu işler olmuyor. Akparti şu yönleriyle kötü, iyi yaptığı şeyler şunlar. Kötü yaptığı şeyler şunlar. Bunun alternatifinin de, kötü yönleri ve iyi yönleri şunlar diye bir planlama yapılması gerekiyor. Ör: 3.Köprüye karşı olan Chp'nin trafik sorunu için ne gibi projeleri varmış. Bunu kamoy
  2. ateistkız

    AKP Zihniyetiden Ülkeyi nasıl Kuratabiliriz?

    Söylediklerini bir de düzgün bir şekilde ifade edebilsen keşke. Birşeyler yazmak için birşeyler yazmışsın sadece. Nefretini sözlü olarak ifade edebilme cesaretin olmadığın için, burda düzgün olmayan bir şekilde ifade etmişsin. Onu da keşke düzgün cümlelerle ifade edebilseydin.
  3. ateistkız

    Başörtüsü Kamu'da Yasaklanmalıdır

    Birkaç seçim sonra kamuyu bırakın sokakta başı açık gezenin am.. koyacaklar. Bunlar hala, aynı saçma teraneleri tekrarlayıp duruyorlar. Sizdeki bu zekayı kuşa taksanız inanın o kuş uçmayı başaramaz. O derece vahim bir durumunuz var.
  4. ateistkız

    Evet Çıkarsa Maalesef Tayyip Kazanmıştır

    Ben kimim biliyor musun? Referandumda evet verecek olan ama aslında hayır çıkmasını isteyen bir Ak Parti muhalifi bir Ak Partiliyim.
  5. Hani bir laf vardır bilir misin? Komünizm parayı görünceye kadar, ateizm uçak düşünceye kadar, feminizm ise kocayı bulancaya kadarmış. Acab diyorum. Bu İsveç'in feministleri orada koca buldukları için mi seslerini çıkarmadılar?
  6. ateistkız

    Evet Çıkarsa Maalesef Tayyip Kazanmıştır

    Zekaya bakın : Evet çıkarsa Tayyip kazanmıştır. Hayır canım, bence Obama kazanmış oluyor.
  7. HDP'de zaten referandum da evet diyordu değil mi?
  8. http://www.milliyet.com.tr/sortlu-kadina-tekme-atan-saldirgan-gundem-2335934/
  9. Ortadoğuyu kana bulamış ve hiçbir şey olmamış gibi geri defolup giden Obama'nın Tayyip'i beceriksiz diye eleştirmesi ve sizin de bunu kanıt diye sunmanız bir aymazlık halidir.
  10. Nickimi: "referandumdaevetdiyenateist" diye değiştirmek istiyorum.
  11. Bu videolar eşliğinde yapıyorlar ama ;))
  12. ateistkız

    Bir ateistin HDP'yi desteklemesi

    Ateist : Tanrı tanımaz olarak lanse edersek, geriye kalan yaftalar sadece ve sadece ateisti ilgilendirir. Bizde şöyle bir yanılgı mevcuttur. Ateizm suyuna batırılıp çıkarılan herkesin biz aynı yöne bakmasını istiyoruz. Yok böyle bir düşünce. Kimisi sosyalist oluyor, kimisi faşist, kimisi Atatürkçü, kimisi koyu din düşmanı, kimisi liberal v.b ideolojilere sahip oluyorlar. Bunlarda kendi içlerinde çeşitli fraksiyonlara ayrılıyorlar. Herkes aynı gözle dünyaya baksaydı, tek tip ateist mevcut olurdu. Ama baktığımız zaman, hepsinin birbirinden farklı ve hatta birbirleriyle zaman zaman kavga bil
  13. ateistkız

    Doğu Perinçek AKP'li olduğunu itiraf etti

    Çok saçma bir mantık değil mi? Bugün hayır diyenlere baktığımız zaman, hangi siyasi partiler hayır demektedir. Kemalist, Ulusalcı Chp, Sosyalist, Kürtçü HDP, Bir takım milliyetçiler, MHP tabanındaki bir kısım diyelim. İslamcı Saadet Partisi, adını hatırlamadığım kadar diğer farklı partiler ve ideolojiler. Bunlar şimdi referandumda hayır dedikleri için, birbilerini destelemiş mi oluyorlar. Tabiki hayır. Perinçek'in mantığına göre, Tayyip iyi bir şey yaparsa onu destlerim, kötü yaparsa eleştiriririm. Adamın düşüncesi bu yöndedir. Peki çok basit bir soru sormak istiyorum. Perinçek
×
×
  • Yeni Oluştur...