Jump to content

None

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

None Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 19-05-1985

Profile Information

  • Location
    Neverland

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. None

    TANRI YOKSA, HİÇBİRŞEYİN ANLAMI YOKTUR

    Halbuki kimilerine göre öldükten sonra hurilerle geçireceği zamanı düşünmek hayatlarına oldukça anlam katıyor.
  2. None

    islamcılar neden sevilmez?

    Çünkü islam "benim gibi düşünmüyorsan senin yaşam hakkına saygı duymuyorum" demek.
  3. None

    Şapka ve Kıyafet Devrimi

    Zamanın solcularının Atatürk'ü gardrop devrimcisi diye küçümsediği olay. Şimdi hepsi senden benden Atatürkçü.
  4. None

    recep tayyip erdoğandan kurtulmanın hiç bir yolu yokmu?

    Dünyada ABD dahil yeni isimlerin farklı politikaları yoktur, değişen politikaların yeni yüzleri vardır. Trump gelmesi gerekiyorsa o gelir, Tayyip gitmesi gerekiyorsa gider. Bi tek Kılıçdaroğlu gelmesi gerekiyorsa gelemez, onu bile beceremez keMAL.
  5. None

    Can Dündar, Alman Sarayında düğmelerini ilikliyor!!!

    Cumhuriyet Gazetesi GYY görevi süresince M.K.Atatürk'ün kurduğu koca gazetenin imajını yerle bir etmiştir. Konu A haberi veya B haberini yayınlamaya cesaret etmesi değil, zaten bir kitle sahibi olmak için taraf olmak zorundasınız. Türkiye'de "AKP karşıtı olan herkes vatan hainidir" imajına bilerek/bilmeyerek müthiş katkıda bulunmuştur hatta son seçimlerinde türeyen nişantaşı solcuları oldukça sever kendilerini. Bkz: eski chpli yeni hdpli ünlüler.
  6. None

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Daha güzel anlatılamazdı, şiir gibi yazmışsın. Tebrikler.
  7. None

    BU AKP nerelerde BASARILI

    Ben Ekonomi mezunuyum, siyaset ve ekonomi hakkında konuşmayı, tartışmayı çok severim(dim) lakin dünyayı yöneten bir grubun olduğu aşikârdır. Bu güruh sizce orta doğu gibi bir bölgeyi kendi iradesine bırakır mı? RTE, Kılıçdaroğlu, Bahçeli, HDP bunların her biri birer projedir. Yazılmış senaryonun birer kahramanlarıdır. RTE dönem dönem(özellikle son zamanlarda) herşeyin kendi iradesinde olduğunu, artık kimsenin kontrolü ve denetiminde olmaması gerektiğini düşünmeye başladı ve farklı bir tutum içine girdi fakat bunun bedelini zamanla hepimiz ödeyeceğiz. Bu triplere giren son kişi Menderes'tir ve
  8. None

    Zina Eden Gençlere Ceza yoktur var diyen yalancıdır

    Tüm din alimleri Mutayı kabul etmekte yalnız sonradan yasaklandığını söylemekte. Hatta Ömer ve Ali'nin bunu doğruladığı ile ilgili sözler söylediği iddia edilir. Tabi kuş öldükten sonra yasaklamak lazım yoksa Nisa 24'ten yürüyüp parayı veren tuttuğunu öper.
  9. None

    Zina Eden Gençlere Ceza yoktur var diyen yalancıdır

    Yaptığın işin zina sayılmamasının yolu nedir? Nikah (günümüzdeki imam nikahı) veya Muta nikahı. İstediğin zaman alıp, istediğin zaman yol verdiğin biriyle zaten niye Zina yapasın? Nikahı kıydın mı evlatlığının karısına ile gömebilirsiniz. Bkz: Muhammed. Ayrıca hangi din hırsızlık yap, yalan söyle, önüne gelene saldır, g.tün açık gez diyor? Az mantık diycem aklı fikri belden aşağı olan bi adama zor gelecek.
  10. None

    Ateist biri müslüman olur mu?

    Cevap tam olarak bu. Ateistliği hayatımda ilk duyduğum insan gidip türbanlı bir kadınla evlendi evliliği boyunca oruç tuttu, namaz kıldı, aile ortamlarında agresif bir şekilde müslümanlığı savundu, bi ara hatta akpli de oldu, bu yaz eşiyle boşandılar ateist günlerine geri döndü. Din önce korkutur sonra inandırır.
  11. None

    Milliyetçilik saçma sapan bir şeydir

    Çözüm yok çünkü tarafı olan her topluluk yönetenler için bir kozdur.
  12. None

    Zina Eden Gençlere Ceza yoktur var diyen yalancıdır

    Ya bu adamın niye aklı, fikri ufacık s.kinin üstüne kurulu?
  13. None

    Milliyetçilik saçma sapan bir şeydir

    İlla milliyetçi olacaksam gibi farazi bir cümlenin sonunda verdiğim bir örnekti sadece. 500 yıl öncesiyle övünürken Dünya'nın 50 yıl gerisinde kalmayı önemsemeyen milliyetçi kafayı seviyorum.
  14. None

    Milliyetçilik saçma sapan bir şeydir

    Milliyetçilik bir hastalıktır. Hem de milliyetçi olmayanları devlet düşmanı, vatan haini görecek kadar ciddi bir hastalık. Dünya bulunduğun çevreden ibaret değil dostum, illa milliyetçi olacaksam 3 yaşında ki çocuğa tecavüz eden, sadece ve sadece gücün yanında saf tutan ve bu güç anasını s.kse ses çıkarmayacak bi toplum ve ülkenin milliyetçisi olacağıma İzlanda milliyetçisi olurum.
  15. None

    "Sizin yüzünüzden melekler derse girmiyor"

    Şu Dindarr'a biri amerikan filmlerini izlemeyi bırakmasını söylesin. Adam burada savunduğun kitabı senden çok okumuş, ilimini, bilimini araştırmış dinlerin yalan olduğunun farkına varmış ve sen bu adamların karşısına çıkıp "mesela şöyle olabilir" ile başlayan cümleler kurup g.tünden uydurduğun disney channel hikayelerinle yorum yapıyorsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...