Jump to content

TiberSeptim

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

TiberSeptim Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. İşte iki yüzlü ve cahil bir muhafazakar daha. Yaz aylarında bikini ile güneşlenen turistlerin arasında hiç rahatsız olmadan çalışır, bir güzel parasını kazanır, hatta eline fırsat geçse muhtemelen her türlü haltı da yer ama sayesinde ekmek yediği insanların arkasından da üç kuruşluk aklıyla ''sapık, kafir, ben hepsini biliyorum zaten'' diye atıp tutar. Öyle profiline Allah lafzı koymayla sosyal medyada Allah, Peygamber sevgisi paylaşımları yapmakla samimi dindarlık olmuyor. Batılara sayıp sövmeden önce git gözünü haram kabul ettiğin şeylerden sakınabileceğin bir iş bul kendine.
  2. İslami kaynaklarda son anda edilen Tevbe kabul görmüyor ve imanın da samimi olması gerekiyor, yani inanmadan bir şehadetle İslamın Tanrısını kandırmak mümkün değil. Ama merak etme bir Tanrı varsa dediğin gibi milyarlarca yıldızın gezegenin arasında bir homo sapiensi Arapça bir sözü söylemedi diye sonsuz bir ateşe atmaz.
  3. TiberSeptim

    Deprem'in İslami Açıdan Yorumlanması

    2005 Ağustosunda Katrina kasırgası ABD'yi vurduğunda Türkiye'deki bir kısım muhafazakarlar sele teslim olan New Orleans'ın görüntülerini büyük bir keyif içerisinde izliyordu. İşin aslında ölenlerin ve evsiz kalanların büyük bir kısmını varoş mahallelerde yaşayan zenci Amerikalılar oluştursa da birileri için bu çok açık bir şekilde kafir Amerikalıların Allahın gazabına uğramasıydı. Aradan çok geçmeden Ekim ayında Pakistan'da büyük bir deprem meydana geldi ve çoğunluğunu başını örtmeden dışarı kaçmayı bile aklına getiremeyen Müslüman Pakistanlı kadınların oluşturduğu 80 binin üzerinde insan haya
×
×
  • Yeni Oluştur...