Jump to content

Cercis Hz Circis

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    280
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Cercis Hz Circis Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.590 profil görüntüleme
  1. Osmanlı padişahlarının hiçbirinde müslümanlık alameti yoktu. islam dini osmanlı için siyasi birlikteliği sağlamak için kullanılan bir araçtı. Günümüzde nasıl ki islam amaç değil bir araçsa, bir yerlere ulaşılmakta kullanılıyorsa, Osmanlı döneminde de, Emevi ve Abbasi dönemlerinde de böyle bir araçtı islam. İstanbul'u fetihten sonra Osmanlı, islami bir renk aldı ve yoluna böyle devam etti ama boyanın son kat cilasında hep Bizans kültürü vardı. Flag of constantinople, Banner of constantinople görsellerindeki bayrak ile Türkiye bayrağı aynı zaten. Bunun dışında Konstantinopolis'e İstanbul demey
  2. Cercis Hz Circis

    Melih Gökçek Hilmi Güler telefon görüşmesi

    Melih Gökçek'in başına gelen musibetler Cübbeli Ahmet'in Melih Gökçek'e beddua etmişliğinden olabilir. Cübbeli Ahmet, Melih Gökçek'e ramazanda özel beddua etmişti hatırladınız mı? Cübbeli Ahmet'in başka bir bedduasında Mehmet Okuyan'ı tarif ederek allah'a, ümmetin itikadını bozan adamların imkanlarını iptal eyle demişti. işte o beddua da tutmuştu.
  3. Cercis Hz Circis

    Sümük-ü Şerif

    Cübbeli Ahmet'e göre Allah kafirlere benzemeyin, meyletmeyin, onları dost edinmeyin buyurduğu için yılbaşını kutlamak, yılbaşına özel işler yapmak kafirlere meyletmeye girer. Sanki isa yaşadı da isa'nın gerçekten doğum günü. Kırk tane vitamin hapından daha tesirli zikir satıyor, cennette köşk satıyor, muhammed'i gösteren terlik satıyor bu kafirlere meyletmeye girmiyor çünkü kâfirler insanları aldatmıyorlar. Cübbeli Ahmet'in sattığı terliği giydik diyelim, rüyayı da gördük maşallah, peki rüyada gördüğümüzün muhammed olduğundan nasıl emin olacağız? Hile yapıp bize muhammed diye başkasını kakalam
  4. Cercis Hz Circis

    münafıklık nedir?

    Müşrik putperestler Muhammed'e demişlerdi ki; 1 yıl sen bizim ilahlarımıza ibadet et, sonraki 1 yıl biz senin ilahına ibadet edelim, ortada bir yerde anlaşalım. Yani sen bana, ben sana. Siz bize sonraki yıl biz size ama önce siz bize. Daha sonra kim kiminkini beğenirse çoğunluğu sayarız ve beğenisi az olan azınlık, çoğunluğunkine doğru eğilmeyi kabul ederek memnun olacak ve taşkınlık yapmayacak bundan sonra. Müşriklerin bu fevkalade teklifini Muhammed kabul etmedi ve oturdu kafirun suresini yazdı. Baştan sona kadar HAYIR ayetleriyle dolu bir sure böyle yazıldı. Müşriklerin "ben sana, sen bana,
  5. İbni Haldun şeriatli hükümetlerden korktuğu için şeriate dayalı devleti eleştirmiş olabilir. İbni Haldun laiklik destekçisiydi anlamına gelmez bu.
  6. Cercis Hz Circis

    Mehir vizite ücretimidir?

    erkek bir peygamberi aracı edinerek kadınlarla uğraşamazsınız. allah bunu nasıl bilmez? kadınların halinden kadın bir peygamber olsaydı anlardı. muhammed araplarda kerhane kültürü olmasını istemediği için çok eşliliği islama sokmuş ama böyle de olunca, her 4 karı alan adamların evleri kerhane'ye dönüşmüş.
  7. Cercis Hz Circis

    Kabe'nin içindeki testiler

    Kabe'nin içinde metal zemzem testileri var deniliyor. 9 tane zemzem testi metal ise oradaki metal'in ilk işlenme tarihine bakılarak kabe'nin yaşı hakkında sağlam kanıt edinilebilir.
  8. Cercis Hz Circis

    Ol deyince kainatı Yaratan tanrı

    allah, muhammed'in kendi sapkınlığını düzeltmek için yıllarca uğraştı. allah duha 7.ayette muhammed'e seni sapmış bulup düzeltmedi mi demiştir. sapmış demek olan arapça dâllen, türkçe'ye dalâlette olmak şeklinde çevirmekten korkanlar, arapça dâllen'i, türkçe'ye "şaşırmış" kelimesiyle çevirmişler. ol demekle olunabilseydi, muhamed'i ömrünün yarısından fazlasını ki bu yıl olarak 45 yıl eder, peygamberinin yarı ömrünü dalâlette geçirmesine göz yummazdı.
  9. Cercis Hz Circis

    Kan Grupları

    En eski kan grubu 0 grubudur. 0 grubu avcı, A grubu çiftçi, B grubu göçebe, AB grubu modern ve son gelişen kan grubudur.
  10. Cercis Hz Circis

    Ateler evde kalacak :)

    Beyin fonksiyonları normal çalışan bireyler doğurmak için ateist ile nonteist çiftleşmesi yeğdir ama TC koşullarında nerden bulacaksın bunlar? Bulamayanların ateist erkek ile müslüman kadın evliliğinden doğan çocukları oluyor ve anne yakınlığı nedeniyle bu çocuklar hafif müslüman oluyorlar. iyi mi, kötü mü, bilmiyorum ama zararsız bir çoğalma yöntemi denebilir.
  11. Cercis Hz Circis

    Minarelerde Neden Paratoner Vardır?

    Allah dilediğine yıldırımla çarpar ayetindeki ifadenin gerçekleşmesini paratoner bozuyor. Bu defa şeytan masum. Camilerdeki paratonerler, allah'ın dilediğine yıldırımla çarpmasını engelliyor. Tepesinde veya minaresinde paratoner varken camiye yıldırım çarpmayacağına göre paratoneri camiye kim taktıysa odur sorumlusu, şeytan değil. Allah yıldırımı istediğine çarptırır ayeti, işe yaramaz âtıl bir ifade oluvermiştir ve Rad 13 nesh edilmiş ayetler arasındadır, değilse nesh edilmelidir. Yıldırımlar gönderir dilediğini yıldırımla çarpar demek, 9 yaşındaki bir çocuğa, ekmek kırıntılarına ayağınla bas
  12. Cercis Hz Circis

    CHP'den Kürt Sorununa

    Yeni anayasa'da Kürt dili ve Kürtçe eğitim hakkı tanınmalıydı ama malesef yine yok. Türk isminin "töreli - töre sahibi" anlamına geldiğinin en yakın benzeri Kürt isminin kökeninde vardır. Kürt ismi Medce ve Farsça "gord - qord - kahraman" isminden türemiştir. Kürt ve Türk insanları, Süleyman Demirel'in kardeş devlet ünvanı verdiği Azerbaycan'dan daha yakındır ve daha samimidir. Bu samimiyeti değersizleştirerek, birbirimizi ezmeden yaşabileceğim gerçeği kimseye inandırıcı gelmediği sürece akp islamı kullanarak kârlı çıkan taraf olmaya devam edecektir.
  13. Cercis Hz Circis

    Richard Dawkins: Elitizm ve Oy Hakkı

    Aysun Kayacı'nın dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz dediğinin USA yansıması.
  14. Cercis Hz Circis

    Firavunlar... Firavunlar...

    Yahudi başka israiloğulları başka fikri saçma hatta fetö ağzı. Yahudiler israiloğulları değildir stv dizilerinden bir replik aynı zamanda.
  15. Amenhotep ve diğer Firavunlar hepsi sağlıklı beslenen titiz insanlardı. Fit vücutları vardı, şişman değildiler koşabilirdiler. 3km'yi 15 dakikada koşamayanı firavun yapmıyorlardı vücutları karnı aç musa'dan daha pekti. Firavunlar hastalanmazlar söylencesi yayılmıştır çünkü gerçekten hastalanmazlardı hatta Firavunlar tuvalete bile çıkmazlarmış denilir ama gizli bir tuvaletler vardıysa, kimse görmeden orayı kullanmışlardır. Allah Firavunlara bir baş ağrısı bile vermemiş ki onları cennete koymak zorunda kalmayayım diye. Allah sevdiği kullarına verir dertleri, çileyi, kederi ve illet hastalıkları
×
×
  • Yeni Oluştur...