Jump to content

HzBonobo

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne HzBonobo kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Şahsen ben ateist olduğunu düşünmüyorum. Bence kendisi şizofrendi. Şu şekilde gelişmiş olabilir

    Çocukluk yılların da sorgulayan bir çocuk olmuştur. Tapılan putlar ona saçma geldiği için bu tarz bir tanrıyı kafasın da o yaşlar da yaratmış olabilir. Dedesi de tek tanrılı bir dine mensup olduğundan dedesinden duyduklarını kafasın da oluşturduğu bu tanrıyla birleştirmiştir. Gençlik yılların da bazı derneklere üye olduğunu da biliyoruz. Benim kanımca parayı çok seven biriymiş , kendinden yaşça büyük Hatice'yi alıp servetine konması bunu kanıtlayabilir. Buna mukabil iktidar hırsının da olduğu çok açıktır.  

    Kuvvetle muhtemeldir kafasın da yarattığı tanrıya 30 lu yaşlarının ortasında iyiden iyiye inanmış , 40 yaşına geldiğin de ise Cebrail ismini verdiği melek halüsinasyon görmüştür. Buna mukabil her başı sıkıştığın da , canı kadın çektiğin de veya savaşlar için ( ki evde ki misafiri kibarca kovmak için bile ) bkz : Ahzap, 33/53 , cebrailden geldiğini iddia ettiği vahiyleri kullanmıştır.

    Günümüze gelirsek , şeriat ( ki buna Allah'ın yasaları derler , amma ve lakin tamamen Muhammed'in kendi çıkarları doğrultusunda uydurduğu devlet yönetim şeklidir ) yüzünden Suudi Arabistan'da , Afganistan ve diğer İslam ülkelerin de kadınlar hala hayvan statüsündedir , Hristiyanlar hala vergi ödemektedir. Hiçbir islam ülkesi gösterilemez ki orada zulum , haksızlık , pislik , insan aklına hakaret olmasın. Kadınların araba kullanmasından , ölmüş kadınla iki saat içinde cinsel ilişki yaşanabileceğine kadar aklınıza gelebilecek her türlü çağ dışı yaklaşım bulunmaktadır. 

    Sonuç :  Eğer islam Allah'tan ve iddia edildiği gibi insanlığı kurtarmak için gelmişse çağ dışı hiçbir şeyin bulunmaması gerekirdi. İnsan haklarına karşı hiçbir ihlal içermemesi gerekirdi. Kertenkeleleri öldürmeyi emreden ve öldürene sevap yazılacağını iddia eden , köpekleri ( ki köpekler günümüz de otizm tedavisi için dahi kullanılmaktadır ) bile lanetleyen , erkekleri kayırıp yalnızca kadın ve hayvanlarla uğraşan bir tanrı asla mantıklı değildir , olmamıştır ve olmayacaktır. Sorgulamadan inananlar , çocukluktan beri beyni saçma sapan zırvalar ve efsanelerle dolduran nesiller olduğu müddetçe korkarım ki bu islam belası ile insanlığın başı daha çok belaya girecektir.

     

    Saygılarımla,

     

    HzBonobo

×
×
  • Yeni Oluştur...