Jump to content

Üçüncü Görüş

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    347
  • Katılım

  • Son ziyaret

Üçüncü Görüş kullanıcısının paylaşımları

  1. Kadın düşmanı oldukları halde bunu dürüstçe söyleyemeyen İslamcılar bazı saf kadınları kandırabilmek için kadını kibarca aşağılama metodunu kullanırlar. "Efendim kadın fıtratı gereği narin, duygusal, zayıf..." genelde kadının şahitliğinin yarım sayılması saçmalığını savunmak için bu salakça sözleri sarfederler. Halbuki Kuran'da ilgili şahitlik ayetinde açıkça biri unutursa diğerleri hatırlatsın diye iki kadın şahitlik yapmalıdır diyor. Yani düpedüz kadının gerizekalı, eksik akıllı olduğunu iddia ediyor. Dahası bu ayetin hikmetini(!) açıklayan ilgili Buhari hadisinde de açıkça kadının
  2. Üçüncü Görüş

    Türkiyenin %50'si Atatürkçü!

    Koskoca bir yalan. Bu ülkenin yüzde 60'ı bir kere Atatürk düşmanıdır.
  3. https://www.google.com.tr/amp/www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-pyd-yetkilisi-konustu-esadla-ittifak-uygulanabilir-1713949/amp/
  4. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Var işte doğacak çocukların zekasını ve sağlığını kötü etkiliyor.
  5. PKK cenazelerini görünce nasıl da rahatsız oldu hümanist-solcular. Bazı salak CHP'liler de hem Atatürk olsaydı bir şehit için Suriye'yi yakardı diyor hem de bizim orada ne işimiz var diyor. Bu ülkenin AKP, MHP, HDP seçmeni gibi CHP seçmeni de koyundur.
  6. Üçüncü Görüş

    Atatürk'ü kökten silme girişimleri.

    Tarihi MEB kitaplarından öğrenen birisi süzme salaktır zaten.
  7. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Ben varken neden dildoya ihtiyaç duysun ki? Eğer karım kendi cinsine de ilgi duyuyorsa bu onun suçu mu? Yumuşak, pürüzsüz bir kadın cildi hoşuna gidiyordur. Kendini bu yönden de tatmin etmek istiyordur. Burada benim yapabileceğim bir şey yok. Belki de ayak fetişistidir. Küçük, yumuşak, bakımlı ve güzel biçimli bir ayak hoşuna gidiyordur. Olamaz mı? Herhalde hiçbir kadın erkeklerin kıllı, kocaman ayaklarından hoşlanmaz. Hoşlananlar varsa da çok küçük bir azınlıktır.
  8. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    İyi de bir insan kendi cinsinden de hoşlanıyorsa bu yönünü de tatmin etmek istemez mi doğal olarak? Zararı bana verir. Gururum çok incinir, çok koyar bana doğal olarak. Hangi sağlıklı erkek karısının başka bir adamın altında yatmasından, terinin başka bir erkeğin pis teriyle karışmasından rahatsız olmaz?
  9. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Eşim bana başka bir kadın önerse onunla hemen boşanırım. Ben öyle Sibel Üresin gibi kadın gavatlarla birlikte olmam. Ama karımı bir kadınla paylaşmayı gavatlık olarak görmüyorum. Sonuçta bir bayandan ne gibi bir zarar gelebilir? Ben başka bir kadınla birlikte olsam karımın beni kıskanması gerekir. Çünkü ikisi de aynı cinsten olduğu için "Acaba benim ondan bir eksiğim mi var" diye düşünür. Aynı şekilde karım başka bir erkekle birlikte olsa ben de öyle düşünür ve doğal olarak kıskanırım. Ama bir kadınla birlikte olduğunda durum farklı. Çünkü bu durumda benim yapabileceğim bir şey
  10. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Hayır. Grup yapmam çünkü o zaman karımı aldatmış olurum. Ama karım bir kadınla birlikte olursa ben bunu aldatma olarak görmem. Ancak bir erkekle birlikte olursa o zaman aldatmış sayılır benim için.
  11. Üçüncü Görüş

    Aile ile tüm bağları kesmek

    İşte bu ya. Aynen katılıyorum yazdıklarına. Lanet olsun aile denen kavramın varlığına! Keşke bu aile kurumunu tamamen ortadan kaldırmanın bir yolu olsa... Her devlet en azından lise çağına gelen çocukların aileden uzak bir şekilde yaşamaları için ücretsiz barınma beslenme giyinme ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamalı. Bu proje gerçek olursa o zaman görün bakalım nasıl sağlıklı ve kaliteli nesiller yetişiyor.
  12. Üçüncü Görüş

    Aile ile tüm bağları kesmek

    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin yurtlarında ücretsiz kalabilir miyim acaba? Kalabiliyorsak eğer ne gibi şartları var imkanları neler bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
  13. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    20 yaşındayım. Toy sayılır mıyım bilmem. Yani hiç böyle bir durum yaşamadım ama hayal ettiğim zaman hiç kıskanasım gelmiyor. Kadın sonuçta bu ondan ne zarar gelebilir ki? Ama başka bir erkeğin pis vücudu benim sevgilim/karımla temas ederse o zaman tabi ki cinnet geçiririm.
  14. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Benim bir arkadaşım, oğlum ya da herhangi bir yakınım gay olsun istemem. Gaylere saygı duymuyorum. Benden ırak olsunlar da ne halt ediyorlarsa etsinler. Ama lezbiyenlere saygım sonsuz. Hatta karım biseksüel olursa bundan hiç rahatsızlık duymam. İsterse beni ihmal etmediği sürece bir kadınla da birlikte olabilir. Hiç kıskanmam.
  15. Üçüncü Görüş

    Kuzenle sevişme sapıklığı

    Yapma ama lezbiyenliğin neresi mide bulandırıcı aksine muhteşem bir şey.
  16. Bahçeli bence bir ipne. Ona şantaj yapıyor olabilirler.
  17. Alparslan Türkeş Atatürk düşmanı Necip Fazıl'ı kürsüye çıkartıp Ülkücülere alkışlatıyor. Bu da Kadir soytarısına yazdığı mektup:
  18. İnsan önce kendi soyuna bakar, ondan sonra Alevilere hakaret eder. Şerefsiz herif. Hele bir hayır çıksın o zaman hep birlikte bu aşağılık partinin tarih oluşunu zevkle seyredeceğiz.
  19. Bahçeli'nin 'kılıç artığı' ifadesi Meclis'te tartışma yarattı Bahçeli'nin 'kılıç artığı' ifadesi Meclis'te tartışma yarattı 02 Mart 2017 - 17:51:14DHA Nursima KESKİN/ ANKARA,(DHA) - TBMM Genel Kurulunda, Devlet Bahçeli'nin Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye karşı 'kılıç artığı' ifadesini kullanması tartışma yarattı. Bahçeli'nin bu sözlerini CHP'li Tahsin Tarhan "Kılıç artığı terimi Aleviler için kullanılan faşist bir terim" diye yorumlarken MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta ise " Bu ifade Alevi kardeşlerimize karşı kullanılmış değildir ve onlara b
  20. Üçüncü Görüş

    Aile ile tüm bağları kesmek

    Annem kapalı ama öyle çarşaflı pardesülü falan değil. Aslında kapalı olması sorun değil ama Atatürk düşmanı olması büyük bir sorun benim için.
  21. Üçüncü Görüş

    Aile ile tüm bağları kesmek

    Bir yandan da benden vazgeçemiyorlar. Yarın öbür gün evleneceksem olsam nasıl bu insanları ailem diye tanıtacağım diye düşünüyorum. Çok utanıyorum. Atatürk benim hassas noktam. Onu sevmeyen birini ben adam yerine koymam. Onlar Atatürk'e hakaret ettikçe ben onlardan daha çok soğuyorum ve daha çok utanıyorum.
  22. Daha önce aileme İslam'a inanmadığımı söylediğimde hiç hoş şeyler olmadı. Son derece gergin ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Annem ağlıyordu bazen de. En sonunda tekrar Müslüman oldum diye yalan söylemek mecburiyetinde kaldım. Ancak sıkıntılı süreç devam ediyor. Çünkü ailem çok yobaz, gerici ve cahil. Her gün Atatürk'e küfrede küfrede içimde onlara karşı beslediğim son sevgi kırıntılarını da bitirdiler. Artık onlardan utanıyorum ve iğreniyorum. Bu kadar cahil, niteliksiz bir anne babadan çıktığım için kendimden de utanıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Üniversiteyi bitirip me
  23. Böyle agnostik ya da ateist gibi gözüküp bir dine hayran olan sahtekar tiplere uyuz oluyorum. Bu ahlaksız, yalancı, sapık ve gerizekalı kadın bal gibi de Müslüman, ama dürüstçe ben Müslümanım diyemiyor. Agnostik takılıp aynı zamanda İslam denilen Arap dogmasına toz konduramıyor. Kıçını yırtıyor bu çöl yağmacılarının yazdığı vasat kitabı savunmak için. Müslümanlar da bu kadını gösterip "ateistler bakın gördünüz mü bu kadın sizin gibi değil bizim dinimize hayran" mesajı veriyorlar. Delikanlı gibi çık ben Müslümanım, Muhammed'e aşığım de. İnsanları aldatma.
  24. Şimdi ben bu başlıkta Türk ateistlerine sesleniyorum. HDP'liler falan yazmasın yani onları kale almıyorum. Her insan ateist olabilecek düzeyde olamayacağına göre bazı insanlar için din gereklilik olabilir. Biz Türk ateistleri de İslam, Hristiyanlık ve Musevilik denilen ilkel Yahudi dogmalarına karşı atalarımızın dini olan Tengrizm'i savunmalıyız. Gerekirse bu dini yeniden yorumlarız. Hatta bazılarımız fedakarlık yapıp bu dini benimsemiş numarası yapabilir. Sembolik de olsa Tengrizm biz Türk ateistlerinin dini olmalı. İnanmayacağız tabi ki ona da ama en azından "bir dinim olsaydı
×
×
  • Yeni Oluştur...