Jump to content

Sonradanolma

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Sonradanolma Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Sonradanolma

    Kürtleri sevme zorunluluğu ve baskısı

    Hiena bir kürt olarak söylediklerinin çoğunluğuna katılıyorum.Birçoğuna şahit olmuşluğum vardır.Sen ne kadar nefret ediyorsan bende o kadar nefret ediyorum böyle insanlardan.Ama kürt oldukları için değil insan olamadıkları için.Ama buda bir ırka ait özellik değil bence.Birgün Güneydoğuya yolun düşerde içlerinde bir zaman kalırsan azda olsa fikirlerin değişebilir .Bu saydıklarının zıttı olanda çoktur emin olabilirsin.
  2. Sonradanolma

    "Evet",kuran da yazıyormuş..

    Adam yöntemi biliyor,din ile insanları nasıl uyutacağını biliyor.Eline alıp okuduğu kuran için bu adama tapan insanlar tanıyorum,Halbuki ne okuduğunu ne kendi nede karşışındakiler anlıyor!
  3. Sonradanolma

    "Evet",kuran da yazıyormuş..

    C.Baskanına bak!! Sanane be adam ahiretimi tehlikeye atıp atmamam benim sorunum SANANE!. ' HAYIR. '
  4. Sonradanolma

    "Evet",kuran da yazıyormuş..

    Kuranda yazıyorsa biz Hayır diycez demek ki:)
  5. Sonradanolma

    Tayyip İti Neden Başarılı?

    Ben Tayyip'i başarılı bulmuyorum ona körü körüne bağlananlarda sorun.Dikkat edin bir Akp'li ile siyasette hicbir zaman başedemezsiniz.Tayyip'in kötü bir yönetici olduğunu hiçbir zaman kabullenmezler kabullenmek istemezler.Bunlardan bazıları menfaat ağırlıklı bakar bazılarıda din ağırlıklı.Sonuç olarak Tayyip iyi olur bizde kötü.
  6. Evet oyle.En azından bu şekilde tepki görünce idrak edebilen insanlar var.Bazılarıda bunların tersi var sen soyledikçe üste çıkmaya çalışırlar.:)
  7. Mantıklı insanlar olmadığını düşünüyorum.Geçenlerde bir arkadaş muhabbet esnasında Atatürk'e olan kinini dile getirmek için küfürlü konuşmaya başladı .Bende lider gördüğü sahısı kastederek sövsem hoşuna gider mi diye uyarınca bozulmuş bir tavırla gitmez dedi ve o günden sonra yanımda Atatütk hakkında konuştuğunu görmedim.
  8. Sonradanolma

    Atatürk düşmanı değilim yavşaklığı

    İnsanlardaki şu mantığı anlamıyorum.Atatürk'e düşman olmakla nereye varacaklarını düşünüyorlar acaba.?Düsmansan düsmanlığın içinde kalsın.Atatürk'e karşı cephe almakla ne geçecek ellerine .Yaptıklarının daha iyisini yapacak olan varsa buyursun gelsin.Laf değil icraat olsun biraz.
  9. Sonradanolma

    Babamdan Nefret Ediyorum.

    Celal Şengörün bir sözü aklıma geldi ''Hiçbir tarihi karakteri aşağılayan adam akıllı bir adam olamaz '' diye katılıyorum bu söze.Baban hakkındada boyle konuşman hoş olmamış bence .O dilediği gibi düşünsün sende dilediğin gibi düşün.Zorla güzellik olmuyor .
  10. Sonradanolma

    Ülkemizde ki en büyük sorun sizce nedir?

    Siz memnun olmayabilirsiniz ama emin olun memnun olanda çok .Kuran okuyan cumhurbaşkanımız var diye seviniyorlar.Hayır şunu anlamıyorum o şahsın okuduğu kuranın vatandaşa ne faydası var.Körü körüne bağlanmak nedir.
  11. Sonradanolma

    Ülkemizde ki en büyük sorun sizce nedir?

    Ülkenin en büyük sorunu bence yukarıdaki bir arkadaşın söylediği gibi koyun olmak.Siyaset adamı Malum şahıs çıkar kamera karşısında kuran okur taraftarları nerdeyse tapacak düzeye gelir.Çaldığını ise kimse görmez.Kendileri saraylar yatlar katlar derken millet sefalet içinde hala fanatiktir.Düşünemiyoruz...
  12. Sonradanolma

    Bir Gün Herkes AKP'li Doğacak

    Güzelmis:)
  13. Sonradanolma

    Sonraki seçimde oy kullanmayacağım

    Canımdan olacağımı bilsemde yine o sandığa gider oyumu kullanırım.Akp'ye kalmasın oyum.Sende oyle yap bence.
×
×
  • Yeni Oluştur...