Jump to content

Has Kemalist

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Has Kemalist Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

720 profil görüntüleme
  1. Bazı şerefsiz, iki yüzlü, kancık insanlar Atatürk'e olan kinlerini açıkça kusamadıkları için onun yerine kemalistlere ya da İsmet İnönü'ye söverek kendilerini rahatlatırlar. Özellikle AKP çok sık kullanır bu stratejiyi. Atatürk yerine İsmet İnönü'ye söverler. Ama aslında asıl büyük düşmanları, asıl kin duydukları kişi Atatürk'tür. Bu tür yavşak, iki yüzlü Atatürk düşmanları "Biz Atatürk düşmanı değiliz, yalnızca onun putlaştırılmasına karşıyız" diye kıvırırlar. Elbetteki bu koskoca bir yalandır. Bütün AKP'lilerin ve HDP'lilerin hayatta en çok nefret ettikleri kişi Atatürk'tür.
  2. Has Kemalist

    Türkiyenin %50'si Atatürkçü!

    İşte senin gibi Atatürk düşmanları da ben Atatürk'e düşman değilim, sadece kemalizme düşmanım diye kıvırıyor.
  3. Has Kemalist

    PKK ve FETÖ evet diyor!

    Atatürk düşmanı olmadığını iddia eden salak bir AKP'li daha.
  4. Has Kemalist

    Referandum yapılsa, hangi bayrağı seçerdiniz?

    Tabi ki soldaki. Zaten bildiğim kadarıyla Atatürk ay yıldızlı yerine bu bayrağı kabul etmek istemişti ama ömrü yetmedi.
  5. AKP'liler gibi Kürtçüler de biz kemalistlerin düşmanıdır. Berkin Elvan da basit bir Kürtçüden başka bir şey değildi.
  6. Sen de iyice gözümden düştün bu iletinle. Ben de seni vatansever birisi bilirdim. Resmen PKK'dan hiçbir farkı olmayan Kürtçü, Türk düşmanı bir örgütü savunuyorsun. Zaten Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve Doğu Perinçek gibilerin de hiçbir farkı yok HDP'lilerden. Hepiniz komünizm popülerliğini kaybedince kemalist gibi gözükmeye başladınız. Samimiyetinize inanmıyorum. Kemalizmin sol bir ideoloji olmadığı da son derece açık. Atatürk'ün hiçbir zaman komünizmi hedeflemediği belgelerle sabit.
  7. Atatürk'e düşman olanlar yalnızca dinciler değildir. HDP'liler de Atatürk'ten nefret ederler. Berkin Elvan da mesela bir Atatürk düşmanıydı.
  8. Has Kemalist

    "Avrupa İslam'a hamiledir"

    Ben de onu kastettim zaten. İran, Rusya, Çin, Japonya falan.
  9. Said-i Kürdi'nin bu sözünü eminim birçoğunuz duymuşsunuzdur. Tam da nokta atışı yapmış. Bence bu Said çok cahil olmasına rağmen zeki bir insandı. Günümüzde olan da bu. Avrupa boğazına kadar İslam bataklığına saplanmış durumda. Ha boğuldu ha boğulacaklar. Ama bence bu çok iyi oldu. Sonunda bu batı tabusu yıkılacak. Artık medeniyet merkezi batı kabul edilmeyecek. Doğu gümbür gümbür geliyor.
  10. Has Kemalist

    Liberalizm ve Din.

    Atatürk karma ekonomiden yanaydı.
  11. Has Kemalist

    Liberalizm ve Din.

    Liberalizmin de komünizmin de sosyal demokrasinin de canı cehenneme. Yaşasın kemalizm!
  12. İşte bu dahiyane icat sayesinde artık peçeli kadınlar dışarıda rahat rahat yemek yiyebilecek.
  13. Yoksa siz de hala Kemal Kılıçdaroğlu'nu Atatürkçü ya da kemalist sananlardan mısınız? Kılıçdaroğlu pek çok yerde Atatürkçü olmadığını itiraf etmiştir. Mesela şu: Başka bir yerde de bizim partimizle Atatürk'ün CHP'si arasında dağlar kadar fark var demişti ama şu an o videoyu bulamıyorum. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk ilkelerini benimsediğine dair en ufak bir belirti var mı? Kılıçdaroğlu'nun Atatürkçü olmadığı zaten gizli bir şey de değildir aslında. Ama ben Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'e karşı içinde zerre kadar sevgi beslediğine de inanmıyorum.
  14. Şu an izlemek için müsait değilim. Che Guevara'nın çantasından Nutuk çıktı falan o tarz yalanlar mı?
  15. Hele şu programdaki iki rezili unutamıyorum. Atatürk'ün ateist olduğunu inkar edebilmek için akla karayı seçmişlerdi. Sonucunda da tabi rezil olan gene biz olduk. Bunu izleyen yobazlar kıçlarıyla güldü doğal olarak. Atatürk ateistti kardeşim şunu bir kabullenin artık.
×
×
  • Yeni Oluştur...