Jump to content

ByKayra

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    104
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ByKayra Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. ByKayra

    Yaratıcı Varmıdır?Olmasımı Gerek?(Uzun Olabilir)

    Sen neden bu kadar ırkçısın?
  2. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Eğer bir kez olsun hüküm vermeden sadece yazdığımı anlarsan, Arapların yada İngilizlerin argümanlarını değil benim ne dediğimi anlarsın. Bu arada seni kimler sonsuza kadar cennet yada cehennem gibi şeylerle kandırmışsa bu senin eksikliğin, bana bunları sürekli yönelterek, saflığının üzerini örtemezsin.
  3. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    İnanmanın içini çok sığ doldurmuşsunuz. İnanç bir ağacın dalı gibidir, sen algıladığın anlamları bir dal olarak izah edip ''ağacınız bu'' diyorsun. Halbuki sen sadece insanların isimlendirip, tanımladığı bir dala odaklanmış, bütünün tamamını ona göre şekillendiriyorsun. Uzun lafın kısası inanmadığın için ne ceza ne ödül almazsın. İnanıyor olsan da aynı şeyler geçerlidir.
  4. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Gayipten vahiy mi alıyorsun? Benim inancımı kelimelere dökmekten vazgeç, kendi kendine uydurup yazmayı bırak.
  5. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Çok güzel izah etmişsiniz. Teşekkürler.
  6. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Kendi kendine bir fikir öne sürüp, bir yanıt alıp ''sonsuza kadar yakılmak'' sonra da hakaret ile argümanlarını doğrulatma çaban çok acizane. Seninle tartışmak isterdim ama hangi bir sapkın fikrini ele alıp, yanıt vereceğimi bilemiyorum. Her iletin ayrı bir saçmalık, her verdiğin yanıt farklı bir çelişki.
  7. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    1- Ben burada tartışmak istediğimi ifade etmedim. 2-Sana ben soru sorup yanıt alma peşine düşmedim 3-Foruma üye olduğum ilk gün , ilk yorumumda direkt saldırmaya başladın 4- Ben ısrarla kendi fikirlerimi ifade etmeye çalışırken, fikirlerimle alakasız şeyler yazarak bana karşı düşmanca yaklaşmayı misyon edinmiş olduğun kanaatine vardım. 5-Sen samimi değilsin, karşında ki insana güven vermiyorsun. 6- Aynı inanca sahip olmamıza gerek yok, insan olan karşısındaki kişinin fikirlerine saygı duyar, Sen bu şekilde saygısız olursan, insanların gözünde saygınlığını kaybedersin
  8. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Bakış açın böyle, senin gerçeğin, seni ilgilendiren, beni ilgilendirmeyen...
  9. ByKayra

    Yaratıcı Varmıdır?Olmasımı Gerek?(Uzun Olabilir)

    Kavramların içini doldurup bana yöneltiyorsun. Sana izahını yapıyorum bu kez farklı bir kavramı doldurup yine başa dönüyorsun. Tutarlı olmayacaksan neden sürekli alıntı yapıyorsun?
  10. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Yanlışı alıp bunu neden bana yöneltiyorsun? Bir toplumda ki yanlışları ele alıp, karşına çıkan her insana bunlarla saldırman doğru mu?
  11. ByKayra

    Kuranda Ampul

    O cümlenin ne manaya geldiğini sen bu kafayla anlayamazsın. Güneşin doğmasının sebebi de Allah denir ama tefsiri, başkadır. Herşey bir kanun ve ölçü ile şekillenir. Yasalara ''Allah'' denilmesi seni kudurtuyor, kudurmaya devam et.
  12. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Senden bu dünya da o kadar çok var ki...! Kendisi gibi olmayanlara saldıran ırkçı, fanatik tipler her yerde.
  13. ByKayra

    Yaratıcı Varmıdır?Olmasımı Gerek?(Uzun Olabilir)

    Tapınmak müşriklerin işidir, sen de müşriklerin inancını gidip gelip ifade etme.
  14. ByKayra

    Kuranda Ampul

    Kur'an formül yada tanımlama kitabı değildir. Benzetmelerle ifade edilen cümleler kitabın yarısını oluşturur. Hşkayeler, teşbihler, 3. kişilerin gözleriyle gördükleri v.s bir sürü anlatım şekli vardır. İçinden bir bölümü alıp ''hahaha burada şunu dedi, muhaha burada şöyle dedi'' demek sizlerin sapkınlığınızı hakikat, Kur'an'ı yok saymaz. O kitap ondan önce ki yazılan sayısız yazıtlardan biri olduğu gibi ondan sonra da yazılacaklar gibidir. Tüm mesele neyi aradığınız bağlıdır. Sapkınlığı arayan yada hidayeti arzulayan iki yolu da bulur. İçerisinde sapkınlığı fantezi edinenlerden
  15. ByKayra

    Allah ile olmak yada olmamak...

    Bu coğrafyanın Dinlisi de ateisti de fanatikliği, saldırganlığı benimsemiş. Şu konuyu okuyan bir kişi, sizlere notunu verir. Aklı başında bir yorum, adam gibi bir fikir beyan eden yok. Kültürlü geçinmeyi birilerini rezil ederek, bastırma, susturma, sindirme olarak algılayan zavallılar. Bu arada düzgün tartışmak isteyen olursa cevap vereceğim.
×
×
  • Yeni Oluştur...