Jump to content

burdatamyirmiharfvar

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

burdatamyirmiharfvar Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

605 profil görüntüleme
  1. Kıroyum ama para bende
  2. burdatamyirmiharfvar

    Bahçeli gay olabilir mi?

    Belki ensesttir bekar bacısıyla takılıyolardır asjssdj şaka bi yana gay falan olduğunu sanmıyorum, olay tamamen çıkara dayalı. Tehtidlik bi durum yok. Bahçeli hep böyle dönek bir tipti, koalisyon zamanı da benzeri şeyler yaptı
  3. burdatamyirmiharfvar

    Ateizm ; felsefe bile olamaz

    Ben burada tek bir zavallı görüyorum o da sensin. Senin dinin insanlara hakaret edip küçümsemeyi emrediyor demek ki. Bak adı üstünde ''ateistforum'' müslümansan buyur islami forum sitelerinde takıl, biz zavallılarla işin ne? Ha bilimsel ve mantığa uyar bi tezin varsa buyur başlık aç tartışalım. Zira ''allah vardır çünkü allah vardır, gönderdiği kitapta öyle söylüyor.'' böyle bir açıklama, mantık olamaz buna ancak ıq seviyesi düşük olanlar ve çocukluktan itibaren beyni yıkanmış bakış açısı dapdar kişiler ikna olabilir.
  4. Başka neler mi var; cinsiyetçilik, çok eşlilik, akraba evliliği, tecavüz, Arap ırkçılığı ve cinayete izin. Bol bol gerçekdışı perili, devli, cinli, yeri göğü yarmalı masallar. Ha bi de tehdit.
  5. Sevip sevmemekte özgürler fakat dindar, muhafazakar, ahlaklı geçinip de bir yandan yaşadığı toprakları kurtarmış ve ölmüş bir insana ağza alınmayacak şekilde küfrediyorlar. Cehalet, kendini bilmezlik, yediği kaba pislemek. Ülke olarak çok çabuk gaza geliyoruz, çok çabuk unutuyoruz. Laf dalaşına girmeyi anlamsız buluyorum. Onların seviyesine düşmeye gerek yok. Ne yazık ki Atatürk'e hakaret suç olduğu halde bu insanlar ceza almıyor.
  6. Hayatımızın güzel olup olmaması bizim çabamıza bağlıdır bence. % 20 şansın etkisi olabilir. Şu an hayatta kalmamızı bile ailemize, bizden önce yaşamış nesillere borçluyuz aslında. Evren insana bir şey vermiyor. Biz evrenle, diğer canlılarla hatta kendimizle savaşıyoruz.
  7. Acaba tanrı fikri nasıl doğdu? Çevremizde herkes bir dine ve tanrıya inandığı için biz de inanıyor olabilir miyiz? Olan bir şeyin varlığı ispatlanır fakat olmayan bir şeyin yokluğu ispatlanabilir mi? Zorlandığımızda, kendimizi frenlememiz gerektiğinde sığınacak bir liman aradığımız için mi görmediğimiz, duymadığımız bir şeyin varlığından bu kadar eminiz? Düşünmek lazım.
  8. burdatamyirmiharfvar

    TANRI kesinlikle vardır

    Sübhanallah kardeş ibretlik paylaşım.
  9. burdatamyirmiharfvar

    Evrim sonrası ilk insan

    Aynen bunu sormak istedim. Sorunun saçma olduğunun da farkındaydım sorarken fakat merak işte, ve evet bu konularda oldukça bilgisiz olduğumu da düşünüyorum. Keza 12 yıllık temel eğitimimiz ve ailemizin bize verdiği eğitimle mutlak bilim yani bu tarz konular hakkında hiçbir şey öğrenmek mümkün değil. Yeni yeni araştırma fırsatı buluyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler. Amacım buradaki inançsız arkadaşların tezini çürütmeye çalışmak yada tartışmaya girmek değildi bu soruyu sorarken, sadece kendi bilgisizliğimi gidermek.
  10. burdatamyirmiharfvar

    Evrim sonrası ilk insan

    Teşekkürler arkadaşlar cevap verdiğiniz için, inceleyeceğim
  11. Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. Benim aklıma takılan bi soru var; İlk insanlar şimdi evrilerek oluştu diyelim, grup ve tür olarak evrilseler bile en başta bebek olmaları gerekmiyor mu? Direk büyümüş olamazlar herhalde. Dünyada hiç canlı yok o sırada nasıl beslenme ve diğer ihtiyaçlarını giderip hayatta kalabildiler ve büyüdüler ki? Soruyu düzgün sorabildim mi bilemiyorum ama cidden aklıma takılıyor bu konu, aydınlatırsanız sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...