Jump to content

Meritokrat

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Meritokrat Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Meritokrat

    Osmanlı yağmacıydı peki batılılar?

    Sonuçta Hristiyanlık Tevrat'ı tasdikleyen bir din.
  2. Meritokrat

    Osmanlı yağmacıydı peki batılılar?

    Ben dünyaya ateş yağdırmaya geldim. Keşke bu ateş daha şimdiden alevlenmiş olsaydı! 50 Katlanmam gereken bir vaftiz var. Bu vaftiz gerçekleşinceye dek nasıl da sıkıntı çekiyorum! 51 Yeryüzüne barış getirmeye mi geldiğimi sanıyorsunuz? Size hayır diyorum, ayrılık getirmeye geldim. 52 Bundan böyle bir evde beş kişi, ikiye karşı üç, üçe karşı iki bölünmüş olacak. 53 Baba oğluna karşı, oğul babasına karşı, anne kızına karşı, kız annesine karşı, kaynana gelinine karşı, gelin kaynanasına karşı olacaktır.”
  3. Meritokrat

    Almanlar recep hakkinda bi video yayinlandi

    Bu arada Kürt toprakları derken?
  4. Meritokrat

    zariyat 47

    Esas ayet cımbızlama işini bu mucizeciler yapıyorlar. Sen Kuran'ın Bigbang teorisiyle taban tabana zıt olan onca ayeti görmezden gel, bir tane ayetin anlamını tahrif ederek Kuran'da evrenin genişlediğini iddia et.
  5. Meritokrat

    Doğan medyası

    İrfan Değirmenci'yi hayır dedi diye kovdular. Bu olaydan sonra Şevket Çoruh "ben de hayır diyorum beni de kovun" demişti. Ve şimdi sanırım Arka Sokaklar'dan atılacak. Anlaşılan AKP yeniden ABD'nin rotasına girdi. Tek amaç kemalizmin ve orduyu bitirmek. MHP zaten başından beri Amerikancı bir partiydi. O yüzden işin içinde o varsa mutlaka bir b.kluk vardır.
  6. Meritokrat

    Erdoğan Mustafa Kemal dedi, Alkış koptu.

    Tayyip köpeğinin Atatürk'ten ne kadar nefret ettiğini ülkedeki en gerizekalı insan bile bilir.
  7. Nedir bu Türk ateistlerinin geçmişini yerme merakı? Osmanlı'nın elbette ki Türklüğe büyük zararları dokunmuştur. Ancak günümüz değer yargılarıyla Osmanlı'yı kötülemek iki yüzlülükten ve ahlaksızlıktan başka bir şey değildir. Sanki ortaçağ Avrupasında kölelik yoktu. Sanki batılıların kralları kendi kardeşlerini evlatlarını hiç öldürmüyordu. Sanki batılılar yüzlerce sene demokrasiyle yönettiler. Sanki batılılar gittikleri ülkelerde hiç zulüm yapmadılar, sömürgecilik yapmadılar. Sanki batıda kadın çok değerliydi, her türlü hakka sahipti. Sanki Hristiyanlıkta Hristiyan olmayanlarla savaşmak,
  8. Sanki batılılar fethettikleri yerlerde gül, şeker dağıtıyordu da bir tek bizim atalarımız yağmacıydı. Kusura bakmayın ama ateist olmak geçmişini kötülemeyi gerektirmez. Osmanlı da iyisiyle kötüsüyle bizim geçmişimizin bir kısmı.
  9. Meritokrat

    David Rockefeller öldü!!

    Geberdi nihayet.
×
×
  • Yeni Oluştur...