Jump to content

Engse Aesir

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    188
  • Katılım

  • Son ziyaret

Engse Aesir kullanıcısının paylaşımları

  1. Engse Aesir

    YASAK MEYVE

    Bir elma kaç kişiyi doyurur? Bir elma ile karın mı doyar? Bir elma 2 kişinin karınlarını doyurur mur? İnsanlığın temsilcilerini aç karınlarıyla kovmak hangi Tanrı'ya yaraşır?
  2. Engse Aesir

    Mustafa Armağan'sal Zihni Sinir İtirazları.

    Konuya dair fikir yazmıyorsan başlığı gereksiz sabote ediyorsun demektir.
  3. Engse Aesir

    Turbanda geri adim sinyali..

    Akp'nin dayattığı siyasal islam, gerçek islamın yapısını dejenere ediyor, islamı yozlaştırıyor aslında. Bügün Eminönü yeni cami'de başı açık, türbansız, mini etekli kadınların kıldıkları namaz belki göstermelikti, ama birkaç yıl sonra, islamın ictihad yönüne ufak da olsa meğil verdirebilir o mini etekli namaz kılan kadınlar. Gelecekte siyasi ortam uygunsa Diyanet buna cevaz verebilir. Fakat diyanet olur verse bile sırat köprüsünden mini etekli namaz kılan kadınlar nasıl geçecekler? Mini etek ile sırat köprüsünden geçilmez. Tayyip'in oksimoron siyasi manevraları, akp tabanlı islam ümmetini ikil
  4. Engse Aesir

    Mustafa Armağan'sal Zihni Sinir İtirazları.

    ✔ Mustafa Armağan'ın programı Tvnet'te yayımlanan Derin Tarih'de Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan'ı, Atatürk'ün sevgilisi ve metresi olarak tanıttılar. Mustafa Armağan ve Süleyman Yeşilyurt adlı sözümona tarihçiler, Adnan Menderes'in metreslerinden Suzan Sözen ile Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan'ı bir tutarak aynı kefeye koydular. ✔ Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan'ı, Atatürk'ün metresi olarak gösterilmesine Ahmet Hakan tepki gösterdi. İlginçtir başka kimseden ses seda yok!
  5. Engse Aesir

    www.quranoloji.org

    Yaşlı teyze, kaç numara gözlükle okuyorsun sen forumu? Konu dizini aynı iken dışarıdan 2-3 sözcüğü internette aratarak foruma gelen konuk okuyucu birisi, arattığı sözcük içeriğini ve aradığı bilgiyi aynı konuda bulur, okur ve gider ve mutlu olur. Bu adam mesajı 2008'de yazmış ama, benim işime yaramaz diye düşünmez. Çünkü forumlar bilgiyi paylaşarak yaygınlaştırmak içindir, ne zaman yazıldığı önemli değildir. Forumlar snapchat gibi kullanılırsa bilgi, çoğunluğa erişecek kadar paylaşılamaz, yalnızca muhabbeti yapılır ve muhabbet bilgiyi yaygınlaştırmaz. Bilgi yaygınlaşmazsa aynı fikirlerin taşıy
  6. Engse Aesir

    www.quranoloji.org

    Yazmayın o zaman şişirmeyin. Forum kullanmayı bilmiyorsanız öğretecek değilim.
  7. Engse Aesir

    Allah neden kan istesin?

    Kabe'de hac farzı için kesilip yenmeyen, sırf kan akıtılmalı farzını yerine getirdikten sonra gömülen kurbanlar milyonları doyurur. Yalnızca Türkiye'den giden hacılar orada 100,000 kurban kesiyor her yıl ve etlerini yemiyorlar. Oysaki kurbanlar Türkiye'de kesilse Türkiye'nin 14 milyon aç insanını doyurur bu 100,000 kurban. Türkiye'de açlık ve yoksulluk sınırı 1,518 TL dir ve bu sınırda yaşayan yoksul sayısı 29 milyon insandır. "Ademoğlu kurban kesme gününde Allah katında kan akıtmaktan daha sevimli bir amel işlememiştir" islam hükmü için en büyük vahşet ve en büyük israf bir arada işleniyor he
  8. Engse Aesir

    Virgin Mary virgin.miydi?

    Horus - Jesus. Yakın incelemede Horus İsa'ya ne kadar da benzemektedir! Hıristiyanlık birçok doktrini, Pagan dünyasından ödünç almıştır veya çalmıştır. Bunun ardındaki amaç, farklı kültürlere sahip daha fazla insanı Hıristiyanlığa çekmekti. Ödünç aldığı birçok inanç eski Mısır putperest dini idi. Hıristiyanlığın dayandığı öğretilerin çoğu, bu gerçekleri gizlemek için boyanan eski Mısır tapınaklarının duvarlarına kaydedilmişti.
  9. Engse Aesir

    Deniz, Yusuf, Hüseyin...

    Deniz Gezmiş Atatürk ilkeleriyle barışık birisiydi. Günümüz akp diktasında çoğumuz, ulusal bayramlarda Atatürk'ün adını anamayıp, fişlenmekten çekinip Anıtkabir'de huzuruna çıkmaktan tırsarken, Deniz Gezmiş Atatürk yolunda en önde bayrak taşıyarak yürümüştür.
  10. Engse Aesir

    Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan fikir adamı mı ?

    Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan. 6 Mayıs 1972 sabahı TC devleti tarafından idam edilmiş 3 genç. ✔ Bu üç fidan’a adanmış 10 şarkı. 1. Hüsnü Arkan - 5 Mayıs. 2. Sevinç Eratalay - Ankara'dan Bir Haber Var. 3. Selda Bağcan - Denizlerin Dalgasıyım. 4. Hüseyin Karakuş - Adı Deniz Olmalı. 5. Grup Yol - Denizlerin Türküsü. 6. Mazlum Çimen - Aşk Olsun. 7. Kardeş Türküler - Denize Yakılan Türkü. 8. Grup Özgürlük - Deniz’e. 9. Zülfü Livaneli – Şarkışla. 10. Metin - Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını.
  11. Engse Aesir

    Abdurrahman Dilipak'tan inciler

    ✔ Dinci Akit yazarı Abdurrahman Dilipak "Kavurmacı tartışılırken aklıma Okkir geldi. Okkir ailesi FETOcu idi" diye yazdı. FETÖ kumpası olduğu tescillenen Ergenekon davası kapsamında tutuklandıktan sonra hapishanede kanser olan, büyük ağrılar çekmesine karşın tahliye edilmeyen Kuddusi Okkır'a yapılan insanlık dışı olay hafızalardaki yerini korurken, Dilipak’in attığı mesaja sosyal medyada sert tepkiler verildi.
  12. Engse Aesir

    Bir Parti Kapatma Nedeni Daha

    Eski diye forum başlıklarının öyle kös kös kalmaları daha mı iyi?
  13. Engse Aesir

    Mustafa Armağan'sal Zihni Sinir İtirazları.

    ✔ Açıkla bunu Mustafa Armağan! 15 Temmuz'dan önce beklediğin o "Gülen aslanlar ordusu" nedir? Fethullah Gülen'e övgüleriyle tanınan Atatürk düşmanı Mustafa Armağan'ın "Gülen aslanlar ordusunu bekliyorum" dediği görüntüleri ortaya çıktı.
  14. Engse Aesir

    Bir Parti Kapatma Nedeni Daha

    ✔ What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? Hell, what kind of man does that? The word cuck is too mild for Macron. ✔ What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? The French are going to the polls to choose between two women as their president. Marine Le Pen and Angela Merkal.
  15. Engse Aesir

    www.quranoloji.org

    Bu quranoloji forumu da yeniislam forumu gibi ne dediği belli olmayan ılımlılardan da ılımlı acayip insanların yazışma yeriydi. yeniislam forumunu özlemiyorum desem yalan olur.
  16. Engse Aesir

    islam is not for me :D

    islam is not for me. (song with lyrics)
  17. Engse Aesir

    deve sidiği ve deve bokunun faydaları

    Epihippas benden önce davranmış bu haberi yazmakta. ✔ 7 yıl kendi sidiğini deve sidiği diye satan adamın dükkanını kapatmışlar. Kendi sidiğini deve sidiği diye 7 yıl satan Pakistanlı hapiste ama arab'ın biri ne demiş bakın; "i have been using camel urine since i have been going to elementary school. (deve sidiğini ilkokul'a gittiğimden beri kullanıyorum). Şimdi ne olacak bu tiryakinin mağdur hali?
  18. Engse Aesir

    Ramazan ve Zam

    ✔ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Domatese o kadar büyük bir itibar kazandırdık ki, kendini zam şampiyonu yaptı". ✔ Ağam eğleniyir benimle.
  19. Engse Aesir

    Yoğun Borç Altına Sokulan Ülkelerin Askeri Gücü

    ✔ Akp az sayıdaki zenginleri daha da zengin, çok sayıdaki fakirleri daha da fakir, hayal kırıklığıyla yüzleşmiş borçluları daha da borçlu etti 15 yılda.
  20. Engse Aesir

    224000 Peygamber

    Kur'an'da anılan peygamberler arasında 5'i arap, diğer peygamberlerin tümü ibrani dir.
  21. Engse Aesir

    ahzab-33

    Zeynep ile Zeyd evlendikten sonra gelen ayet ahzap 36 ve 37 ayetlerini Muhammed silah olarak kullanıp Zeynep ile Zeyd'i boşatır. Koskoca Muhammed'in başka işi yokmuş gibi ve çevresinde başka kadın kalmamış gibi, bir zamanlar evlatlık aldığı Zeyd'in karısı ile evlenir. Ve bu adam müslümanlar için ahlak abidesi sanılan bir peygamber!
  22. Engse Aesir

    Erzurimli İrbam Hakkı hoca ve YATAK İŞLERİ

    ✔ Oflu hoca dini tefsirleri epey ilginç.
  23. Engse Aesir

    Eşref Armağan mı kör ben mi:)

    Gerçek daredevil Eşref Armağan.
  24. Engse Aesir

    Turkey with Simon Reeve

    Simon Reeve 2nc bölümü yayınlamış. ✔ Turkey with Simon Reeve 1\2 ✔ Kaynakça 2
  25. Engse Aesir

    Mustafa Armağan'sal Zihni Sinir İtirazları.

    ✔ Önce Fethullahçılara sonra da Akp’ye yanaşan Mustafa Armağan‘ın Atatürk düşmanlığı 4 nala devam ediyor. Derin tarih adlı dergisinde provokatörlük yapan Mustafa Armağan, bu kez Latife Hanım’a ait olduğunu ileri sürdüğü mektupla yeni bir provokatörlük yaptı. Derih tarih dergisini, kapağında "Kemal Paşa Çakma Napolyon" manşet yazısıyla piyasaya sürdü. Enver Aysever ise "Kemal Paşa Çakma Napolyon" manşetine tepki gösterdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...