Jump to content

othorty

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

othorty Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 24-10-2001

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

789 profil görüntüleme
  1. Afrin harekatı için "savaş bir halk sorunudur" diyen Türk Tabipler Birliği yöneticileri hakkında gözaltı kararı verildi. 11 kişiden Başkan Tükel dahil 8'i gözaltına alındı. Operasyonun merkezi Ankara'nın yanı sıra İstanbul, Diyarbakır ve Eskişehir'de de gözaltı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin “savaş bir halk sorunudur” tanımlaması yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlatmıştı. Araları
  2. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Arkadaşım kimse akıl yok demedi. Kaldı ki ben ateist de değilim. Siz "aklın varlığını kanıtlayamazsın ha ha ha" derseniz onlar da önce kanıtlar sonra de zenci ordusu gönderirler.
  3. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Metannın tek iddası "aklın yoksa göster". Bilimsel açıklamaları da kabul etmiyor. Anibal vermiş cevabı "sen de zenciyi inkar et" diye. Ne diyelim daha.
  4. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Durduk yere hakaret eden sensiz köpek. Biz cehennem alevinde odun olurken sen cennette hurilerinle oynaşıcaksın herhalde.Uyumaya devam et akılsız herif
  5. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Ne diyon lan it? Hakaret ettim mi sana ben? İyi anladığın dilden konuşalım. G.tünden sallama bilimi. Dengeymiş oymuş buymuş. Hani kaynak? Elinde tuttuğun İphone gerçek , internet (tabi görülmüyor o yok) gerçek. Beyinsiz. Köylerdeki şıhların da sahtekar eşkiya peygamberlerin her yaptığını kutsal sayan , ne idüğü belirsiz Kuranın dediğini mi yapalım? 9 yaşındaki kızlarla mı evlenelim ne diyorsun? Bilim ne derse kabuldür tabi çünkü bilim GERÇEK din YALANDIR.
  6. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Hadi ordan. Bilim Al-İlah'ı kabul ediyormuş. Bilim Tanrı kabul etmez çünkü bu onun konusu değildir. Bilime karşı çıkmak da imkansızdır çünkü bilim gerçektir. O beğenmediğin Yahudi Hristiyan toplumları gibi olun o zaman. Kurandan önce Araplar cahildi. Kuran geldi hala cahiller Ben yokken neler olmuş yahu?
  7. othorty

    Böyle sapık bir Müslüman görmediniz

    Bu şerefsizlerden bolca var özellikle de uludağ ve inci sözlükte. Bu zihniyeti eğitmeyi denemek , olmazsa devre dışı bırakmak gerekir. Adamın aldığı beğeni sayısı bile her şeyi açıklıyor.
  8. othorty

    İlahi Aşk'a ve Allah'a ulaşmanın formülü

    Bu adam troll mu acaba? Verdiği cevaplar da cevap değil.
  9. othorty

    Dünya kanunları ile yaratıcıyı aramak

    Tanrıya aşık olanları da unutma
  10. othorty

    İlahi Aşk'a ve Allah'a ulaşmanın formülü

    Başlığı açan elemanda psikolojik bir sıkıntı var herhalde.Öbür alemden mesaj mı alıyorsun arkadaş müslüman mısın tasavvuf ereni misin nesin Seviyorsan git konuş aşk engel tanımaz.
  11. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Güzel bir tespit yapmışsınız.Sadece bu nokta hariç diğerlerine katılıyorum.Tanrının amacı evren olsun ve harekete geçsin diyelim,bu neden yaratmaya ihtiyacı olduğunun kanıtı olsun? Tanrının izlerinin her yerde gözükmesi de cabası.
  12. othorty

    Tanrı veya tanrılar var mıdır?

    Tanrının bizi yaratma sebebinin müslümanlar gibi "ben bir hazineydim,bulunmak istedim"olmadığından eminim.Fakat bizi yaratma "amacı" olduğunu nasıl bildiniz? Tanrının iyi veya kötü olmadığını düşünüyorum.Bunu anlamak zor değil.Tanrıya amaç bahşederek onu insanlaştırdınız ama unutmayın o hiçbir kalıba konulamayacak kadar güçlü ve mükemmel.Tanrı evrenin ta kendisi de olabilir.Tabi bunlar ihtimaller.Tanrıyı hayal edip onu putlaştırmamalısınız.Bu teistlerin işi.Evrende hiçbir şey yokedilemez ve yoktan var edilemez.İşte tanrının en büyük kanıtı !!!
  13. Bir deist olarak siz ateistlere bazı sorularım var.Dinlerin insan ürünü olduğu konusunda hemfikiriz ama tanrı düşüncesi neden ilkel çağlardan beri var? Evrende tanrı yoksa nasıl her şey tesadüf eseri olabilir? Tanrı yoksa bilinçsiz bir şekilde var oluyor demektir.Bilinçsiz atomlar nasıl insanı oluşturabiliyor? Atomların bilinci varsa demekki daha üst bir akıl tasarlamış demektir.Aslında tanrı tek olmak zorunda da değil.Bunlar dinlerin uydurması.Düşününüz evren bir hücreye benzetiniz.Şu an kaç yıldız öldü ve tekrar oluştu.Evrenler birbiri içine girebilir.Evrenin başlangıcı varsa (ki var Big Ban
  14. othorty

    Allah Korkusu Yüzünden Ateist Olamamak

    Merhaba.Bende dindar bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim.Elbet zor oldu agnostik olmak (laik bir ailede doğan birine göre).Aslında tanıştığım diğer dinsiz arkadaşlarımla ortak yanım önce müslümanken sonra kurana yönelenlerden sonra ateist vb. olmak.Yani allah korkusu bunu tetikliyor ve sorgulatıyor.Ha bir de gazalinîn ya varsa argümanını kullanan var ki onlardan iflah olmaz.
  15. othorty

    Tevrat'taki Çocuk Düşmanı Peygamber Elişa

    Sadece bu da değil içinde çok erotik yerler de var.Ne olursa olsun ne incil ne kuran ne de tevrata karşı hoşgörülüyüm.
×
×
  • Yeni Oluştur...