Jump to content

hallac

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    4.312
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Yorumları bölümüne hallac kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Selamlar ablasııı...

  2. Yani beni sensizlikle cezaalandıracaksın.. Senden gelen ceza da olsa ne mutlu bana.

  3. Akşamda kadıköy de dolaşsak başbaşa. Otursak dizdize sen waffle yesen ben bir kez daha seni seyretsem... Nur cemalini bilincime kazısam mutlu olsam...

  4. Özür dilerim.. Sesin hala kulağımda çınlanıyor kaknka . sağolasınız efendim. Meleğim ayım... Sabah çamlıca da kahvaltı etsek başbaşa. Ama ben sadece seni seyretsem. Öğlen birlikte balık yemek için Eminönüne geçsek ama ben yine sadece seni seyretsem. Akiamda Kadıköy d...

  5. Her kafe falcı dolu bilmiyonuz mu :))

  6. Göz dikilen yudumlayacağımız sahlebimiz olsun paylaşırız, göz dikilen içtikten sonra fallar açacağımız kahvemiz olsun dert etmeyiz, yeterkin otlamdıktan sonra bir an önce kalkıp gitsinler. Bana sahlep, kayfe değil seni gerek seni :))

  7. ah asturum ah. Bak şimdi yok diyemem sana. Melekciğimin yani ciğerparemim dediği üzere bir fincan saleple olmaz bu ısınma. ama yinede sana bir paket sahlep yollayam dostum.. İçinm ısınır mı bilmem ama gözünün doymayacağı kesin:))

  8. Şerefiniz var pelince hanım... Sizde sınırsız haklara sahipsiniz.. Astur bak maydanoz olmayasın hemen sana bişey yok kardeşim :))

  9. Melek ismi il kez gerçek niteliğine kavuştu...

  10. Melekciğim noir abiyi tanıyormusunuz???

  11. Ben size başkalarının hitap şekliyle seslenmemek istemediğim için bu yöntemi seçtim özür dilerim... Melek ol, ay ol güneş ol yıldız ol..neyse :) Salep kokusu, tarçın kokusu birde yarin kokusu... En kısa de salep içme temmenisiyle ...

  12. Astur harbiden otlakçısın abi ya.. Sen ne pis adamsın.. :) Ayol melek hanım kahvenin yanında bitter çikolata da ısmarlayabilirim... Nane likörü de olabilir ifendim...

  13. Astur çık aradan gözüm.. Ayol Melek hanım, bir kahvenin lafı mı olir. Kahve tarlasını önünüze getiririm :)

  14. Kahveyi kim ısmarlayacak :)

  15. İyi olmanıza sevindim. Foruma pek tekılmıyorum. Mr. Kont askere gidiyor diye yazdım Gelmişken dostlara da bir bakam dedim :)

  16. Astur yeğenimmm.. Dğirmenlere karşı verdiğin mücadele takdire şayan. Don kişotum benim. (Donkişot tabiri dalaga geçme amaçlı değil aksine takdir içeriklidir)

  17. İyi olmanıza sevindim. Foruma pek tekılmıyorum. Mr. Kont askere gidiyor diye yazdım Gelmişken dostlara da bir bakam dedim :)

  18. Burada da mı sansür var :((

  19. Bizim kürtçü nasıl :)

  20. Bi selamda ben çakayım.. Yarın birgünde suratının orta yerine çakarmıyım. Zor...

  21. İyidir sırma saçlım seni sormalı...

  22. Gözzümmm kankiii.. Mesaj anlaşılmıştır. Özür uzun zamandır siteye girmediğim için gecikmeli yanıtlıyorum...

  23. Kürtçü olduğun her halinden belliydi :)

×
×
  • Yeni Oluştur...