Jump to content

Brooklyn

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Brooklyn Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü Kasım 28

Contact Methods

  • Website URL
    http://jerseygarcia.deviantart.com/
  1. Brooklyn

    Tanrının adaleti

    Bunu zengin ve fakir insanlar arasındaki durum için söyleyebilirsin ama engelli bir insana böyle birşeyi nasıl söyleyebilirsin? Bunu mantığın nasıl alıyor? Engelli bir insana nasıl adaletin var olduğunu anlatırsın? Şimdi çıkıp bana Tanrı'nın bu insanları bizim ibret almamız için yarattığını söyleyeceksin. Yahu ben yaratılmış en mükemmel varlık (!) olarak bana verilen nimete bu zavallı insanları görmeden şükredemeyecek kadar aptal mıyım?
  2. Brooklyn

    evrimcilere 3 soru

    Bilim din gibi mutlak bir olgu değildir,yani şu anda evrim sadece darwinin ortaya attığı şey olarak düşünülmemelidir. Kabul ediyorum,darwin evrim teorisini ortaya atmış ve insanın maymundan evrimleştiğini savunmuştur,ama bilim sürekli ilerleyen ve yanlışlanabilen birşeydir,darwin sadece düşünceyi,ana fikri ortaya atmıştır,zaten insanın maymundan evrimleşmediğide kanıtlanmıştır,ama bu evrim denilen olguyu tamamen gözardı edebileceğimiz anlamına gelmez.
  3. Brooklyn

    evrimcilere 3 soru

    Bahsettiğiniz çizim "hala" ilkokul 4. sınıf fen bilgisi müfredatında yer alan kitaplarda bulunmakta ve evrim teorisi bu resimle işlenmektedir. Bu nedenle resmin bilimsel sanılmasını ve insanların evrimi bu kadar saçma bulmasını normal karşılıyorum.
  4. Brooklyn

    evrimcilere 3 soru

    Diğerleri için kesin bir yanıt veremesemde bilim adamları uygun koşullar altında DNA moleküllerini birleştirip (proteinler kastediliyor) hücre oluşturabilme potansiyeli olan bir DNA ipliği oluşturabildiler. Bildiğinizi düşünüyorumki bir DNA kalıbı yaratmak hücre yaratmaktan çok daha olağanüstü bir iştir. Ayrıca,evrim matematiksel formüllerle işleyen bir olay değildir,çünkü dış etkenler sonucunda meydana gelir,hesaplanamaz düzeyde fazla olan olaylar zinciri milyonlarca yıl boyunca hücrelerin belirli yönde eğilim göstermesine sebep olur ve evrim dediğimiz olay meydana gelir. Evrimi hesaplayabi
×
×
  • Yeni Oluştur...