Jump to content

sorucu

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sorucu Hakkında

  • Derece
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. sorucu

    Şehitlik Zırvası

    Bunu ulu orta yerde demeyin linç ederler.
  2. Emre 1974 Siz Emre Dorman mısınız?
  3. sorucu

    Gelmis Gecmis En Zeki Bilim İnsanı

    maksimum 250 mi yoksa 230 240 falan mı tam olarak kaç? bir de güvenilir mi ona bakmak lazım kaynagın. haciye soralım mı?
  4. sorucu

    Gelmis Gecmis En Zeki Bilim İnsanı

    Bu bilgiye nereden ulaştınız? 250 nin maksimum oldugunu?
  5. sorucu

    İslam Savaşları Neden Önleyemedi?

    Savaşın kötü oldugunu da kim söyledi? Savaş dediğin cihattır. Yeryüzünde fitne kalmayıncaya kadar savaşmak gereklidir. İslama göre tabi bunlar. '' Düşünelim: İki Müslüman ordu karşı karşıya geldi. Her iki tarafın askerleri birbirinin üzerine yürürken düşünmez mi, "Ben bu din kardeşimi neden öldüreyim" diye? '' Kime göre müslüman? Hangi İslam gerçek? Tekfirciler birbirlerini tekfir ederken, sünnilik içinde bile onlarca tekfir havada uçuşurken kim hak nerden anlayacagız? Sorsan herkes Kur'an Sünnet der.
  6. sorucu

    Gelmis Gecmis En Zeki Bilim İnsanı

    İyiymiş. William James Sidisin de 250-300 arasında iq su oldugu söyleniyor. (Ablası sanırım, test yaptırmış da böyle çıkmış.)
  7. sorucu

    Gelmis Gecmis En Zeki Bilim İnsanı

    Iq su hakkında bilginiz var mı?
  8. sorucu

    Theresa May: “Bu şeytani ideoloji İslam değil”

    İslamda Darül Harpte kafir öldürmek caizdir. Haram değildir. Bu sünni İslamda olan birşeydir. Bizzat bilgili kişilerle görüştüm öyle diyorlar. Küfür kanı helal , iman kanı haram kılar diye de bir laf vardır. Ha mantıken yaptıkları nasıldır, saçmadır, hele bir devlet kur güçlen ordu kur öyle saldır darülharbe. Daha mantıklı değil mi? Darülislamda ise Zımmilerin hakları vardır yaşama korunma vs vs. İngiltere darülharp oldugu için sanırım böyle bir şeye girişmişler. Akidelerini bilmiyorum bu insanların. Işıdçı mı , taliban mı el kaide mi , bagımsız bir örgüt mü bilmiyorum. Not: Farkı
  9. sorucu

    Gelmis Gecmis En Zeki Bilim İnsanı

    William James Sidis IQ olarak en yüksek kişidir. Çocuk yaşta başardığı harikalara bakarsanız görürsünüz. Ha bu zeka ile cok daha şeyler yapabilirdi o ayrı
×
×
  • Yeni Oluştur...