Jump to content

AntiKafir

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    751
  • Katılım

  • Son ziyaret

AntiKafir kullanıcısının paylaşımları

  1. AntiKafir

    Kadının yeri evidir

    Tamam lan atatürkçü falan değilim atatürk sizin tekelinizde kalsın. Yalnız sizin halinizede gülen çok Atatürk'ü sokmadığınız kalıp kalmadı. Yukarda verdiğin iki yazıda kadını yüceltmiş senin bunu anlamaya kapasiten yetmez. Peygamber kadınların kız çocuklarının diri diri gömüldüğü bir devirde insan olduğunu halkına göstermiş.
  2. AntiKafir

    Kadının yeri evidir

    Seyirci keçinin adamla evlendirildiğine inanıyor musun?
  3. AntiKafir

    Kadının yeri evidir

    Mürtedd ne pay çıkarması! Bunun tek çözümü adam gibi evinde oturması kadın erkek eşitliği diye ötersiniz alın size eşitlik. Türkiyede fuhuş sektörüne milyonlarca kadın hizmet ediyor. Onları himayesinde tutan pezevenklerin en büyük güvenceside "DEMOKRASİ"
  4. http://www.haberler.com/4-gunde-25-kisi-tecavuz-etti-haberi/
  5. AntiKafir

    Hayvanlar neden acı çeker ?

    Yaşamın özü acıdır.
  6. AntiKafir

    Su Tabancasıyla Kezzap Terörü

    Taliban amerikan himayesinde bir örgüttür.
  7. AntiKafir

    BIR MÜSLÜMANDAN SORU ATEISTLERE

    Cevabı ben vereyim bizim Allah dediğimize bunlar enerji diyorlar. Biz herşeyin bilinçli bir şekilde planlandığına atelerse plansız bir şekilde kör tesadüfler sonucu oluştuğuna inanıyorlar. Kısacası enerjiye inanıyorlar.Aramızdaki tek fark tanımlama yanlışıdır. Bilim geliştikçe bu yanlış anlama düzelecek.
  8. AntiKafir

    ATEİST= İNSANİ DEĞERLER Mİ?

    Örtünme arap toplumunun kültürü değildir. Şayet eğer böyle bir durum olsa idi kuranda kadınlarınza söyleyin ; örtülerini şu şekilde bağlasınlar diye bildririlirdi. Halbuki kuranda örtünmeleri emredildi. Falakayı nerden çıkardın bilmiyorum fakat el kesme toplumsal ahlak için gereklidir. El kesmede arap toplumuna islamla birlikte girmiştir. Esir alma fidye ise savaş gereksinimidir.Kültürle alakası yok. Bir erkekle iki veya daha fazla kadının evlenmesi yine arap toplumuna islamla birlikte girmiştir.
  9. AntiKafir

    Zamanda yolculuk yapılabilir mi?

    Madde ışık hızına yetişemez.Dolayısıyla yapılamaz.
  10. AntiKafir

    TÜRKIYEDE BIR DAHA DARBE OLURMU?

    Sizi tebrik ediyorum. İşte dinsizlerin en büyük takiyyesi bu noktadır. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" Sloganı atarlar daha sonra utanmadan milleti cahil diye nitelendirip onlar adına karar vermeye kalkarlar. Neymiş yok efendim şeriat gelecek miş yok şöyle olacakmış yok böyle olacakmış. Kardeşim halkın iradesini savunan sen değil misin? O halde eğer bir insan demokrasiye inanıyorsa halkın seçtiği sonuçlara katlanmak zorundadır. Aksi halde demokrasi naraları atmak en büyük alçaklıktır. Bu millet böyle iki yüzlü politikacılara daha ne kadar tahammül edecek.
  11. AntiKafir

    ATEİST= İNSANİ DEĞERLER Mİ?

    Anlatmaya çalıştığım konuya noktayı koymuşsun. Kural koyucu insan olduğu zaman ahlak saçmalıktan ibarettir.
  12. AntiKafir

    YEREL SEÇİMLERDE OYLARINIZ

    Bana bir tavisyede bulunsana merak ettim hangisini söyleyeceksin?
  13. AntiKafir

    YEREL SEÇİMLERDE OYLARINIZ

    Akp kötünün iyisi başka çare yok.
  14. AntiKafir

    ATEİST= İNSANİ DEĞERLER Mİ?

    Tanrısızlar ahlaktan söz edemezler mesela bir ateist hırsızın yaptığını ahlaksızlık olarak nitlerse haklı değildir.Çünki hırsızın kendisine görede bu eylem gayet ahlaklı olabilir.Yani onlar kendi ahlaklarını kendileri belirlerler.Ve bu sadece kendi düşünceleridir.Evrensel ahlak kurallarıyla uyuşmaz.Ahlak dediğimiz o kavram yalnızca kusursuz bir yaratıcının koyduğu kurallardır.Onun içindir ki ahlak bir kural koyucu(tanrı) olmazsa saçmalıktan ibarettir.
  15. AntiKafir

    Atatürk yine müslüman gibi yutturuluyor.

    Birde "Benim bu yazılanlardan çıkardığım sonuç" kısmını çıkarmışsın aferin sana böyle devam...
  16. AntiKafir

    Atatürk yine müslüman gibi yutturuluyor.

    Sen önceki yazdıklarımı değilde o alıntıladığın yazıyı tekrar oku istersen hiç birşey anlamadan kendince ahkam kesmişsin.Ben orda atesitlerin atatürke yakıştırdığı sıfatları belirttim.Hiç ayık gezdiğine inanmıyormusunuz ? Diyerek sadece ufak bir espri yaptım o kadar.Yok Atatürk sizin için bir putsa ona diyecek sözüm yoktur.Yazıyı tekrar oku lütfen.
  17. AntiKafir

    Atatürk yine müslüman gibi yutturuluyor.

    Şaka gibi adamsın yav şu sorunun cevabını uzatmadan verebilecek misin? Atatürk kendi kafasında kurguladığı ideoloji için halkın dini duygularını sömüren bir sahtekar mıydı? Üstelik bu projesi hakkında halkının fikrini hiç takmıyor muydu?
  18. AntiKafir

    sizce bu adam ateist mi? yoksa müslüman mı?

    Anlattığına göre bu adam din tüccarıda hikayenin ana fikrinden senin kafanın karışık olduğu ve ateistlerden dinin gereksiz olduğuna ve dinin kullanıldığına dair tatmin edici cevaplar bekliyorsun.
  19. Ee gladyatör bir zamanlar insanlar dünyayı düz sanıyordu bu dünyanın düz olduğunumu gösterir.
  20. AntiKafir

    Atatürk yine müslüman gibi yutturuluyor.

    Atatürkünde arap yandaşlığında bende hiç geri kalır yanı yokmuş ha ne dersin? İktidarı ele geçirmek adına arapların diye nitelendirdiğiniz dinin meyvesinden bir güzel faydalanmış. İstiklal marşını onayla nutukta islamı öv hayır bana yazdığında ciddi isen arap yandaşlığında atatürkünde benden geri kalır yanı yok.İstersen o dönemi biraz incele dini kullan kullan sonra hedefe ulaşınca hiç bir hatanı temizleme ee kardeşim sen bu milleti dinden nasıl soğutacaksın ozaman aydınlanmayı başlatan sen dini översen bu halk seni örnek almazmı? Yav anlayacağını umduğumdan değil ya gene yazıyorum işte
  21. Atatürkü müslüman olduğu halde zaten seviyorlarya gladyatör. Başlık atatürkü seviyormusunuz olsaydı daha mantıklı olurdu.
  22. AntiKafir

    Atatürk yine müslüman gibi yutturuluyor.

    Buraya kadar yazılanlardan çıkardığım sonuç ; Atatürk halkın dini duygularını kendi siyasi ideolojisine alet etmiş bir "sahtekardır." Üstelik bu konuda halkın ne istediği umrunda bile değildir.Tek emeli kendi kafasındaki projedir. Bir diğeride milletini uydurma olduğu dinin etkisinden kurtarmak istiyor. Bu hedefe doğru giderken o dinden yararlanıyor. Hedefe eriştikten sonra eski kusurlarını kapatmayan ve milletine bıraktığı emanette bol bol o dini öven "akılsız" Şimdi dini kullandı tamam bu sahtekarlığı yapmış olsun peki işi bittikten sonra bu övdüğü kayıtları neden yoketmedi.
  23. AntiKafir

    Yeni Türkiye

    Eski milletvekili ve ressam Bedri Baykam, Türkiye'yi bir trene benzeterek bu trenin Avrupa'ya doğru gidiyor gibi gözüküp aslında son sürat İran'a ve Suudi Arabistan'a doğru gittiğini söyledi. Walla bu yazdıklarını birde kendini aydın sana saf kesim anlayabilse
  24. AntiKafir

    Bu kitabı okuyalım okutturalım!

    Dosyaya bakacağım tamam yalnız ; Halifeliği kaldıran birisi için yukarda yazdıklarının hiç bir anlamı yok. Halifeliği kaldırmanın ne anlama geldiğini anlatmama gerek yok. Şunuda artık kabul edin atatürk diktatördü.Tabiki onu suçlamıyorum ama öyle olmak zorundaydı.
×
×
  • Yeni Oluştur...