Jump to content

zombi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    389
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

zombi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 25-04-1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    turkey
  • Interests
    You and The world are one!

Güncel Profil Ziyaretleri

2.728 profil görüntüleme
  1. zombi

    Meditasyon

    Meditasyonun burada anlaşılması için bir kaç yüz yıl daha geçmesi gerekir :)) Neden mi? Burası zihnin alanıdır. Meditasyon zihnin alanının dışına çıkma çabasıdır.
  2. zombi

    Hayat Anlamsız Ve İğrenç Bir Yerdir

    kutsal demlik, senin göz pencerenden bakan her insan, yaşadığın tecrübeleri birebir yaşayan her insan senin gibi düşünüp senin gibi görecektir. Bu görüş açısını değiştirmek veya öyle bırakmak senin elinde... Bu ruh halin, varoluşçu filozofların ruh haline çok benziyor. Bu karamsarlığın sana bir yararı var mı bilmiyorum. Aşırı iyimser olanlara da bir artısı olmadığını düşünüyorum. En iyisi nötr bakmak...
  3. zombi

    levitation

    Birisi şu linkteki adamın yaptığına bilimsel bir açıklama getirebilir mi?
  4. Güzel konu... Yaklaşık 8 yıldır ilgimi çeken bir konu... Yoga tekniklerinin beyinde bazı değişimlere yol açtığını biliyorum. Özellikle meditasyon söz konusu olduğunda kundalini meditasyonu çok daha fazla değişimler yaptığı için Sadguru'nun dediği gibi sadece bu alanda uzman birinin kontrolünde yapılması gerekli... Kriya yoga da daha derin etkilere neden oluyor. Anlattıklarına bakılırsa "prana" adını verdikleri hayat enerjisinin vücutta 8 kapalı noktayı açması hedefleniyor. Kriya yoga da 3.gözü açmak bazı doğa üstü güçler getirmekle beraber, çok yabancı olduğumuz görüntüler -halüsinasyonla
  5. Bilinç ile madde farklı boyutlardadır ve alakasız kavramlardır.
  6. zombi

    Yaşamı değerli kılan, ölümün varlığıdır..

    Ölümü değerli kılan, Yaşamın varlığıdır...
  7. zombi

    Ateistler size göre enerji ve bilginin kökeni nedir?

    Çünkü insan korkar ve sığınacağı güçlü bir liman, tutunacak kırılmaz bir dal ister. Eğer varsa ne ala! Eğer yoksa icat eder. Yaşam hayat, evren kozmoz ne derseniz deyin; bana göre evren hep vardı ve sonsuza kadar hep var olacak. Sanıyorum Bu döngü hep olacak. İnsanlar gelip gidecek ama hayat kalmaya devam edecek... Bu tekerlek hiç bir yere ilerlemeden rölantide dönüyor... Akıp geçen şey zaman değil, bizzat bizleriz... Tekerleğe yoğunlaşalım... Termodinamiğin birinci yasası enerji korunumu ilkesini ifade eder. Bu yasaya göre, enerji biçim değiştirir. Toplam miktar
  8. zombi

    Her insan sorgulanmak için mi yaratılır?

    Bence Her İnsan, sorgulamak için yaratılır......
  9. zombi

    Mülkiyet Üzerine

    Ok . düzeltilmiş metni görmedim. Bunun yanlış olduğunu biliyorsan sorun yoktur. İkinci olarak şunu da ilave edeyim: Ben aklıyla dünyayı yıkacak zeki insanlar tanıyorum. Fakat bir türlü bu çürük sisteme ayak uydurup zengin olmadan/olamadan yaşıyorlar. Şans faktörü bence çok etkili... Sert çıkışım için de ayrıca özür dilerim:)
  10. zombi

    Mülkiyet Üzerine

    "Neden aptal, kafasi calismayan bir fakirle bu adamlarin esit olmasini istiyoruz ki?" investor! bu cümle tam olarak senin aptal olduğunu göstermiyor mu? . Aptal fakirdir demek zengin akıllıdır demekle aynı şey değil mi?... Zaten Aklın para ile ölçüldüğü kapitalist sistem eleştiriliyor. Anasından milyon dolarlık servetle gelenler, akıllı mı oluyor?
  11. Ya sakat 5 parasız ezik doğan çocuklar , Afrika da açlıktan ölenler? onlar ne olacak? Sahaya 50 -0 galip gelen milyoner çocukları ile aynı maratonda mı koşacaklar? ve sınavı istemeyen insanlar da var. Mesela ben bu sınava girmek istemedim hiç. Ne olacak?
  12. zombi

    Reankarnasyon Adaleti Sağlamanın Tek Yolu Olabilir mi?

    yok devlet sırrı değil yahu . Sadece araştırma güdünü dürtmek istedim o kadar. Çok hazırcı olmamak lazım. Neyse madem tembelsin o halde açıklayayım: Kitabın adı "Tanrı Komplosu" sayfa 47
  13. zombi

    Reankarnasyon Adaleti Sağlamanın Tek Yolu Olabilir mi?

    Reankarnasyon kesinlikle vardır demiyorum. Sadece araştırıyorum. Olabilir mi diye? Verilere kitaplara bakıyorum. Mesela Freud ile ilgili verdiğim alıntı uzak doğulu bir profa ait. Democrassian da yerli filan sanıyor:) Ayrıca democrassian nickli kardeşin neler hissettiğini en az onun kadar anlıyorum, hiç bir şey yerli yerinde değil gibi geliyor bana da ... Koca evrende yapayalnız hissettiğim anlar çok. Gelelim raeank. meselesine; Eğer reankarnasyon varsa "olmadı sil baştan" yapma şansı da olur ki adalete biraz daha yaklaşırız. Eğer yoksa; hepten tutmuşuz demektir. Sadece bunu diyorum.
  14. zombi

    Reankarnasyon Adaleti Sağlamanın Tek Yolu Olabilir mi?

    Bence sen boş bir varlıksın. Bilgi paylaşımı yerine geyik peşindesin. Kapak da füze de sana yaramaz, aşmışsın aşmış... :))
  15. zombi

    Reankarnasyon Adaleti Sağlamanın Tek Yolu Olabilir mi?

    Gerçekten de inanılmaz. Değerlendirmek lazım bu bilgileri. Teşekkürler...
×
×
  • Yeni Oluştur...