Jump to content

donkavayo

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    57
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

donkavayo Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Ben bu site İyi de yazımda diyorum ki içten değil bunu menfaati için yapıyor asıl amacı başka bunu da mı görmüyorsunuz
  2. tayyibi nasıl baş tacı etmişim onu bi söyle.
  3. Göt sensin it doğru konuş sen benim demek istediklerimi götünden anladıysan ben napayım mal oğlu mal. nonoş seni.
  4. La tayyip bu ülkenin içine edecek diyom sen tayyibin göt kılısın diyon asıl beyinsiz sensin. adam hizmetle oyu alıp ülkeyi araplaştırıyor biz de hizmetle oyumuzu arttıralım diyom mal.
  5. La düdük SSK ya gittik süründük ordan biliyoz. Ya sen memlekette değildin o zamanlar ya da zenginsin SSK ya yolun düşmedi o yüzden beyinsiz de akp li de şarlatan da babandır it.
  6. la şerefsiz nonoşon evladı sensin geri gidelim bakalım ilk hakareti küfürü kim etmiş bunadın mı. senin gibi bağnaz insanlar en ufak eleştiriye tahammül edemez dincilerden farkın yok. düşünüyorumda siz bu akp iktidarını hak ediyorsunuz beter olun.
  7. Yav bu adam SSK müdürüyken SSK nın halini bilmiyor musunuz, ne diycez çok iyi müdürlük yaptı mı diycez, Savaş Ay ın yaptığı programları unuttunuz mu, yani partinin başına daha iyi biri gelsin oyu artsın diyoz sanki burda herkes KK nın çocuğu gibi saldırıyor bana. Siz chp yi mi tutuyorsunuz KK yı mı? chp mi daha önemli KK mı?
  8. Pislik sensin it yani akp belediyeleri çalışmıyor chp çalışıyor ama oyu akp mi alıyor la sen mal mısın. Geri zekalı da babandır senin it ben onlara söylüyom ama onlar kısa vadeli ekonomik çıkarları için aman kriz olmasın diye akp ye oy veriyorlar ahmak oğlu ahmak bu kadarını anlayamıyormusun. Ahlaksız da sensin hakaretlerinden belli ben bana hakaret edene ederim altta kalmam yoksa etmem it herif.
  9. Lan küfür etmeyi marifet sayan bir zavallısın sen. Ettiğinin aynısını ben edemem mi sana zavallı nonoş ta sensin it. Tayyibi yalayan kim, diyorum ki tayyip sahte bir şekilde milleti kucaklamaya çalışıyo gibi bir gözlemim oldu doğrudur yanlıştır ama kardeşim ne bileyim burada senin gibi köpeklerin bana böyle saldıracağını hakaretler edeceğini dikkat et ilk hakareti hiç bir zaman ben etmem bana edene de ederim affetmem etçeğin küfürü de yersin merak etme. Eğer bu site yönetimi adilse ilk hakareti edene bakar değilse yapcak bişe yok benim ateistliğim ve akp düşmanı olduğu yazılarımdan belli ama s
  10. Hiç bir fonksiyonu yoksa ne halt etmeye müdür oluyor o zaman mal herif. Ya bana bu adamın en ufak bi başarısını göster bok ta sensin it adam gibi konuş. Araplara dinlerine söven adam nasıl bedevi oluyo onu da anlat beyin özürlü seni, senin de dinin chp peygamberin KK, o yüzden burda dini savunan müslümanlardan farkın yok bağnazlıkta. Ağzınızdan boktan başka bişe çıkmıyo yoksa ağzınız götünüzde heralde sizin.
  11. La oğlum sen mal mısın nesin çözemedim seni birincisi bana nasıl arap kıçı yaladığımı anlat ikincisi bana niye akp yi savunuyormuşum gibi cevap veriyorsun akp dediğiniz her şeyi yaptı diyorum hatalıydı ve benim gözümde bu ülkeyi araplaştırarak bu ülkeye en büyük zararı verecek partidir diyorum heval sen hala geliyon arap kıçı yalıyon diyon oğlum sende anlama kıtlığı mı var yoksa HDP yi savuncam diye saçmalamaktan başka çaren kalmadı mı? HDP nin kandilden emir aldığını bilmeyen kaldı mı heval seni, heralde bi sen bilmiyon veya biliyon ama bize aksini yutturmaya çalışıyon.
  12. La oğlum arap kıçı yaladığımı nerenden çıkardın bana bir iletimi göster arapları savunduğum gösteremezsin seni HDP li bölücü seni ama ben sana arapları dinleri vasıtasıyla aşağıladığım bi sürü iletimi bu sitede gösterebilirim o yüzden ne dediğini bilmeyen bir zavallı bölücüsün sen. HDP nin nihai hedefi kürdistan tamam mı sen kimi kandırıyon lale önce özerklik sonra tam bağımsızlık istiyor HDP şimdi git yalanlarını başkasına sat seni ağzı bok saçan bölücü seni.
  13. Senin o boktan başka bişey çıkmayan ağzına bok çalayım. Ben AKP götü yalamıyom AKP nin ta amına koyayım, AKP ye oy vermek vatana ihanettir çünkü memleketi araplaştıracak, sen de aynısını HDP için fetö için de bakayım da görelim terörist sevicisi misin değil misin. HDP yi eleştirmediğinden belli senin de safın.
  14. Şarlatan babandır göt lalesi. Bu kadar AKP ye sövüyoz burda hala anlamadıysan sende bi götlük var.
×
×
  • Yeni Oluştur...