Jump to content

Mudiban Çivitgorz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    85
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mudiban Çivitgorz kullanıcısının paylaşımları

  1. Mudiban Çivitgorz

    CHP'den Kürt Sorununa

    meral akşenir'in tunceli ziyareti chp den daha başarılı geçti. eğer gösrsellik yanıltıcı değilse iyi parti doğuda akp ile yarışabilir.
  2. Mudiban Çivitgorz

    Yerli Otomobil Rezaleti

    Arıyorlar yerli otoya motor nereden bulabiliriz diye. VAZ-2101 taksalar kimse anlamaz nasıl olsa.
  3. Mudiban Çivitgorz

    Diyanet imamının İtirafları.

    cuma namazlarında camilerden toplanan paralar cemaatlerin ana gelir kaynağıdır.
  4. Mudiban Çivitgorz

    Adnan Oktar parayı nerden buluyor?

    Faizden buluyor nereden bulacak? ilaç kuryesi, yılbaşı piyangosundan kazandığı 15 milyon TL ikramiyesini bankaya yatırdı şimdi aylık 175 bin TL faiz aıyor. Adnan oktar da aynısını yapıyor.
  5. Mudiban Çivitgorz

    DÜNYA BİZİ KISKANIYOO000000000R

    Fransa’dan et ithal edilecek 6bin ton. Karslı hayvan besicileri kıskançlıktan çatlayacak! Yerli hayvancılık koyun mahsulünden çoğaldığı için büyük baş hayvanlar israf, sevimsiz ve gereksiz oluyorlar.
  6. Mudiban Çivitgorz

    Kolay Leziz Yemekler.

    tavuk nugget ve şinitzel yemekten nefret eder oldum artık. haftanın 2 günü tavuk nugget, diğer 2 günü tavuk şinitzel yiyorum.
  7. Mudiban Çivitgorz

    Tayyip burada ne demek istiyor?

    Tayyip değiştirdiği anayasayı bilmiyor. Bu adam ne diyor diye fazla salık vermeyin dediklerine. Seçmenin hangi usülde 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı göstereceğine ilişkin yasa yokken, Tayyip diyorki "100 bin imza toplayamıyorsa, zaten bu yolda bu mücadeleyi vermek zor bir iş, yürümez" Lan yok öyle bir yasa nereden çıkardın 100 bin imza toplamayı? Zaten dünkü Michel Scott ile yaptığı röportaj iyice ortaya çıkardıki Tayyip Erdoğan bunama evresine girmiş durumdadır. LCI kanalında Michel Scott Erdoğan'a soru soruyor. Erdoğan’ın danışmanları Michel Scott'ın arkasında ot
  8. Mudiban Çivitgorz

    Allahın boyna doladığı Kuş!

    islami astroloji eski yunan'a, islami ahiret eski mısır'a, islami şeriat eski mezopotamya uygarlıklarına, islami idealizm sanskrit indus, hint-iran'a dayanır.
  9. Mudiban Çivitgorz

    kitap tavsiyeleri

    Atilla Taş cezaevinde mizah kitabı yazdı: Sakıncalı Çökelek. Atilla Taş cezaevindeyken yazmaya başladığı kitabını bastı. ikinci kitabı oluyor bu Sakıncalı Çökelek. Birinci kitabı "Bir Delinin Kapak Defteri" 2015 "Ben yazar değilim. Böyle bir iddiam da yok ama yazdım bir şeyler.Tüm bunlar tarihe ve klavye başında ahkam kesenlere bir nottur"
  10. Mudiban Çivitgorz

    cüppeli ahmet hocanın big-bang yorumu

    "Boşuna, big bang bulursan ne yapacan, dünyanın ömrünü mü uzatacan avanak adam, adem babamızın 7000 senelik bi macerası var"... Telaşının püf noktası son kısımda. Adem babamızın 7000 senelik bi macerası var demesinde.
  11. Mudiban Çivitgorz

    Cennette kıdem farkı

    "Cennet ehlinden derecesi en düşük birisine 80.000 hizmetçi, 72 zevce vardır. Ona inciden, zebercedden ve yakuttan bir çadır kurulur. Bu çadır, Cabiye'den San'a'ya kadar uzanan bir büyüklüktedir." (Tirmizi, Cennet 23) Allah ziyadesini artırsın. En düşük dereceli cennet ehli bunları alabiliyorsa keşke hiç çıkmasaydık o cennetten.
  12. Mudiban Çivitgorz

    Deniz, Yusuf, Hüseyin...

    Banka soyana terörist mi denir? Deniz Gezmiş bankadan gasp ettiği parayı bugün yapsaydı ve eğer AKP'nin çıkardığı etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteseydi, ceza İndirimi sonrası, 5 yıl içerisinde başka bir adli suç işlememesi şartıyla tutuksuz yargılanırdı.
  13. Mudiban Çivitgorz

    Huzur ve İrfan

    Efe Aydal'ın Huzur ve İrfan videolarını, Alimler ve Medreseler Birliği videolarından daha başarılı buluyorum ben. Allah ve diğer bücür tanrılar Efe Aydal'ın yolunu açık etsin. Hazırlıksız müslümanların beyinlerine fatal error verdiriyor ama müslümanlar için de faydalı içerik hazırlıyor adam.
  14. Mudiban Çivitgorz

    Bilim vs. Din 1

    Yaratılış eğitimi almak için dünyanın ilk ortamının şartlarını oluşturmak lazım. Dünya ilk aşamada sıcaktı. kaos ve çarpışmalardan sonra alg tabakasının oluşması, alg varlığının çoğalması ve oksijenin çoğalması ve atmosfer oluştuktan sonra ökaryotların evrimi ilk ders olabilir. Ama bunlar hep evrim yine. Yaratılış kuramı bile evrimsiz eğitim dili gerçekleştiremez. evrim yaratılışa da method oluyor anlayacağınız.
  15. Allah insana rızık veren olsaydı gönderdiği peygamberinin görevine, konuşmadan önce sadaka almasını koymazdı. Peygamberle konuşmanızdan önce bir sadaka verin diyen tanrı mı insanların rızkını veriyor? islam mantığın baştan sakat bi kere. "Rızık bütün mahlukat için ezelde takdir olunmuştur" diyor ama afrika'da somali halkı kuraklıktan kaynaklanan rızıksızlıkta açlık çekerken, güney asya'da malezya, petrol satıyor dünya'ya. Her iki millet de müslüman. somali and malaysia. Ama aralarında ciddi bir fark var o fark coğrafya. Malezya topraklarından bugün çıkan petrol, yarın çin'de paraya dönüşüyor v
  16. Mudiban Çivitgorz

    yeni bilim dergisi

    Hey gidi, nerde o eski günler. Ntv bilim tirajı en yüksek 17066'yı gördü ve son sayısı olan 27. sayı ile mayıs 2011'de kapandı gitti. Ama darbe sonrası kapatılan fetö yayınları hep yüksek tirajlıydı. Fetö zihniyetini benimseyen birisi değilim elbette ama fetö yayınları Türkiye'de entelektüel bir grup insan yaratmıştı. Aksiyon tirajı 47.869 idi, Sızıntı tirajı 800 ,000 idi ve Zaman tirajı 1,100,000 idi. Şimdi iktidar damadının turkuaz grubu bile yandaşlığın âlâ belirtisi olmasına rağmen fetö tirajlarını yakalayamıyor.
  17. Mudiban Çivitgorz

    Ümmü Gülsüm'ün Kısa Yaşamı

    Özel hayata karışmak gibi olmasın ama 39 yaş farkı çift olmaya uygun değil. Hayta İsmail, Hz.Ömer kadar olmasada çirkin bir izdivaç yapmıştır. Zaten fazla yürümez böyle evlilikler, en fazla 2 yıl. Ashabın evlilik çılgınlıkları bile yürümemiş. Parası veya mirası için evlendiği bariz belli olan evlilik nasıl yürüsün? Tanrı, insanların kaderlerini yazma konusunda daha düzgün işler yapmalı bence. Alişan 41 yaşını devirdi hâlâ bakire duruyor.
  18. Mudiban Çivitgorz

    Allah kelimesinin kökeni.

    Ayetlerde yazan "Onlara gökleri ve yeri kim yarattı, güneş ve ay’ı kim size musahhar kıldı diye sorarsan, mutlaka Allah derler" ifadesindeki allah, arapların allah dediği tanrı değildi. O zamanki insanların pagan ritüeli ibadetleriyle ulaştıkları allah kast ediliyordu ama adı, kuran'dan önce allah değildi. Olasılıkla ona süryaniler eloh, ibraniler eloah, aramiler allaha diyorlardı. araplar ise kültürlerine en yakın aramiler'den etkilenerek kuran'ı yazarken tanrıya allah dediler. Muhammed, kuran'dan önceki allah adlarının tüm versiyonlarına allah demiş olması, gökte tek tanrı bileneni 3-4 farkl
  19. Mudiban Çivitgorz

    Dinin dozajı artarsa...

    Thunderbolt of Flaming Wisdom denilen bir ritüel var. Rahipler sokağın başından çırıl çıplak geliyorlar. Oo maşallah, mal meydanda göstererek geliyorlar. Tabi yürürken penisleri 90d memeler gibi sallanıyor. Sokağın kenarına dizilmiş kadınlar da rahiplerin sallanan penislerine gözucu ile bakıyorlar ve hürmet secdesi yapıyorlar. Rızık ve bereket için fallusa tapmak, eski Mısır'da Min tanrısının sol eliyle penisini tutarken gösterilen heykelinden beri var. Belki ondan öncesi de vardır ve günümüzde yılda birgün Hounen festivali falan var uzakdoğu'da ama onlar eğlence amaçlı. Gerçekten ibadet amaçl
  20. Mudiban Çivitgorz

    Hz. Safiye meselesi

    Bartınlı dayının bakır borudan yaptığı define arama çubukları geldi aklıma. 4 tane bakır boruyu dedektör misali altına doğru kaydırıyordu Bartınlı dayı. Muhammed dünya'ya biraz daha geç gelseydi gömülü atınların yerini söyletmek için Kinane'ye işkence etmesi gerekmeyecekti. Bartınlı dayının 4'lü bakır çubuklarını kullanarak işini görürdü.
  21. Mudiban Çivitgorz

    Allah Aramice bilmiyor mu?

    Ayetlerde yazan "Onlara gökleri ve yeri kim yarattı, güneş ve ay’ı kim size musahhar kıldı diye sorarsan, mutlaka Allah derler" ifadesindeki allah, arapların allah dediği tanrı değildi. O zamanki insanların pagan ritüeli ibadetleriyle ulaştıkları allah kast ediliyordu ama adı, kuran'dan önce allah değildi. Olasılıkla ona süryaniler eloh, ibraniler eloah, aramiler allaha diyorlardı. araplar ise kültürlerine en yakın aramiler'den etkilenerek kuran'ı yazarken tanrıya allah dediler. Muhammed, kuran'dan önceki allah adlarının tüm versiyonlarına allah demiş olması, gökte tek tanrı bileneni 3-4 farkl
  22. Mudiban Çivitgorz

    Olmayan Mescide AYET ?

    Bugün miraç rüya idi diyen yarın miraç halüsinasyon idi der. Uymayın yahudiliğin ayak izlerine. Bununla beraber; Jerusalem is not the capital of Palestinian. Jerusalem is capital of Israel.
  23. Allah her dilediğini kendi başına peygambersiz yapabilen bir tanrı. Böyle bakınca cehennemde demir erimeyebilir. Ahiret aleminin demiri, altını, ateşi de o aleme münasip olacağı için dünyevi hesaplara sığmayabilir. Bununla beraber Zeus, Baal, Yahve, Allah, Wotan, Manitu... Tüm tanrılar kendi isimlerini, doğdukları coğrafyanın kültürüne ve tarihini yazan insanlara borçludur ve hiçbirinin varlığı diğerinden daha gerçek değildir.
  24. Allah'ta en sabırlı Dervişlerin sabrı var ki acele etmiyor. Allah istatistik peşinde değil. Allah'ın zamandan münezzeh oluşu, allah'ı üşengeç yapacağına, müslümanları üşengeç ve miskin yapmış ve asıl sorunun kaynağı da burası zaten. Allah insanların kaderlerini biliği halde insanların omuzlarına, gözetleyip tutanağa yazsınlar diye kiramen katibin meleklerini koymuş. Her insanin sağ omuzuna Rakib meleğini, sol omuzuna Atid meleğini yerleştirmiş ama insanlarda bi rahatlık bi rahatlık...
  25. Basınç sıcaklığı düşürür. Dünya benzeri gezegenlerin merkezinde çoğunlukla demir içeren metalik bir çekirdek vardır. Dünyanın çekirdeği magma, katılaşmasına göre 4 tabaka şeklinde toplam 2900 kilometre uzunluktaır. 1538 derecede erimeyen demir kamçıların ve demir topuzların da böyle, ucundan sapına kadar 4 aşamalı ve toplamda epey uzun bir baston şeklinde olabilmeleri mümkün pek-âlâ. allah her dilediğini kendi başına yapabilen bir tanrı.
×
×
  • Yeni Oluştur...